חדשים (ושאלות שהייתי אמורה למחוק)

בשם האמהות המודאגות...

ברגע זה סיימתי שיחה, שיחה שכבר ניהלתי רבות בעבר, גם הפעם עם אם-מודאגת, הנקרעת בין עיני ה-Puppy הכנות של בנה, לבין קול ההגיון הבריא שאומר לה למסוכן לשים את בנה-יחידה בין מאות אנשים חמושים במקלות עץ מרופדים, שחושבים שהם משהוא אחר, באמצע היער הכי קרוב לאיוש. את תמצית השאלות שעלו, אפרט בהערות שונות, על מנת לאפשר לרבים וטובים, ועסוקים, להתייחס פרטנית. ...ואודה להתיחסות...(המארגנים)

Wing Chan

New member
שלום. אני חדש, יש לי כמה שאלות.

שלום לכולם. אני חדש פה. אך יש לי שאלה, כדי להשתתף במשחק, אני חייב להכיר את הספרים של טולקין בכול פרט ופרט? כיוון שלא קראתי אף אחד מהם...אני מניח שאני לא יכול, הא? אבל אני מכיר את כול העולם של ה-D&D אם זה עוזר... =\

Wing Chan

New member
עוד שאלות על המשחק...

1. האם נותנים לי את הבגדים והכול או שאני מכין לעצמי, ואם כן - איך ? 2. מאיזה גיל מותר להשתתף? 3. כמה זה עולה? 4. כמה זמן נמשך המשחק?

Bane

New member
time line זמן העלילה

באיזה זמן לפי העולם הטולקינסטי מתרחש ה-R in what time line according to the tolkien´s world the LARP take place

yossisegev

New member
חדש וצריך עזרה בבחירת קבוצה

היי, אני חדש ואני רוצה לשחק אלף. באיזו קבוצה עליי לבחור? נ.ב אני לא מכיר את הסיפור מאחורי המשחק תודה,יוסי

blacky

New member
חוקיים ששחכנו

מה בדבר חצים שנורו (מכספנו אנו)? איך נבטיח את החזרתם בתום הקרב? מה בדבר חרבות? גם אותם צריך לקנות? מה בדבר דרך הגעה נוחה, להזכירכם המשחק בזמן חג, כשאין אוטובוסים... פדיעה בפרק היד לא נחשבת כפגיעה, אז נוכל להעזר בה להגנה מחרב?! כאשר אדם גוסס (נק"פ 0) מה קורה כעבור רבע שעה? (כתוב באתר להמתין רבע שעה במצב של גסיסה, מה הלאה...) כאשר דמות מתה? מה אז? היא חוזרת לשחק (לפחות לאחר הקרב), נכון? באימוני הנשק, צריך להביא את הקשתות והחצים שלנו? ואם לא קנינו עדיין?

IRADICATOR

New member
מישהו יכול לעזור לי?

1) מה קורה שמישהו מת? הוא חוזר במורדור? 2) מה קורה אם מישהו הורג אותי ולוקח לי את הציוד? (נשק שקניתי.) זה חוזר אליי בסוף המשחק? 3) איך משיגים אוכל ומים? (מים ללא הגבלה???) כדאי להביא מהבית? 4) איזה תפקידים "לא-לוחמניים" אפשר לשחק? רק קוסמים? תודה מראש חברים!

Alistan

New member
איפה משחקים????

איפה האר יהיה בכלל? אגב מי מארגן את האר?,העמותה או משהו?

shaislav1234

New member
מתי ואיפה משחקים?

איפה קונים את הנשקים והעם אפשר ליצור לבד את הנשקים

shaislav1234

New member
יש לי כמה שאלות

איפה ומתי משחקים? כמה זה עולה? איפה קונים את הנשקים או שאפשר להכין לבד? בני כמה באים למשחקים? תודה

calaheru

New member
אז בני כמה צריך להיות כדי להשתתף?

זה נראה לי ממש לא פייר שאנשים בני 16 ומטה חייבים להיות בהוביטון או למצוא מלווה בכל קבוצה. אני חושב שצריך להוריד את גילאי ההשתתפות לבני 14 ומעלה כי רוב בני ה- 14 מספיק בוגרים בשביל זה! ועוד משהו, כל כמה זמן מתעדכן האתר? נראה לי כל המון זמן ואיך זה שאין עדיין קסם?

shaislav1234

New member
נרשמתי

תוך כמה זמן הקפטיין מתקשר? איך בונים חרב (מה הסטנדרטים)? מה המצב?

Shadow Of Death

New member
אתם יכולים להסביר לי מה המשחק הזה?

זה נשמע דיי מעניין אבל לא בטוח שהבנתי אז תסבירו לי משהו על זה בבקשה

fable

New member
שאלות בסיסיות../images/Emo35.gif

היי אני רוצה לשחק במשחק אבל המאסטר של אסגרות נמצא בחו"ל ויש לי כמה שאלות: 1) כמה עולה להשתתף במשחק? 2) מאיפה ההסעות יוצאות אם אני גרה בת"א? 3) איפה אני יכולה למצוא תחפושת של הוביט יש בזאר או משהו או שאני צריכה להכין לבד? ואם כן איך אני עושה רגליים? אני אודה לכם אם תענו לי במהרה!

אלטין

New member
מה לבחור

אני בן 16 אני רוצה להיות דמות לא לוחמת גזע גמד או הוביט (מה הוביט עושה חוץ מלעשן?) נרשמתי כבר כבנאדם אבל אני מתחרט למי אני צריך לפנות??

faraj

New member
דחוף ביותר:איך נרשמים

שימו לב חבר´ה אני צריך תשובה מהר איך בשם בורות האש של סבתי הקשישה במוריה אני נרשם?!?!?! מילאתי כבר את השאלון אבל מה עכשיו? לפי מה שהבנתי צריך להיפגש אם המארגנים מתישהו?!?!?!
וההרשמה נגמרת בשבוע הבא (לאאאאאאאאאאאא!!!!!, אין לי זמן
) מישהוא מוכן בבקשה להסביר לי מה אני צריך לעשות כדי לשריין לי מקום? נורא חשוב לי...... בתודה מראש פרג´

Aldiav

New member
Is it too late to sign?

Hello everybody, I just wanna know if it´s not too late to sign, cause I didn´t see any dead-lines mentioned... And if I do sign up now, how do I get in touch with a group? Oh, and does it matter if I´m a beginner? Thanks :) Aldiav

Andrelamousia

New member
עזרה דחופה

אנא, אמרו לי האם ניתן מצב שיהיו 3 נערים מתחת גיל 16 ומלווה אחד מעל גיל 18 בקבוצה? כלומר, מלווה אחד ל- 3 אנשים? תודה רבה מאוד מאוד!

למעלה