חדשים בפורום סוף פבואר

ברוך הבא לפורום וואו
לחיות עם שקרים?
בסוף הם יתגלו
אסור לשקר לבחורה שאתה מתכוון להיות איתה בזוגיות.

אבל מי אנחנו שנשפוט אותך
מוזמן להירשם לפורום

מזדהה מאוד נראה לי שגם בי חושדים שאני הומו. לא רק החברים, נראה לי גם ההורים. בגלל שאני חובב לא קטן של מתיחות, החלום שלי הוא שכשאני אהיה סוף סוף בקשר ואביא את החברה הביתה לארוחת שישי, לפני הארוחה אני "אצא מהארון" לפני הוריי ואספר שאני הומו ושאני רוצה שיכירו את חבר שלי, ואז החברה תיכנס והם ירגעו :p כן קצת סדיסטי אני יודע..

וכמובן שאני מזדהה עם שאר הדברים, במיוחד בקנאה..
ולגבי השקרים שנהיינו כל כך טובים בהם, הקטע הבאמת עצוב הוא לא שצריך לשקר לבחורות, אלא שצריך לשקר לרוב החברים. זה נהיה כל כך לא מקובל בחברה שלנו שאנחנו צריכים להסתיר את חוסר הנסיון אפילו מחברינו..

תמשיך להנות מ"מה שיש" ובתקווה שבקרוב תוכל להנות גם מדברים "חדשים"..

iba90

New member
ברוך הבא
לשקר תמיד יש רגליים! פעם בתיכון "המצאתי לי חברה" שגרה בירושלים ושהכרנו במקרה באוטובוס היא כאילו ישבה לידי והתאהבה בי. החלטתי להמציא את הסיפור הזה כי כל מי שהכרתי הייתה זוגיות וקיוויתי ש"יקנו את זה". אתה לא רוצה להרגיש כמוני כשביקשו ממני להביא תמונה (אז עוד לא היו סלולריים) או שרצו שאני אתקשר אליה לטלפון...זה החזיק בדיוק שבועיים ואחרי זה יצאתי פתאט ולא אמין.

A 26 cm Schlong

New member
הכי חשוב הפייסבוק לעדכן שיש לך זוגיות. נו באמת! ראבאק! הפייסבוק הזה השתלט לאנשים על החיים.

אני גם לא מבין מדוע אתה חש גאווה על כך שלא הלכת לזונה לפרוק עול. בשביל זה הן קיימות.

אגב, אתה לא צריך לחוש כאאוטסיידר בתוך החבר'ה שלך, כי כמו שאתה משקר, תהיה בטוח שגם הם. כל אלה שמפליגים בתיאורים על זיונים, 20 "סיבובים" בלילה, על ההיא מהבר וההיא מהאוטובוס, בעיקר אלופים בלזיין ת'מוח. אתה בשקט יכול לנפות 95% ממה שאומרים לך. וחוצמזה, כמו שאתה רואה, המצב שאתה נמצא בו הוא לא ייחודי לך, יש עוד מלא כמוך. בדידות (AS IN אנשים שאין להם זוגיות) היא ה"מחלה" של המאה העשרים ואחת.

אז כן, תפוס ת'חיים בביצים ותמשיך לחייך לעולם והעולם יחייך אליך בחזרה.

tull383

New member
אתה לא לבד ברוך הבא לפורום:)
ממליצה לך לפתוח כינוי בתפוז.

גרעאפס

New member
הגיע הזמן שאני אציג את עצמי

אני קורא סמוי פה כבר זמן רב...
הגיע הזמן שאני אשתף ואשתתף

אז אני בן 28 ובתול...
לא היתה לי מערכת יחסים רצינית אף פעם. יצאתי לכמה דייטים שלא התפתחו למשהו מעבר בעיקר בגלל שאני חששתי.

ההורים שלי לא מבינים למה אני לא מכיר אף אחת. אני נראה טוב, יש לי תואר, אני עובד בהיי-טק.
אבל כנראה שככה זה, יש כאלה שטובים עם בחורות, ויש כאלה שטובים בדברים אחרים. אני שייך לאלה שטובים בדברים אחרים...

אז באתי לפורום כדי לא להיות לבד. אולי אוכל להיעזר בכם.
ואולי אוכל להכיר מישהי שבאותו שלב כמוני...

צפיתניק

New member
היי, החלטתי להצטרף גם :)

וואי, שנים על גבי שנים שלא הייתי בתפוז.. וזה עוד הכינוי הישן נושן שלי, עוד מתקופת התיכון (כבר עבר עשור...)
אז.. אני עידו, בן 28. סטודנט למקצוע של אולטרה-חנונים הומניים (וגם עובד באותו המקצוע).
חסר נסיון באופן כמעט טוטאלי בכל מה שקשור ליחסים, ואני חי עם זה די בסדר, עם חירפון בדידותי קל, פה ושם, אני מניח שאתם יודעים למה אני מתכוון..
מכור באופן מפחיד לספרים, מוזיקה, ומשחקי מחשב

וזהו, אני חושב.. נעים להכיר את כולם!
גרמתם לי לחזור לתפוז אחרי המון שנים שלא הייתי כאן. סחטיין עליכם :)
מקווה שיהיה לנו כיף להכיר ולדבר ולתמוך ולצחוק ולהשתגע.
כולם מוזמנים לשאול ולתחקר כאוות נפשכם, אני לא ממסתירי המידע.

ואגב, אני נמוך ! ווהוו !! הידד לנמוכים.

Free Spirit4

New member
טוב אז גם אני חדשה!

נחמד לגלות שיש עוד כמה איתי בסירת הבודדים...

אני אני ספיריט (לעת עתה
) , בת 26, מאיפשהו במרכז הארץ. לקראת סיום לימודי המשפטים (סמינריונים זה השטן)
ומתחילה בקרוב את ההתמחות..

תקבלו אותי?

A 26 cm Schlong

New member
למה מירכאות? כן, צריך ליהנות ממה שיש. החיים לא מתחילים ונגמרים בזוגיות. צא מהסרט הזה. יש לחיים עוד כ"כ הרבה להציע, חוץ מזיונים, תאמין לי.

מישE

New member
שלום לכולם

אחרי מס' ימים שאני קוראת את ההודעות האמיצות שלכם החלטתי לצאת לאור.
אני בערך במצבכם.
למה בערך? איכשהו ניסיון מיני יש לי אבל ניסיון זוגי אין.
בדומה לרובכם (לפחות לפי ההודעות) גם אצלי זה נובע מחוסר הערכה עצמית.
עכשיו אני עובדת על זה (קאוצינג אינטנסיבי ומעולה) ומתחילה לראות (ולהרגיש) את עצמי אחרת.
אז אספר על עצמי קצת:
אני בת 30+
גדלתי מבית דתי ולמדתי בתיכון שבו למדו רק בנות וכשיצאתי מהדת הייתה לי דחיה לא מובנת מגברים.
אז אחרי שיצאתי מהדת לא עניין אותי בכלל לצאת לדייטים ולהכיר גברים וכל מה שקשור לזה
בגיל 26 התאהבתי בידיד שלי ומשם הכל התחיל להירגע (אני הייתי מאוהבת בו אבל הוא לא רצה להיות בקשר מעבר לידידות
)
סוף סוף התחלתי להתעניין במין השני אבל זה לא שינה את העובדה שביטחון העצמי שלי היה בקומת מרתף ולא הצלחתי להעלות אותו.
בסופו של דבר, הגברבר הראשון שהייתי איתו היה כמה שבועות לפני יומולדת 28 ומאז היו לי עוד מס' פרטנרים אבל אף אחד מהם לא היה מוגדר כבן זוג.
בגלל שהתחלתי את הכל בגיל מאוחר אני כ"כ מזדהה עם מה שאתם כותבים פה ורוצה לספר לכם שכל שינוי אפשרי.
אני עצמי עדיין באמצע התהליך שלי ועדיין יש לי המון קשיים שהקאוצרית שלי רוצה לשפד אותי עליהם
אבל אני מתחילה לראות את האור ואת הקבלה העצמית.

אז למה אני בעצם נפתחת ככה? (ו-ואוו! אני מרגישה שממש נפתחתי) כי אני חושבת שאתם אמיצים בדרך שאתם מדברים ומקבלים אחד את השני ואני רוצה להיות חלק מזה

payal

New member
אהלן

תהיתי אם להוסיף הודעה חדשה, כי יש פה כל כך הרבה חדשים... כנראה זה מה שקורה בפורום חדש.
אז.. היי, אני סיון. בת 26, ו..במצב שלכם.
מעניין שהפורום הזה נפתח דווקא עכשיו, שאני בתקופה מוזרה של "די כבר".
כבר חודש מאז שנרשמתי לאתר היכרויות, ולא אמרתי לאף אחד (ששש.. אתם היחידים) ובינתיים לא יצא מזה שום כלום. אז הנה אני פה, סתם רציתי לשתף.
לא הייתי משתתפת פעילה בפורומים מאז 2004 בערך (עם ניק אחר). אני מקווה שאולי פה ישתנה משהו :)

חמוד1975

New member
מה פתאום!

סתאאאם...ברוכה הבאה, נעים מאוד:) כן, מסתבר שיש הרבה בודדים (זוגית, לא כולנו בודדים בכללי), אז לפחות כאן, נהיה קצת יחד באותה הסירה.
שיהיה לך בהצלחה:)

ברוכה הבאה!

אם אפשר לשאול...למה לא יוצא כלום מאתר ההכרויות? את מנסה גם להתחיל עם בנים או שאת מחכה שרק איתך יתחילו?

שיהיה בהצלחה בכלל והשתלבות מוצלחת בפורום! :)

payal

New member
היי, תודה!

לא יוצא כי לא מצאתי מישהו שעניין אותי.. וזה בכלל נראה לי לא טבעי, להכיר ככה. במיוחד כשאין ניסיון, אני חושבת שזה עוד יותר מבלבל איך הדבר הזה אמור להתקדם.
ואת האמת אני לא מתחילה עם אחרים... נראה לי יותר בטוח לקבל הודעות, ככה אני יודעת שלפחות יש איזשהו עניין מהצד השני.

למעלה