ברוכה הבאה
צ צפיתניק New member 26/2/13 #44 אל תדאגי... זה כמו בספר "חיי פיי" - את חושבת שננטשת לבד בסירה, אבל בסוף את מוצאת שם יצורים שונים, וגם איתם את מתיידדת, למרות הכל ברוכה הבאה ! גם אני הצטרפתי ממש לאחרונה מקווה ששלומך טוב..
אל תדאגי... זה כמו בספר "חיי פיי" - את חושבת שננטשת לבד בסירה, אבל בסוף את מוצאת שם יצורים שונים, וגם איתם את מתיידדת, למרות הכל ברוכה הבאה ! גם אני הצטרפתי ממש לאחרונה מקווה ששלומך טוב..
פ פוסע בשדות New member 26/2/13 #59 ברוכה + מחווה מחווה ישנה אמנם אבל במצב בלתי מתכלה! http://www.youtube.com/watch?v=XH332wYtO6w
F Free Spirit4 New member 26/2/13 #71 תודה ושאלה לבנות פה, אחרי שהצטרפתן לפורום, גם אתן התעוררתן לבוקר שהתיבת מסרים שלכם מפוצצת בהודעות מכל מיני סוטים?? בכל השנים שלי בתפוז, שזה בערך 10 שנים (בשלל ניקים שונים) לא היו לי כל כך הרבה הודעות..
תודה ושאלה לבנות פה, אחרי שהצטרפתן לפורום, גם אתן התעוררתן לבוקר שהתיבת מסרים שלכם מפוצצת בהודעות מכל מיני סוטים?? בכל השנים שלי בתפוז, שזה בערך 10 שנים (בשלל ניקים שונים) לא היו לי כל כך הרבה הודעות..
D dori78 New member 27/2/13 #73 ברוכה הבאה אני מתחילה להרגיש שמפלים אותי, אף אחד לא שלח לי שום מסר...
D dori78 New member 27/2/13 #82 ברור, כי כולם פה בשם האמיתי שלהם... אני פה עם הכרטיס הרגיל שלי בתפוז, יש שם ציון גיל, מין וגם תמונה. כנראה שאני לא עושה את זה לאף אחד
ברור, כי כולם פה בשם האמיתי שלהם... אני פה עם הכרטיס הרגיל שלי בתפוז, יש שם ציון גיל, מין וגם תמונה. כנראה שאני לא עושה את זה לאף אחד
א אנונימוסטייל New member 27/2/13 #72 ברוכה הבאה! ובהמשך לשאלתך האחרונה, כן. יש עניין לא ברור עם מסרים בהתחלה.
9 9צב New member 27/2/13 #75 הבאת פיצה? כי זה התנאי. אני רוצה משולש עם זיתים, בבקשה. ותעבירי את התבלין... אהה... אממ... כן... אז אני קצת רעב. אל תשימי לב אליי! ברוכה הבאה
הבאת פיצה? כי זה התנאי. אני רוצה משולש עם זיתים, בבקשה. ותעבירי את התבלין... אהה... אממ... כן... אז אני קצת רעב. אל תשימי לב אליי! ברוכה הבאה
N not lonely New member 27/2/13 #76 למה פיצה? לא זורם לך שווארמה בלאפה? יאו, איך בא לי עכשיו. למה הזכרת אוכל!!!!!!!
F Free Spirit4 New member 27/2/13 #77 חחח סורי אני לא אוכלת פיצות חחח אני בדיאטה.. :- P אבל פלטת ירקות וגבינות זורם לי יופי..