חדשות...

blackcoldtiger

New member
אם וורה מקבל טייטל שוט(מצב סביר) זה בושה לUFC

אני מאמין שוורה יכול לנצח את שוגון, שוגן לא בכושר ואני לא יופתע אם הוא ישפוך מנוע כבר בסיבוב הראשון אבל אם וורה יקבל את ההזדמנות זה כמו להגיד ששאר הלוחמים יצאו לפנסייה.

blackcoldtiger

New member
רק גלובר טשיירה מאיים על בונס בLHW

ואם לא הוא אז הגיע הזמן לבונס נגד העכביש, כל שאר ההחלטות הם על הפנים

udi102

New member
גוסטפסון !!

יריב יותר ראוי מהנדו או משוגון לגונס . ודרך אגב אם כל הדיבורים על טשיירה לפני שהוא נלחם קרב אחד בUFC לא קצת התפרענו אפילו לומבארד עשה יותר .

ok6

New member
אולי לע ידענו וגוסטפסון בחוץ עם פציעה קשה?

אחרת אין לי הסבר למה ממשיכים לדלג עליו....
אפילו שיקול הכסף לא מסביר למה יעדיפו את ורה על פניו, אפילו אני בתור פאנבוי של שוגאן מעדיף לראות אותו מקבל את הטייטל שוט הבא במקום שוגאן.

blackcoldtiger

New member
גלובר פירק את קינגסברי

וזאת הצהרה מכובדת מאוד, קינגסברי הוא LWH גדול וחזק שהיה מפרק אנשים בעצמו.
חוץ מהגובה והריצ' של גטסטפסון אני לא רואה שום יתרון שהוא מביא נגד ג'ונס, אין לו האבקות ברמה ונגד פיל דיוויס הוא בילה את רוב הקרב על הגב.
אני לא יודע הרבה על יכולות ההאבקות של גלובר אבל גלובר נראה כמו משהו שיכול להשכיב כל את בעולם אם הוא נוגע בו.

ok6

New member
לנצח את קינגסברי זאת הצהרה מכובדת??!!??

איפה אתה חי אחי? הבחור הפסיד לפאקינג סטפן בונאר!!!!
קינגסבורי יכול להיות גדול וחזק עד מחר אבל הוא לוחם גרוע,נצחון עליו הוא לא אינדיקציה לכלום.
גלובר הוא לוחם טוב אבל עד שהוא לא ילחם במישהו מהטופ אין לו מקום בדיבורים על טופ קונטנדר, במידה והוא ינצח את ראמפייג' אז יהיה אפשר לדבר עליו עד אז הוא לא אחד שהוכיח את עצמו מול הטופ.

blackcoldtiger

New member
איך שהוא ניצח את קינגסברי זאת הצהרה מכובדת

סתם לשכב על משהו שלושה סיבובים כמו שבונר עשה זה לא כזה ניצחון כמו נוקאוט אכזרי בסיבוב הראשון

עדין הוא הפסיד לדייויס

אם אותו הוא לא ניצח גם את ג'ונס הוא לא ינצח נכון להיום. אם יעבוד חזק על האבקות וtdd אולי יהיה לו סיכוי קלוש בעוד שנה שנתיים.
צריך להפנים, נכון להיום אין לג'ונס תחרות, והufc כארגון כלכלי ישים כל מי שיביא כסף. ברור שהם לא ישימו את וורה, גם אם דיינה יראה שורה הולך לנצח את שוגאן הוא יעשה לו rnc, זה סתם לקדם את הקרב והארוע.

BT24

New member
אני מקווה שזה שקר של דיינה.

אם כבר חסרים לוחמים לתת להם טייטל-שוט, למה לא לתת לגוסטאפסון? לטישיירה, אם הוא מנצח את רמפייג'?

האמת? אפילו פיל דייויס, אם ינצח בצורה משכנעת את הקרב הבא שלו הוא בחירה יותר טובה מ-ורה או שוגון. אחד מגיע אחרי הפסד, אחד אחרי שורה של הפסדים ושניהם הפסידו לג'ונס בצורה קשה.

באסטר1

New member
עכשיו שיבוא אודי ויגיד שלסילבה אין יריבים

אם וורה מקבל טיטל שוט אחרי שפוטר וחזר כי טיאגו סילבה השתמש בסמים
ושוגון שנראה כמו איזה זקן בגיל 30 וכבר מעבר לשיא שלו ממזמן לצערי (הלוחם האוהב)

אין יריבים לג'ונס יותר בדיוק כמו שלא היה לסילבה
בטח ניצחון של ג'ונס ישים אותו P4P1 אחד..מסכן הוא צריך להתנהג כמו סילבה בדיוק כדאי שיבינו שקרב מולו של אטרקציה

ok6

New member
דיינה וייט בהצהרה חדשה לגבי הn1c

מסתבר שהלוחם שיתן את ההופעה המרשימה ביותר (קו מיין או מיין איבנט) יקבל את הטייטל שוט הבא, מה שאומר שראייין ביידר גם בתמונה?!??
http://www.bloodyelbow.com/2012/7/31/3206373/ufc-jon-jones-next-challenger-machida-bader-shogun-vera
הגיע הזמן שדיינה יכניס את היד לכיס וישלם לסילבה וג'ונס שילחמו כדי לתת לאוהדים קצת תמורה לכסף שהם משלמים, נמאס כבר מהמצ' אפים המגוכחים האלה.....
דיינה תמיד פותח את הפה על אגרוף ולמה פלויד ופאקיו לא נלחמים, אבל העיקר הוא מארגן קארדים דפוקים ואז זורק איזה חצי משפט על סופרפייט שכנראה לא יקרה במאה הנוכחית....
הגיע הזמן לסילבה מול ג'ונס, סילבה טוען שאין קונטנדרים ראויים במחלקה,לג'ונס אין בדיוק קונטנדרים אחרי הנדרסון והבדלי הגודל לא מונעים קיום קרב, הגיע הזמן להחזיר לגיטימציה לספורט ואני לא רואה קרב יותר מתאים מזה במיוחד בעיתוי הנוכחי.

cat food

New member
אריק סילבה - ג'ון פיץ'

קרב מעניין שנוסף לקארד של UFC153 שמתחיל לקבל אחלה של צורה:
אלדו - קוח
טישיירה - ראמפייג
בלצ'ר - בלפורט

אם קרב קודם אריק סילבה קיבל מבחן ראשון נגד אחד המתאבקים הטובים של המחלקה (צ'רלי ברנמן) עכשיו אותו המבחן מגיע רק ברמה גבוהה יותר.
אחלה מאץ' מייקינג לשם שינוי.

udi102

New member
פיץ חייב נצחון

הוא יבוא כמו אריה או שלא מאז שהוא נהיה טבעוני הוא בירידה

bret24

New member
דנה וויט עושה בשכל, מי לא רוצה לראות

שוגאן נגד ג'ונס 2, אני עדיין חושב שהלוחם עם הסיכוי הכי גבוה לנצח את ג'ונס זה שוגאן, גוסטפסון?? עשו לי טובה.
הג'ונס שנלחם נגד שוגאן זה הג'ונס הכי טוב שראינו, אם רק יבוא לקרב השוגאן הכי טוב שראינו זה יהיה מטורף.
תארו לכם בסוף הנדו נותן נוקאווט לג'ונס ויש שוגאן נגד הנדו 2 על האליפות.

למעלה