חדשות מבית טיפקס ותודה לאתר מעריב

Funky Giraffe

New member
וואי עכשיו שאני לא מנהל אני סופסוף

יכול לשאול את זה את כוסית? אוהבת לבנטינים??? צאי כבר יא מעפנה, כמה חודשים שמרתי את זה בבטן אבל הגיע הזמן כבר להגיד לך את זה בפנים את חופרת, ברמות מפחידות אחושילינג את פרנואידית את דיסלקטית את לא באמת מכירה את הרפרטואר של טיפקס אני יכול להבין הרבה דברים אבל מה יש לך לחפש בפורום הזה אני לא מבין

נו תראו אותו,,,,,

ת,,,,,,ש,,,,,,,מ,,,,,ע,,,,,,,- ימעפן תגיד לחברים שלך
או בכלל לעצמך, אולי אני באמת לא יודעת הרבה על לביטיני, אבל אם אני לא הייתי מגיעה לפה בטוח שגם אתה לא היית מגיע לפה, אתה יודע אנשים באים לפורום בשביל להכיר על הזמר, לשמוע וללמוד עליו לא? אז שוב יילד שכמותך,,,,,תעוף מפה אתה כי אני לא זזה לשום מקום! אל תשכח שוב שם אני לא הייתי באה לפה לא היית משתין על הפורום הזה. אז את ההתנשאות שלך תוציא על החברה שלך לא עלי. ובבקשה אל תגרום לי להוציא מהפה שלי מילים שאני לא רוצה להוציא, למרות הכול אני מכבדת את עצמי, אין לי עניין בלרדת לרמה כול כך נמוכה. מה שאתה רגיל כי זה מה שאתה
אז את הרמה הנמוכה שלך תשמור לעצמך (עדיף

Funky Giraffe

New member
:::::../images/Emo6.gif

כל כך אין לי אוויר... "אל תשכח שוב שם אני לא הייתי באה לפה לא היית משתין על הפורום הזה." אני ייסדתי את הפורום הזה. כן.

טיפקסית

New member
אוריה לדברייך

עידו,אני וכל החבר'ה פה הקמנו את הפורום הזה לאחר המון שנים של התכתבות באתר הרשמי של להקת טיפקס,ועלה רעיון להקים פורום שיעסוק באומנים נוספים שחתומים בלייבל. לידיעתך כל החבר'ה פה מלבדך נמצאים פה בקשר אחד עם השני בערך משהו כמו ארבע שנים ויותר,כך שעם כל הכבוד לדעות שלך את הכי חדשה פה אז קצת יותר כבוד לחבר'ה הותיקים לא יזיק. [החבר'ה הותיקים הם עידו,אני,מתן,הוד,ניר ומאיה]

יותר ממילה אחת אין את הצורך,,,,,,

בסססססססססססססססססססססססססססססססססססדר, החרטות שלכם לא עלי. סבבה? ושיהיה לכולם שבת שלום.עדיף שתנוחו יאללה ביי
טוב שוב שיהיה שבת שלום

sunshiner

New member
בשלב הזה הייתי מגן קצת על אוריה

אבל כבר הגעתי למסקנה שלהיות נחמד אליה זה לא משתלם.

הוד11

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

למעלה