חדשות

תפיסת העולם שלי היא כזאת:

באנו לעולם כדי ליהנות, לא כדי שיהיה קשה.
אז נכון, לפעמים קשה (בלימודים או בעבודה, למשל), ואין מה לעשות, כי חייבים להתפרנס.
אבל לבחור ביודעין בזוגיות מסובכת, שיהיה קשה בה?
מצטערת. לא הסטייל שלי.
זוגיות צריכה להיות המפלט מהקשיים, לא מקור לכאבי ראש וקשיים משלה.

mother cat

New member
מעולה!!!! תפיסת עולם נפלאה!!!

רק שהיא לא בהכרח מתאימה לכל אחד.
&nbsp
ספציפית במקרה של ריגשי אני חושבת שכולם צודקים שעדיף לה הפרידה.
אבל את גורסת שאף אחד לא צריך להיות בזוגיות עם בן אדם שיש לו ילדים, מה שבעצם משאיר את כל הגרושים ואלמנים פלוס לבדם עד אחרון ימיהם... זה מעט עצוב בעיני.
&nbsp
וכאמור - מאמינה שכל אחד צריך להלחליט מה טוב לו. שמחה שמצאת מה שטוב לך. מאחלת לכולם.

kisslali

New member
שניה, יש פה טעות לוגית

להבנתי עפ"י התאוריה הזו, בהורות יש קושי ולכן צריך למחוק את הקונספט של ילדים לאלתר!
ולעניין 'ריגשי': אם כבת זוג לאדם עם ילדים היא לעולם תהיה סוג ב', אז בן זוגה, גם הוא סוג ב', כי גם לה יש ילד...

מסובכת משהו התיאוריה של "החיים נועדו להנאה".

ללי

נכון, מעולם לא רציתי ילדים בגלל זה.

אבל בכל אופן ברור לי, שמי שכן רוצה ילדים, הקשיים של גידולם קטנים עליו.
ילדים של מישהו אחר, לעומת זאת..... אללה יסתור

החזקת מעמד מעל מעבר.
פעם אחר פעם קראתי את התאורים שלך ונדהמתי מהסבלנות שלך, מהיכולת שלך לספוג ולא לשבור את הכלים.
אני מודה שתהיתי כמה זמן עוד תחזיקי מעמד, ומה יהיה הקש שישבור את גב הגמל.
והנה - לכאורה ערב פיצה, סיפור יחסית בנאלי לעומת חלק מהסיפורים שסיפרת לנו פה, הוא היה הקש שלך...
&nbsp
אני לא חושבת שמי מהקוראות אותך בפורום הזה לא תעיד שאת נתת את כל מה שאפשר על-מנת להחזיק את הזוגיות הזו.
אבל באמת, יקירתי, מגיע לך יותר.
אני מקווה שאולי הניעור הזה יעיר את בן-זוגך ויגרום לו להבין מה הוא מפסיד אם תלכי.
ואם לא - אז תרימי את עצמךמהקרקע, תנערי את עצמך ותצאי לדרך!
אין לי ספק שאת תמצאי גבר שמעריך אותך כפי שמגיע לך, בין אם זה בן-זוגך הנוכחי או מישהו חדש.

&nbsp

kisslali

New member
אני דוקא מקווה שבן זוגך ישחרר ולא יוותר על הצד של הילדים שלו

כי באמת שלא מגיעה לו בת זוג כמוך.
אני בטוחה שלא קל לך אבל את חייבת להשאר חזקה. כל פעם שאת מרגישה עצובה תזכרי שאת חייבת את זה לבן שלך: לא מגיע לו לחיות במקום שמתייחסים אליו כאל אזרח סוג ב'.

בהצלחה ללי

Emilia2

New member
בהצלחה

ואני מקווה שלא תישברי ותחזרי לשם בחזרה.
&nbsp
תשמרי על עצמך ועל הילד שלך.
מגיע לך הרבה יותר טוב. את רק צריכה להאמין בזה.

יולאלית

New member
רגשי היקרה, אני לא יכולה להתחיל ולהסביר

לך אפילו כמה אני מעריצה אותך על הכוחות וההחלטה המאוד מאוד לא קלה, עשית את הצעד הקשה ביותר מעכשיו הכל רק לוגיסטיקה..
כל הכבוד לך ! חזקי ואמצי לאף אחת לא מגיע לעבור אפילו רבע ממה שאת ספגת בבית הזה..
( איך אני מכירה את ערבי הפיצה המזעזעים האלה.. )
שלא תעזי לוותר בנושא המזונות והאחריות שהוא צריך לקחת ..

רגשי1

New member
תודה רבה יולאלית יקרה

לצערי אני משלמת על טעויות שעשיתי...לא ממש ידעתי למה אני נכנסת וכמה מורכב זה יהיה.אני חושבת שהטעות העיקרית היתה להסכים לגור בדירה בבעלות בעלי.
מבחינת האחריות שכל אחד מאיתנו צריך לקחת, יש לנו חוזה מאוד מפורט, כך שמהבחינה הזו אין הרבה עימותים. חשבונות הבנק היו תמיד נפרדים ובעיקר יש הרבה הוראות קבע על השם שלי שצריך להעביר על שם בעלי ( ואז אולי יבין כמה אני "תרמתי" ולא חייתי על חשבונו. גם כשכל קניית המזון וחומרי הניקוי וכו' יעברו לאחריותו ירגיש כמה הוצאות וטורח היו לי...)מאחר והוא אימץ את הבן שלי, לא רציתי שיהיה חייב במזונות במידה וניפרד, זה נראה לי לא הוגן.( ותמיד אכיר לו תודה על זה שאימץ את בני והיה לו לאב).
עוד לא מצאתי דירה, אבל אמצא, ולהתעסק בכל הלוגיסטיקה, כשלא מטיחים בי ביקורת, הרבה יותר קל לי.
אני מרגישה שנכשלתי...אבל לא יכולתי לאבד את עצמי יותר...לא היה לי נעים להיות "בביתי" ולא יכולתי יותר להבליג וללכת על ביצים.נגמר לי האויר. קשה לי להודות אבל זה זה בשבילי, לא בשביל הבן שלי ( שדווקא רוצה לחזור הביתה
) ומתגעגע לאחים שלו.
בעלי נע בין זעם עלי וכמה אני חסרת אחריות, לעצב, להבטחות שנוכל לתקן הכל, הוא יהיה יותר קשוב, ונעשה דברים כמו שאני רציתי, ייעוץ, הוא לא הבין כמה רע לי... ניסע לחופש רק הוא ואני ונלבן הכל, לבין היותי כפויית טובה ונצלנית שנאספה עם בנה מחורבה לבית מפואר ושבכלל לא אכפת לה מהילדים שלו וברוך שפטרם, וחוזר חלילה..
טוב..גם אני עוד נסערת וטעונה...

mother cat

New member
לא נכשלת בכלום!!!! נתת מעצמך כל-כך הרבה...

ועכשיו נגמר. שילמד להתמודד לבד...
וזה לגמרי בסדר שעשית את זה בשבילך. את צריכה לעשות דברים בשבילך. את בן אדם, אוהב, משקיע, מסור. ומגיע לך גם.
אבל אני לא מסכימה שזה לא גם עבור בנך - הוא אולי רוצה לחזור לבית של בן זוגך, אבל מה שהוא לומד וסופג שם כשמתיחסים ככה לאמא שלו זה לא בריא. להוציא אותו מזה זה חשוב גם כן.

poly1982

New member
מסכימה איתך לגמרי

המסר החינוכי שהוא מקבל כשהוא רואה איך מתייחסים לאמא שלו בבית הזה - הוא ממש לא מסר שהייתי רוצה להעביר לילדיי.

kisslali

New member
התנהגות קלאסית של גבר מתעלל

סליחה שאני בוטה אבל נדמה לי שכבר אמרתי לך את זה מזמן, ההתנהגות של בעלך היא של גבר מתעלל כי להתעלל בחלש זה לא אומר דוקא להכות אותו! הבן אדם יודע שהוא חלאה רק מרגיש שזה לגיטימי, ברגע ששמת גבול, הוא משחק בין חנופה והבטחות לאיומים והשפלות - זה כ"כ קלאסי!!!

אני באמת שמחה שמצאת את הכח ללכת משם, מבינה לגמרי שזה הדבר הכי קשה בעולם, רוצה לחזק אותך ולהציע שלמרות שאת שקועה בתארגנות בסיסית לחיים החדשים, תנסי למצוא מקור תמיכה חיצוני, אפילו לטלפן לקו חם של ארגוני נשים, שיגידו לך כל יום שלא מגיע לך לחיות ככה, שההתנהגות שלו לא לגיטימית, שזה הורס את החיים של הבן שלך ושלך.

מאחלת לך המון הצלחה וכוח, אם את צריכה מקום לפרוק ולדבר - כולנו כאן ובמסרים גם.

ללי

mother cat

New member
וואו! איזה עדכון!!!

הייתי ברצות לבתי חולים וחולה בעצמי ולא ראיתי מחשב כבר כמה ימים. ממש ממש שמחה עכשיו שפתחתי את המחשב.
&nbsp
את לא מרשעת. את לא לא בסדר באיזה שהיא דרך. כשהבית הוא שלך מותר לך גם שהתכניות של הילדים לא יתאימו לך. לגמרי מבינה את ההרגשה של הקש ששבר את גב הגמל.
&nbsp
אז מה עכשיו? את מחפשת דירה? אתם נשואים נכון, אז גרושין?
&nbsp
מאחלת לך המון המון אושר והצלחה! וכמובן שתהיי פה לספר לנו!

רגשי1

New member
לאמא חתולה

קודם כל אני מקווה שהכל בסדר אצלך מבחינת הבריאות!!! זה הכי חשוב.
אני יושבת בעבודה ולא ממש מצליחה לעבוד...כל היום ביד 2 בודקת דירות, משווה מחירים של המוצרי חשמל שאני צריכה, בודקת פה בפורום...הכל חוץ מלעבוד...
תודה על החיזוקים

mother cat

New member
זה בסדר - יקח לך כמה זמן להתאזן...

בעבודה יודעים? סיפרת לבוס שלך? מפרגנים לך קצת?
&nbsp
אחת המנהלות שאני עובדת איתה עברה גירושין מאד מכוערים לפני איזה שנתיים. אני עבדתי מאד בצמוד עם הבוס שלה והוא ציפה ממנה להרבה. בסוף בקשתי את רשותה וספרתי לו והצעתי שקצת ירד ממנה. זה מאד עזר - הוא קצת שחרר לתקופה, והיא הרגישה מאד אסירת תודה וברגע שיכלה החזירה לעבודה בהרבה השקעה. אם לא סיפרת בעובדה אני מעודדת אותך לספר, לפחות למי שעובד איתך בצמוד, שאת עוברת תקופה קשה. שיתנו לך קצת אויר....

kisslali

New member

כ"כ צודקת - תאספי תמיכה איפה שרק אפשר, זה יעשה את הכל פשוט יותר, כשתתחזקי תחזירי!

ללי

mother cat

New member
תודה לשתיכן על הדאגה...

כן הכל בסדר. סתם רצף של דברים לא נעימים.
בדיקות ומעקבים לבן שלי, אבא שלי היה מאושפז כמה ימים, עכשיו בבית ובסדר, ואני כנראה קרסי מכל הלחץ וביליתי שלושה ימים במיטה... עכשיו אני חזרה לעבודה וחצי מתפקדת

למעלה