חדשות...

BeniTaz

New member
נו באמת.. בוא ניתן לפידור

שוגון לא עובר את הנדו ואם להמר אז שוגון לא עובר את גוסטאפסון וכנראה יש לו סיבה טובה לפחד מטיישיירה. במקרים כאלו רק דם חדש ועולה יכול להפתיע.. לוחמים מדכדכים בדרך למטה שכבר הפסידו.. הבשורה לא תבוא מהם נראה לי.

moriarty

New member
אריק זאבי - ספוילר

כאב לב - אריק זאבי הפסיד בארמבר בדקה הראשונה של הסיבוב הראשון.

moriarty

New member
הוא דיבר על זה אחרי הקרב

הוא אמר שהוא דווקא לא רע בעבודת קרקע.
מישהו מהמומחים בפורום רוצה להסביר מה הוא היה יכול לעשות בכל שלב כדי להחלץ?

danielmo1

New member
עזוב אותך

היריב יותר חזק יותר מהיר יותר צעיר
אין מה לעשות

בהסברים זה נחמד, בפועל לברוח מבריחים זה הרבה יותר קשה לא משנה מה תעשה, ואריק ניסה הוא פשוט נתקל במישהו ברמה גבוהה מאוד שיכוון גבוה ואריק כבר מה זה מעבר לשיא

לא הגיע לו להפסיד בצורה כזו ולסיים קריירה מכובדת ככה
חבל.

moriarty

New member
ברנדון ורה על הקרב עם שוגון

‎"Beating Shogun corrects all the mistakes I’ve made and wipes away all the bad performances."
שימו לב שהוא מדבר בלשון הווה.

BeniTaz

New member
המחנה של אנדרסון לא רוצה קרב נגד ווידמן

הנה הציטוט מפי המנהל של סילבה: "יש לי הרבה כבוד לווידמן, הוא לוחם מעולה אבל מפגש ביניהם לא הגיוני. יש לו 9 קרבות, זה חצי מהקרבות שאנדרסון עשה ב-UFC. הוא פשוט לא בשל מספיק"

חחח לא ייאמן.. מישהו כאן מפחד? והרי ידוע של-UFC אין מילה מול הסטארים הגדולים שלהם אז בטח לא מול האלוף הכי גדול בארגון. אין דברים כאלה.

http://www.bloodyelbow.com/2012/8/2...t-turns-down-jon-jones-chris-weidman-mma-news

Vizmo

New member
לא הייתי אומר שהוא מפחד כי

באותו ראיון הם אמרו שיותר הגיוני לעשות קרב מול ראשד, במידה והוא יסכים לרדת לMW או עם GSP בcatch weight של 180 בערך.
נראה לי שני המתמודדים האלה מסוכנים לא פחות (וכנראה יותר) מווידמן

BeniTaz

New member
אם אלו יהיו הקרבות עוד יותר טוב

אבל GSP לא רלוונטי כי יש לו את קונדיט ועוד כמה הגנות טובות מחכות אחרי שנתיים בחוץ. והאמת אף אחד כרגע לא מדבר על קרב עם סילבה וגם שדיברו סילבה התחמק.

אבנס כרגע הודיע שהוא לא יורד וגם אם יירד הוא יצטרך לפחות קרב התאקלות אחד במשקל החדש. אין מצב שהקרב הראשון שלו ב-MW יהיה הקרב הגדול.

מצטער אבל שני הקרבות לא רלוונטים כרגע והיריב הכי רלוונטי, המחנה של סילבה דוחה. כנראה ביספינג "ראוי" יותר. אהה שכחתי את בלפורט.

Vizmo

New member
הוא אמר שהם לא ממהרים לקרב

וחוץ מזה זה לא שהם מסרבים. אם יש אופציות אז הוא מעדיף לחכות אבל אם הUFC יחליטו שזה הקרב אז זה מה שיהיה..
זה ציטוט, קח את זה איך שאתה רוצה.
ודווקא נראה לי סביר לתת לאוונס קרב ישר על התואר. סך הכל הוא שם גדול עם רקורד מרשים וסיכוי טוב לניצחון. נראה לי לתת לורה את ג'ונס או את מצ'ידה או שוגון זה בזיוני הרבה יותר...

BeniTaz

New member
הלוואי.. נחכה ונראה

לגביי ראשד.. הוא אף פעם לא ירד למשקל הזה, זה שהוא ראוי זה ברור.. אני לא מדבר ספורטיבית, אלא יותר הכנתית ובריאותית צריך להתאקלם למשקל כזה ועדיף שהפיילוט יהיה על קרב פחות חשוב מאשר הקרב הכי חשוב של אבנס.. מבחינה הגיונית.

udi102

New member
סילבה האלוף שווארמה הזה

מנצח רק לוחמים שאחר כך פורשים מMMA ופותחים דוכן שווארמה כמו לוטר, לייטס וכו ....

וברצינות סילבה מבין שאין לו יתרון גודל על ווידמן כמו על שאר הלוחמים במחלקה ווידמן ככל שהזמן יעבור רק ישתפר ובנתיים סילבה יפרוש ,אני מאמין שסילבה לא ילחם בווידמן גם בעתיד אלה יפרוש לפני או שילחם בלוחמים כמו בלפורט ,ביספינג שאין להם סיכוי

לא נראה לי שזה פחד, אלא הבחנה נכונה וצודקת

ווידמן לא ניצח ולא התחרה מול אף אחד שמגיע לרבע מהרמה של סילבה.

שינצח את סונן, או בלפורט. נראה אותו מתמודד עם מישהו בעל אגרופים מהירים. שיכין את עצמו כמו שצריך. זה לטובתו.

אבל מי שואל אותם? כרגע הוא נראה המועמד היחיד האפשרי אם רוצים לראות את סילבה שוב עולה לקרב בחצי שנה הקרובה..

AmitNHB

New member
הוא ניצח את מאיה ומוניוז. זה לא מספיק ? את מי

סונן ניצח בשביל לקבל את הקרב הראשון מול סילבה ?

moriarty

New member
את מרקוורט אוקמי ופאולו פילהו

באותו זמן זה היה הגיוני, באותו זמן לא היה מועמד טוב ממנו.

AmitNHB

New member
לא מפחד. פשוט ניהיה חמדן. הכל

הוא יודע שלא נשארו לו הרבה שנים בספורט והוא רוצה מיליון קניות לכל קרב. ווידמן יצטרך להתחיל לרדת על ברזיל כנראה...

elad547

New member
כמה קרבות היו ללסנר לפני שקיבל טייט שוט???

ללסנר היו 3 קרבות סה"כ שמתוכם 2 ב-UFC ובאחד מהם הוא הפסיד!
ממתי כמה קרבות יש ללוחם ברקורד נהיה מדד???
המחנה שלו מתנהג בצורה פחדנית!
פתאום קרב שלישי עם פרנקלין נשמע להם הגיוני
וברגע שדיאז הוציא מהפה שלו את ההצהרה שבא לו להילחם עם סילבה אז הם ישר קפצו על זה, בקיצור הם פשוט מנסים להתחמק, אין מישהו אחד משבין MMA שיכול לומר שווידמן לא ראוי.

למעלה