חדשות 24.9.07 פה

אתה מוכן להסביר לי בבקשה איך הקליפ קשור

לליריקה?אני באמת רוצה לדעת.זה ממש מעניין אותי.יכול להיות שפספתי משהו.אולי תאיר את עיניי(ואת עיניי שאר האנשים שלא מבינים מה הקשר)..

היויו

New member
הסבירו מעלי ואני חושב שההסבר מעולה

חוץ מזה שגם אני הסברתי קצת, אבל בסדר...

היויו

New member
הסבירו מעלי ואני חושב שההסבר מעולה, הסבירו מע

חוץ מזה שגם אני הסברתי קצת, אבל בסדר..., חוץ מזה שגם אני הסברתי קצת, אבל בסדר...

העתק הדבק../images/Emo122.gif

לא סתם יש הרגשה של קליפ של 50 סנט, לא סתם הביאו כוסיות שינגנו בתור או במקום נייטוויש, עצם העובדה שיש הרגשה שזה בעצם אולי קליפ של 50 סנט, איזה מוזיקה בעצם יש ל50 סנט? בטח שלא מוזיקה לשם מוזיקה, אלא יותר מוזיקה לשם כסף, או מוזיקה ממוסחרת אם תירצו (ובטח שלא נייטוויש). או במילים אחרות: התגשמות הפחדים של תומאס.. הוא גם מדבר על זה שהיא פספסה את כל המהות של נייטוויש, דבר שתואם את הליריקה ואת המכתב שלו, למשל הפזמון (הקטע שמרקו שר): Did you ever hear what I told you Did you ever read what I wrote you Did you ever listen to what we played Did you ever let in what the world said Did we get this far just to feel your hate Did we play to become only pawns in the game How blind can you be, don`t you see You chose the long road but we`ll be waiting |סחפירה|
זה לא כזה מסובך אם מנסים לחשוב מעבר ל"למה יש כוסית בקליפ של נייטוויש, הם כ"כ ממוסחרים אויי אויי אויי".

קודם כל,

אני לא מאלה שבוכים,מספידים או הורגים. שנית,כמו שאמרתי למעלה ליאיר,אני באמת לא מבינה את ההסברים. איך העובדה שטאריה פספסה את המהות של נייט מתקשרת? אני יכולה לחשוב רק על הסבר אחד לזה-הבנות בעצם מייצגות את מה שטאריה ראתה בנייטוויש,דבר שהוא מוטעה.הבנים מייצגים את נייטוויש האמיתית.ז"א,טאריה ראתה בהם להקה אחרת ממה שהם באמת.הייתכן שזה מה שניסיתם להסביר ואני לא הבנתי?

בידיוק!! ../images/Emo9.gif

ולא התכוונתי באופן אישי אלייך פשוט יש פה המון הודעות כאלה..

TheImpactBoy

New member
את חייה בסרט.

וגם אם את צודקת, איך הם יכולים לומר את זה על טאריה? היא בעריך עשתה את כל הלהקה. הם כאלה דרמה-קווינס

זה לא שהם מלכלכים עליה או משהו כזה

תקרא שוב ת'ליריקה ואולי גם את המכתב ואת ראיונות שקשורים לעניין הזה עם תומאס (ואני חושבת שגם היו המון דיונים על זה ע"ג הפורום), זה בידיוק מה שמשתמע ממה שהוא אומר על הקטע עם טאריה ומהליריקה עצמה.. כמובן שהם הקצינו את זה בקליפ (אולי כדי להבליט את זה..) אבל ברגע שתעשה את הקישור תראה שזה מתחבר.. וגם כולנו כבר יודעים שBYE BYE BEAUTIFUL נכתב על טאריה..

TheImpactBoy

New member
אוקי,

לדעתי זה סתם תרוץ. לא מחפה על זה שזה שיר חרא עם חרא קליפ.

LadySilkworm

New member
היא לא עשתה את כל הלהקה!!!

ויודע מה, אם היא לא הייתה מכירה את תומאס ומגיעה ללהקה מי היא הייתה היום? הא?!

shirlapes

New member
...אני לא מסכימה

נתחיל מזה ש*לדעתך* טאריה עשתה את הלהקה. בינתיים הם מצליחים גם בלעדיה ולא נתעלם מכך שיש מספיק אנשים שאוהבים את המוסיקה שלהם בגלל סיבות אחרות שלא קשורות לסולנית כזו או אחרת. ...אז אל תקבע את זה כעובדה. שנית, דרמה קווינס? זה נראה לי הכי טבעי בעולם לכתוב שיר על משהו (או מישהו) שמציק לך. אז הם הכניסו את השיר לאלבום והפכו אותו לסינגל, אני לא רואה את הבעיה פה? בגלל ששני הצדדים ידועים בציבור? הרבה מאד אמנים עושים את זה. טאריה אפילו יצאה דיי בזול שם לעומת מה שאחרים היו עושים... הקליפ יצא...לא קונבנציונלי ואפשר להבין למה חלק לא אוהבים אותו, אבל מצד שני יש להם היסטוריה של קליפים מוזרים ככה שזה כבר לא צריך להפתיע.

blacknwhite

New member
"see me ruined by my own creations"

~שורקת בתמימות~ טוב, די. זהו זה. ~הולכת לישון~

Liquid Dreams

New member
אתה בא בגישה מוטעית, זה הכל.

אתה כל הזמן אומר שטאריה עשתה את הלהקה וסוגד לה וזה מונע ממך להבין מה שמנסים להגיד לך פה >< אמרת פה למישהי [עלומה?] שרק בגלל שזה תומאס אז היא אוהבת, הערצה עיוורת. זה נראה כאילו אצלך אותו סיפור עם טאריה, רק הפוך- אין טאריה אז אתה לא אוהב את זה.

למעלה