חדשות מבית טיפקס ותודה לאתר מעריב

טיפקסית

New member
חדשות מבית טיפקס ותודה לאתר מעריב

כל אחד חושב שהוא זמר שנה אחרי אלבום הסולו של קובי אוז, להקת טיפקס מוציאה סינגל מתוך אלבום חדש. "אנשים לא רק שרים איתך כל מילה", מספר אוז, "הם כבר עולים על הבמה ורוצים את המיקרופון" דפדף בתרבות טל פרי 17/1/2006 11:48 יותר מארבע שנים חלפו מאז "יושבים בבית קפה", אלבום האולפן המקורי האחרון של להקת טיפקס. מאז הם הספיקו להוציא אוסף להיטים שלווה במופע מצליח, וקובי אוז הוציא בשנה שעברה אלבום סולו נוגה בשם "דמעות וים", שתיעד את התפוררות נישואיו לשחקנית אביטל אברג'יל. בימים אלה השלימו חברי טיפקס את הקלטות אלבומם החדש, "רדיו/מוזיקה/עברית", שיכלול 14 שירים וייצא לחנויות באמצע מרץ. תקליטון שדרים ראשון, "תן לי חתימה", יוצא היום לרדיו וממשיך להתכתב עם אלמנטים אתניים לצד פופ והיפ-הופ עדכני. "השיר מבוסס על לחן עממי שאני זוכר עוד מהופעות של להקת שפתיים", מפרשן הסולן קובי אוז. "הוא נכתב במקור בוואן בדרך חזרה מהופעה כקטע קישור לאלבום, סוג של מערכון, אבל גילינו שהמשפט'תן לי חתימה' יושב בדיוק על הלחן ההוא ונולד שיר.'תן לי חתימה' עוסק בקשר המאוד מורכב בין אמן לקהל שבנוי מצד אחד על אהבה, אבל יש גם רצון הולך וגובר למחוק את הגבולות בינם ובין הבמה ולהפוך בעצמם למפורסמים. אנחנו להקה שמופיעה המון וזו מגמה שהופכת יותר ויותר דומיננטית בשנים האחרונות. אנשים בקהל לא רק שרים איתך כל מילה, הם כבר עולים על הבמה ואפילו רוצים את המיקרופון. זו כנראה עוד תופעת לוואי של 'כוכב נולד', כל אחד חושב שהוא זמר". טיפקס באיור של מישל קישקה /images/archive/gallery/443/954.jpg היה קשה לחזור לתפקוד כסולן להקה אחרי שהתנסית בהקלטת אלבום סולו? "אף פעם לא היינו בנתק. המשכנו להופיע יחד כל הזמן, וגם ב'דמעות וים' ניגנו חברים מ' טיפקס'. הקונספט היה שונה, כי אלו היו שירים שהייתי חייב להוציא החוצה כקובי אוז. זה אלבום שהפתיע הרבה אנשים שהיו רגילים לקבל ממני דאחקות, ופתאום קיבלו לפנים צד מאוד כואב וחשוף מהחיים שלי. אבל כאמן מעולם לא הייתי מחויב לסוג אחד של יצירה, ולמרות שאין דבר יותר עצוב מליצן עצוב, אני שלם לחלוטין עם התוצאה. כשאתה רוצה לגלוש אתה עושה את זה עם מה שיש, בגאות או בשפל". איפה ממוקם "רדיו/מוזיקה/עברית" לעומת יצירות אחרות שלכם? "לדעתי הוא מתכתב עם כולן. זה סוג של אוסף להיטים שני, כי יש בו שירים שמזכירים את ההומור הילדותי של האלבום הראשון, המחאה החברתית של האלבום השני, הלתת בראש של 'דיסקו מנאייק'. יש גם מצעד של אמנים אורחים כמו מירי מסיקה, הראפר ש"ס (שחר סוויסה, ט"פ), פיני חדד, MC שירי ואפילו עלמה זק שעשתה איתנו קטע היפ-הופ מדליק. רצינו לעשות חגיגה באולפן. 'יושבים בבית קפה' היה האלבום הכי אינטימי שלנו אבל דווקא עכשיו, כשיש משהו קצת מלוקק במוזיקה שעושים כאן, לנו מתחשק להפגיז. זה יבוא לידי ביטוי גם במופע החדש שנתחיל לעבוד עליו מיד אחרי שהאלבום ייצא". פיפיפיפיפ ש"ס????? או מאן הזוי אבל אדייייייייייר עלמה זק-מלכככככככככככככככככככה פיני חדד-יהיה שמיייייייייח

הוד11

New member
רדיו\ מוזיקה\ עיברית

חביב ביותר אבל לפי הדסרים שנאמרו על הסינגל \ה הולך ליהיות כמו דיסקו מנאייק לא? נקווה שכמו הצדדים הטובים של דיסקו מנאייק

טיפקסית

New member
מה לכל הרוחות עבר על נועם

מאיפה הוא הביא את הזקן והשפ הזה הוא נראה הרבה יותר מבוגר שזה מפחיד וקובי גידל זקן חמוד תודו שמוטי נראה הכי טוב בעצם מוטי תמיד נראה טוב

טיפקסית

New member
כמו תמיר ימיני

שחזר בתשובה אחרי שטען שהייתה לו התגלות אלוהית בהודו לא נראה לי!! חבר'ה-תצבטו אותי וגידו לי שזה לא חלום ש"ס
עלמה זק-ארץ נהדרת פוראבר פעם הבאה שיביאו את פרידמן לסולו גיטרה

הוד11

New member
פרידמן גיטריסט ענק!!!

שמעתי אותו מנגן בערוץ 24 משהו של דיפ פרפל

לא ניראה לי שתיהיה הופעה עם הדג,

אבל מה שבטוח שהדג לא כול היום עסוקים בהופעות, לאומת,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ואפרופו הופעות איך הגעת לזה שאנשים באים ולוקחים, לקובי אוז את המיקרופון, מושפעים מכוכב נולד עוד לא ראיתי הופעה אחת שמישהו מנסה לקחת לקובי את המיקרפון, אה אולי ראיתי איזה פעם אחת ומעיניין מיזו הייתה??? בעצם אולי דיברת על זה!
וגם אם זה קורה אני שואלת את עצמי מה הם רוצים להשיג בזה אהבה, להיות גדולים, שהתגאו בנו??? לא יודעת והאמת שלא כול כך משנה לי, או יותר נכון לא כול כך אכפת לי מזה! ועוד דבר אחד דיברתם על זה שקובי איש גדול ענק,,, כן כן גם אני חושבת ככה הוא פשוט
ואפרופו מלך אני אהבתי את הקטע שמצד אחד הוא מלך ומצד שני נותנים לו עקיצה, אולי אני נאיבית אבל זה נקרה קצת צביעות לא??? וגם אהבתי את הקטע שאז אמרתי משהו על חיים האישים של קובי כולם קפצו מה? מה זה??? מה היא חושבת לעצמה שה יא מדברת ככה, ואכשיו מדברים על כול החיים של קובי, ואני רק רציתי להראות שאני מבינה באמת בעיניין קובי. נו טוב איך אני נכנסת לזה????.. אני אמשיך את המשפט..... ציציצי אני לא אעשה לכם את זה.
נו טוב אני כן אעשה לכם את זה....זו אני כבר הכרתם לא???
טוב אז אני יכולה להמשיך עוד שעה לכתוב אבל עכשיו באמת אני לא אעשה לכם את זה...
אז את הלילה הכי יפה קטפתי בשבליכם לכו תהנו ממנו
יאללה ביי

Funky Giraffe

New member
לא הבנת

היא דיברה על ההופעה של הדג נחש וטל פרידמן בשנה שעברה בעמ"י

בסדר אה, על זה בדיוק היא דיברה

די כבר אין לי כוחות למשחקים המפגרים שלכם, וכול פעם מחדש אתם עושים את אותו הדבר
ד.......י...ייי
אתם חייבים טיפה אבל טיפה להתבגר מה נסגר איתך יבן אדם בן 35 ועדיין מתנהג כמו ילד בן שנתיים אולי...כבר ילד בן שנתיים יש לו יותר אינטילגנציה ממך) טוב שתחליטו להיות קצת יותר אמיתים אני אפנה אליכם. עד אז סלאמת
שיהיה לילה דבש לכולם

אה ועוד משהו

כמובן שהכול בטיפול של הוד, הוד הוא המנהל (זה ידוע) אבל כמה שאתה ילד זה זה פשוט הורג אותי מ-
נו טוב אבל מה אני בכלל מתיחחסת לילד כזה,נ ו סתם בלי סיבה ראיתי את זה ולא יכולתי לא להגיב, זה פשוט הרג אותי מצחוק
שיהיה יום טוב לכולם, ואמן ויהיה לכם יום כזה מצחיק כמו שלי
יאללה ביי

sunshiner

New member
סעמק

הבנאדם העיר הערה ואת מתנפלת עליו? (חוץ מזה שהוא קצת צעיר מגיל 35...) אם את פשוט לא יודעת על מה את מדברת תסתמי את הפה שלך. הגיע הזמן שתקבלי את זה בפנים, כי את היחידה שמשחקת משחקים מגעילים שכאלה.

סליחה......

אל מי אתה חושב שאתה מדבר בצורה כזו??? בטוח שאלי לא תדבר ככה
אני משחקת משחקים מגעילים???? כן אה במילה אחת בססססססססססססססססדר. מתן אין לי כוח אליהם בטח שבטח לא אלייך, הגיע הזמן שאתה תקבל בפנים, יילד מתלהב שמנסה לשחק אותה בשביל להיות בעיניים, פעם אתה בא להתחנף אלי, פעם אליהם. תראה לא רציתי להגיד אלייך דברים כאלה ויותר מזה, אבל אתה לא משאיר לי ברירה! אז עדיף שתשתוק ולא תנסה לעשות לנו פה פוזות בשקל
סבבה??? אה ודרך אגב מה אתה מתעסק בקטנות אם הוא בן 35 32 30 מה זה משנה את הכוונה אני בטוחה שהבנת יאללה ביי

למעלה