חדשות...

זקס11

New member
אזהרה- קחו כדור נגד הקאה לפני הקריאה...

כולנו שמענו על כך ששוגון עומד לקבל טייטל-שוט אם הוא מנצח את וורה. זה היה מוזר במיוחד, ובהתחש בכך שדיינה ירד על הבחירה הפחדנית של שוגוןץ

אז היום מתברר שהמנצח, גם אם זה וורה, יקבל את הקרב נגד בונס.

אם עד עכשיו הגנתי על דיינה, עכשיו פשוט בא לי להקיא. אל תתפלאו אם בונס יתחיל לעשות שביטה איטלקית בקרבות, כמו סילבה. לאלוף אמיתי כמו לא מגיע כזה יחס מזלזל (ואני ממש לא סובל אותו).

לינק:
http://mmajunkie.com/news/29936/ufc-on-fox-4s-shogun-rua-vs-brandon-vera-winner-gets-title-shot.mma

BeniTaz

New member
אחד ההזויים בהיסטוריה

חרא של החלטות.. לפעמים אתה אומר, טוב.. החלטה כלכלית אבל ברנדון ורה? הבנאדם רק מפסיד ואם הוא לא מפסיד אז הוא משעמם וזה רק במידה והשופטים לא נותנים לו קרב. גועל נפש של התנהלות..

אני לא אתפלא אם עושים זאת רק כדי לקדם את האירוע. ועדיין ביידר-מאצ'ידה קרב יותר מעניין. עוד יותר הורידו לי חשק מהארגון המסריח הזה.

mbenyaacov

New member
וואו צחי, הפתעת אותי.פעם ראשונה שאתה מתבטא כך

ה מת שזה מעצבן רצח. מה רע בהנדו?

BeniTaz

New member
לא רע

רוצה לדבר על מחלקת הלייטווייט? כל קרב אליפות מתקיים פעמיים..
ב-WW עוד פעם יצרו את החארטה של 2 אלופים בדוויזיה (עכשיו גם ב-בBW), ולא רק זה.. האלוף בכאילו מחליט לוותר על להילחם עד שהאלוף המקורי יחזור מפציעה.
ב-HW הלוחם הכי מעניין כיום לקרב נגד JDS, קורמיה, נשאר בסטרייקפורס בעונש בעוד הברזילאי מגיע אחרי ניצחון מפואר על פרנק מיר שאפילו לא עבר את קארווין ועכשיו השטות הזאת של ה-LHW.
לכל זה תוסיף פציעות פציעות פציעות, קארדים חלשים, קרבות ממוחזרים או מטופשים (קונג לי נגד פטריק קוטה) ולוחמים שנלחמים פעם בשנתיים..
ואם זה לא מספיק אני מגלה שה-UFC חייבו אותי ב-300 שקל במקום 28 שקל לאחר הזמנת אירוע.. שכמובן יבוטל דרך חברת אשראי!

mbenyaacov

New member
קבל לייק עצבני.

כל מילה בסלע, וזה לא שאי אפשר לייצר דרמות. אני למשל הייתי מנסה לארגן את קורמיה מול ג׳ונס. היית חושב להכניס פעם בכמה זמן, נגיד בארוע שיהיה ערב מיוחד, טורניר.
ושיפסיקו כבר עם הרימטצ׳ם המטופשים הלו.

זקס11

New member
שירות paypal לתשלומים באינטרנט

או ששילמת ישירות עם כרטיס אשראי

udi102

New member
הקירח יוצא מנקודת הנחה ששוגון יפרק אותו

והאמת אני מקווה ששוגון ינצח וגונס יפרק את שוגון ויגרום לו לפרוש , דיינה והארגון שנקרא UFC הם המיץ של הזבל לא רק שהם נותנים לצופים חרא של קארדים ,היחס שלהם לרוב הלוחמים הוא מגעיל ,כמו שאמרתי בעבר אם זה ימשיך ככה תוך חמש שנים הספורט הזה יגיע למצב של האגרוף

זקס11

New member
ואם שוגון יגיע במוד דפוק, ויפסיד?

כמו שאנחנו מכירים את שוגון, זה בהחלט אפשרי.

udi102

New member
אז דיינה ישנה את ההחלטה שלו

בכל מקרה ורה לא יקבל קרב נוסף מול גונס ,בטח שלא על התואר ...

גונס כבר ב2013 יעלה לHW כנראה ,מה שסילבה היה צריך לעשות לפני שלוש שנים

elvis18

New member
ההחלטות של דיינה תקפות,

עד השלב שבו דיינה מחליט שהן לא תקפות יותר ...

אין לך מה לדאוג , אם שוגון לא ינצח (כל עוד דיינה לא נפל על הראש) ורה לא יקבל טייטל שוט , ואם כן ... אז אוי הברוך !

AmitNHB

New member
אני מבין את ההחלטה. נכון שוורה לא עשם כלום

בקריירה שלו מאז הניצחון על פרנק מיר אבל מצד שני, הקרב הראשון שלו מול ג'ונס היה ממש צמוד...

ok6

New member
אני חושב שדיינה רק מנסה ליחצן את האירוע

לא מצליח לראות שום תרחיש שורה באמת יקבל טייטל שוט אלא אם כן יפגע מטאור בכדור הארץ ויהרוג את כל אוכלוסיית הלייט הויוויטס...
אודי- אתה באמת מאחל שג'ונס יפריש את שוגאן?????

udi102

New member
לא הבנת אותי

אני אוהב לראות את שוגון נלחם מצד שני אני מקווה שגונס יפריש אותו כדי שהUFC יקרוס , אני מתעב את הארגון הזה ואת דיינה והאחים פרטיטה בפרט . אין לי משהו נגד שוגון ולרוב אני בעדו למרות שאחרי שהוא סירב להלחם מול טשיירה בלי סיבה רצינית הוא כבר לא מעניין אותי ואני לא רואה בו לוחם . במקום לתת לגונס את גוסטפסון זורקים לו איזה פאזל שנקרא שוגון , לפני 3 שנים הייתי אומר קררב לגיטימי אבל היום
בואו נחזיר את לידל וזהו

ok6

New member
קצת חולק עליך פה...

היואפסי לא יפול ויקום על שוגאן הבעיה בארגון היא אכן בהנהלה שלו קשה בדיוק לשים את האצבע על מי אשם אבל אין ספק שזו תקופה רעה במיוחד לארגון.
מסכים איתך בהחלט שגוסטפסן צריך לקבל את ההזדמנות אבל מה אתה מצפה מארגון שמביא לך קרב כמו קונגו מול ג'ורדן במיין קארד של פייפרויו???
בקשר למה שאמרת על שוגאן- אני חושב שההחלטה לא לקחת את הקרב מול טשיירה היא מקצועית נטו ולדעתי גם מוצדקת לשוגאן אין מה להרוויח מנצחון על לוחם לא מוכר (אבל מוכשר) אבל יש לו המון מה להפסיד אז אתה יכול להבין שלוחם במעמד שלו עשה שיקול לגיטימי בסך הכל,אני בהחלט מסכים שוורה לא משתווה ביכולת לטשיירה אבל מה לעשות שהוא הרבה יותר מוכר ממנו ורק בגלל הסיבה הזאת היה עדיף לשוגאן לקחת את הקרב הזה.
אם אחרי התצוגה המדהימה של לב, רוח לחימה וכוח רצון ששוגאן הפגין בקרב מול הנדו (ובכלל גם בהמון קרבות בקריירה שלו) אתה לא רואה בו לוחם אז אין לי מה להוסיף,אני עוקב אחרי הספורט למעלה מ11 שנים ואני יכול לספור על כף היד את מספר הפעמים שלוחמים הפגינו רוח לחימה כמו שוגאן בקרב שלו מול הנדו.
אחת הסיבות שהיואפסי נמצא בכזה שפל זה שאין הרבה לוחמים כמו שוגאן, בוא נהיה כנים כי אין הרבה לוחמים עם כל כך הרבה קלאסה שתמיד נותנים את הכל בקרב,מנסים לסיים את היריב ונותנים שואו לקהל כמו שוגאן....
עוד מישהו נרגש מהקו מיין איבנט של150 ? שילדס מול אד הרמן :\ איזה קרב מבאס יא אללה.... מזל שיש לי את הדיוידים של פרייד...

udi102

New member
אז ככה ....

לא אמרתי שלשוגון אין לב והוא לא נלחם כמו גבר ,פשוט ההחלטה שלו זאת החלטה שגרמה לי לא לראות בו לוחם שנלחם כי הוא לוחם בנשמה אלה משיקול כלכלי . דבר שני מי בכלל שואל אותו נגד מי הוא נלחם כן או לא ,אני הייתי קובע לו עובדה חד משמעית כאילו איזו אלטרנטיבה יש לו חוץ מהUFC ? בלטור ? ארגון שלא מתרומם ? קיצר הUFC זה המונופול היחיד בשוק היום וכל הMMA מתרכז בUFC שזה מה שדיינה עשה בעצם קניית SF או פרייד לצורך העניין ,וזה הדבר הגרוע ביותר שיכול להיות . בכל מקרה בגלל שלדיינה יש ביצים רק על לוחמים קטנים ושוגון לא סופר אותו הוחלט מה שהוחלט .

השפל של הUFC זה לוו דווקא בגל פציעות או חילוף משמרות או וואטאבר ,זה אך ורק משיקולים כלכליים נטו של הUFC ושלא תבין לא נכון השפל שאנחנו מדברים עליו הוא מבחינת האירועים בשנה וחצי האחרונות שהמון מהם היו בזויים מבחינת רמתם . לוחמים נלחמים פחות מבעבר ומתכוננים לכל קרב יותר מדי ,המאץ מייקינג מפגר בהרבה מקרים ג'ו סילבה אחד האנשים החסרי מושג ,השיפוט במצב גרוע לא שזה קשור לUFC אבל אם כבר הUFC הארגון היחיד אולי שירכיב מחלקת שופטים משלו .

הUFC כרגע ברווחים ועושה יותר ויותר אירועים בכל העולם ולא משנה להם מה איכות הקארדים ,אנשים צמאים לMMA ומוכנים לקנות כרטיס במחיר מוגזם לאירוע גרוע על הנייר ובהרבה מקרים אירוע גרוע על הנייר , גרוע גם בפועל .
זה לא קשור גם לזה שאין שידורים בארץ כי גם שהיו שידורים הייתי קם לראות אירועים של SF והייתי נהנה מאוד .

כל יום שני וחמישי אירוע בברזיל שלא מעניין אף אחד ,הזלזול בבריטניה נמשך עם קארדים גרועים ,וגם בקנדה אומנם בד"כ הקארדים טובים , אבל האירוע בקאלגרי היה נפל ,למרות שלפני כל הפציעות וההחלפות היה שם משהו מעולה ,ואולי זה ניסיון של הUFC לשם לוחמים לא כשירים ופתאום אחרי שבועיים להודיע שהם פצועים אי אפשר לדעת .

בקיצר שGSP יחזור כבר

fatnoam

Active member
ה-UFC באמת בשפל

האירועים האחרונים משעממים

עודף באירועים גורם ל-NOBODY'S להיות במיין קארדס או מיין איבנטס.

הלוחמים הבאמת מעניינים בקושי נלחמים.

בכדי לספק את כל הדרישות לקרבות, במקום לעבות את המחלקות הקיימות, הם הוסיפו מחלקות חדשות BW, FW, FLW שלא מעניינות אף אחד.

שיא השפל.

למעלה