חדשות מבית טיפקס ותודה לאתר מעריב

אולי, אבל זה לא כול שינה לא שהוא

דיבר אלי בצורה כזו, אז מה קרה לי אסור לענות? או שאתם מצפים שאני אשתוק כמו שאני בדרך כלל

חחחחחחחחחחחחחחחחח

יאו אין אין עלי בעולם הזה (קצת מחמאות מעצמי) נו בסדר בן 40 מה זה משנה הגיל הכוונה הבנת גם אתה. ושוב אין עלי מלכת עולם אני והבדיחות הלא כול כך מצחיקות שלי. יאללה ביי

sunshiner

New member
אם את חושבת שסתם להיות נחמד

זה להתחנף, אז באמת חבל עלייך. ואיזה מין פוזות בשקל אני עושה?

יש הבדל בין להיות נחמד באמת

לבין להיות נחמד, אבל לתת סכין בגב, אולי תאירתי את זה בצורה מוקצנת, אבל את הכוונה שוב אני בטוחה שהבנת. ומה שאתה עושה עכשיו זה פוזות בשקל

sunshiner

New member
לא לא

הייתי נחמד בלי קשר, אבל כשאנשים הופכים בעצמם להיות לא נחמדים וארסיים כמוך אז אין לי ברירה אלא לא להיות נחמד. אז אוריה מאמי, אני מצטער שהייתי נחמד אלייך, זה לא יקרה שוב, שלא תחשבי שאני תוקע סכינים בגב או משהו.

חומד איזה מקסים אתה ממש ריגשת

אותי, עד כלות נשמתי. ותאמין לי שאני מעדיפה שלא תיהיה נחמד אליי, אם אתה מחכה לשנייה שאני אשגע בשביל לצאת אליי. ודרך אגב אמרתי שאני אקצנתי את הסיטואצייה!

sunshiner

New member
הבנתי את זה

ועכשיו הכנסת אותי לפרדוקס, כי אמרת לי לא להיות נחמד אלייך. אני יכול להיות דווקא נחמד כדי לעצבן אותך, אבל אז זאת תהיה חוסר נחמדות מצידי. ואם אני באמת לא יהיה נחמד, אז זה יהיה נחמד מצידי להיענות לבקשה שלך. איך פותרים את זה?

הוד11

New member
אכן פרדוקס פרובלמטי

אל תתיחס אליה פשוט (אלא אם כן היא כותבת משהו ממש מפגר)

אתם רואים מאוד קשה להתמודד איתי

זה משהו מספיק מפגר לענות לו??? אז אתענה,
ומה שבטוח אני לאט רוצה שתענה
אני רק עוזרת לך בגילמה שלך. נ.ב. במצבים כאלה אני שותקת בשביל להבין מה באמת אני צריכה לעשות. אני מקווה שנתתי לך אחלה טיפ...כן אה
יאללה שיהיה אחלה יום,

סליחה מה אתה גם כן עף עלי???

ואני לא מתכוונת לשתוק, שתקתי מספיק עכשיו אני מדברת

ממש יפה טיפלו בי כניראה לא הצליחו

אה? טוב אבל זה ידוע שהכול משחק, ועכשיו אתה רק מוכיח לי שאני לא טועה ואתה ילד,(שנתיים בלחץ)

אתם יודעים מה עייפתי מאנשים כאלה

תראו מה קורה, אנשים מנסים להעיף אותי בכול דרך אפשרית, (לא שזה מצליח, אבל מנסים) ולמה????? כי אני פוגעת בדיוק במקומות הנכונים, האמיתים והם מפחדים ליפול, ואני מבינה אותם, אבל הם בכלל לא מפחדים להפיל. ואני שואלת את עצמי האם זה צדק??? זה בשירים שלו מספר על דברים שהוא עובר,ועל איך צריך להנהד וחלשוב בשביל שיהיה טוב, אבל מתנהג יותר גרוע ממה שהוא מספר שקעושים לו. שאני שתקתי הם דרכו ודרכו, שאני מדברת הם מנסים להעיף אותי ושוב ככה מתנהגים למה להתנהג בצורה כזו?? אני יודעת שזה פלצני לדבר ככה, אבל אני באמת ובתמים אומרת את מה שליבי מבשר לי, בלי לפחד. אבל בסדר אני מבינה שאני לא יכולה לשנות אותם והאמת שאני לא מנסה, אבל שיפסיקו לנסות לפגוע בי, מה אני לא בן אדם, מה לי אין רגשות לספוג לספוג מה אני ויוה (סתם סתם בדיחה שלא קשורה) טוב את הכוונה הבנתם מקווה שתנסו טיפה טיפה לשנות, כי אני לא מתכוונת לשתוק, וחבל אני לא רוצה להרוס לך כלום. ואז אם אני אומרת משהו בשביל להסביר שלא התנהגו אלי בצורה כזו, אני יוצאת לא בסדר, מגעילה, רוצה להרוס, ואתם יודעים טוב שאני לא רוצה להרוס לאף אחד שום דבר. אז תקחו את זה לצומת
כם, יאללה ביי
נ.ב. אני לא הולכת לשום מקום

הוד11

New member
אלללה הודעה נעוצה

או מתקפלת איך שלא קוראים לזה כן ירבו

למעלה