חדשות 24.9.07 פה

נראה לי

שהם מנסים להראות לטאריה מאיפה משתין הדג
, הפזמון... סתם אין לי מושג אבל מה, פתאום קליפ של נייטוויש כן מתאים והולך לאמ טי וי.. מוזר Oם רק שלא יהיו מורנינגוויש :\

Mr Gil16

New member
רציני! יאיר, אני תומך בדעתך! יאללה אנשים

תיהיו קצת open mind! קליפ אחלה, מתאים לשיר, נטול אמבטיות, מה רע? קשה לספק אתכם, אה? כל להקה משתנה, זה מה יש, גם לא ציפיתי שיצאו שירים כמו ויש מאסטר וכל הקלאסיקות, כי זה קלאסיקות, והם לא חוזרות על עצמן, אבל השירים החדשים גם אחלה, ותהנו מהם, כי בשביל זה הם נוצרו! ואיזה הגזמה עם כל ה תנצבה שלכם והדקות דומיה XD

מה קשור תקופה חדשה??

זה פשוט קליפ עלוב!!! וואוו בנות!! הקליפ של אמראנת' עוד משו!! סתם עומדים ומייללים! אין תוכן אין שום דבר... סתם ביזבזו כסף סתם הוציאו קליפ סתם פשוט ככה סתם....בשביל כמה בננות....שירקדו להם.... הא כן השיר גרוע גם P: חוצ מהקטעים של מארקו...

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תודה ליאיר שכתב את מה שאני חושבת.

A Hilit

New member
איףףףף מה זה ההתמסחרות הזאת?!

דוגרי קליפ של 50 סנט ומה זה כל הפקצות האלו מסביב?! ממש להקה של בנות ערסיות
- לזכר נייטוויש
ת.נ.צ.ב.ה

היויו

New member
לא מבין אותכם.

פשוט אוהבים לבכות על משהו שאתם לא רגילים אליו. מילא כל הקליפים היו פצצות, קשורים לשירים והקליפ הזה היה פתאום הקליפ של האמבטיה, הייתי מבין. אבל זה בדיוק ההיפך!@! סוף סוף עשו קליפ אחד שעשוי טוב!!

box 5

New member
עשוי טוב- סבבה, גם על זה אפשר להתווכח

בוא נגיד, שאם לא היו רואים את אחד הבנים (לשבריר שניה כמובן), ושמים שיר של שאקירה או משהו, הייתי משתכנעת.

lotem levi

New member
מזה הקליפ של האמבטיה?

אתם תמיד מזכירים קליפ של אמבטיה ואין לי מושג על מה אתם מדברים.. על איזה קליפ מדובר?

TheImpactBoy

New member
הקליפ הראשון של Sleeping Sun

יצא בשנת 99 בערך.. קליפ פשוט לאללה וטאריה נראת כמו דודה שמנמנה.. אבל יש בו גם יופי.. כמו טבע מדהים ופשוט אווירה גותית לאללה..

lacrimosa girl

New member
הקליפ הכי טוב של נייטוויש!!111

מלא משמעות! לטאריה יש 3 זוגות ידיים! היא אכלה את הלהקה! היא מטביעה את עצמה בתוך אמבטיה משנת 1066!
[שווה לקרוא את השרשור על הקליפ הזה בפינת הקליפ השבועי RIP. קורע!
]

למעלה