אז ככה ....
לא אמרתי שלשוגון אין לב והוא לא נלחם כמו גבר ,פשוט ההחלטה שלו זאת החלטה שגרמה לי לא לראות בו לוחם שנלחם כי הוא לוחם בנשמה אלה משיקול כלכלי . דבר שני מי בכלל שואל אותו נגד מי הוא נלחם כן או לא ,אני הייתי קובע לו עובדה חד משמעית כאילו איזו אלטרנטיבה יש לו חוץ מהUFC ? בלטור ? ארגון שלא מתרומם ? קיצר הUFC זה המונופול היחיד בשוק היום וכל הMMA מתרכז בUFC שזה מה שדיינה עשה בעצם קניית SF או פרייד לצורך העניין ,וזה הדבר הגרוע ביותר שיכול להיות . בכל מקרה בגלל שלדיינה יש ביצים רק על לוחמים קטנים ושוגון לא סופר אותו הוחלט מה שהוחלט .
השפל של הUFC זה לוו דווקא בגל פציעות או חילוף משמרות או וואטאבר ,זה אך ורק משיקולים כלכליים נטו של הUFC ושלא תבין לא נכון השפל שאנחנו מדברים עליו הוא מבחינת האירועים בשנה וחצי האחרונות שהמון מהם היו בזויים מבחינת רמתם . לוחמים נלחמים פחות מבעבר ומתכוננים לכל קרב יותר מדי ,המאץ מייקינג מפגר בהרבה מקרים ג'ו סילבה אחד האנשים החסרי מושג ,השיפוט במצב גרוע לא שזה קשור לUFC אבל אם כבר הUFC הארגון היחיד אולי שירכיב מחלקת שופטים משלו .
הUFC כרגע ברווחים ועושה יותר ויותר אירועים בכל העולם ולא משנה להם מה איכות הקארדים ,אנשים צמאים לMMA ומוכנים לקנות כרטיס במחיר מוגזם לאירוע גרוע על הנייר ובהרבה מקרים אירוע גרוע על הנייר , גרוע גם בפועל .
זה לא קשור גם לזה שאין שידורים בארץ כי גם שהיו שידורים הייתי קם לראות אירועים של SF והייתי נהנה מאוד .
כל יום שני וחמישי אירוע בברזיל שלא מעניין אף אחד ,הזלזול בבריטניה נמשך עם קארדים גרועים ,וגם בקנדה אומנם בד"כ הקארדים טובים , אבל האירוע בקאלגרי היה נפל ,למרות שלפני כל הפציעות וההחלפות היה שם משהו מעולה ,ואולי זה ניסיון של הUFC לשם לוחמים לא כשירים ופתאום אחרי שבועיים להודיע שהם פצועים אי אפשר לדעת .
בקיצר שGSP יחזור כבר