חדשים (ושאלות שהייתי אמורה למחוק)

Aldiav

New member
מה אמורים לכתוב ב- Role ?

אוקיי, אני לא רוצה להישמע בורה לחלוטין אבל... מה אמורים לכתוב ב- Role כשנרשמים? (זאת פעם ראשונה שלה בכזה דבר, אז סבלנות בבקשה
)

Homicid3

New member
יש לי בעיית גיל

אני בן 15+ אבל עדיין לא 16 שמעתי שאתם שמים כל מי שמתחת לגיל 16 ללא מלווה בהוביטון. אני קצת גדול מדי כדי להיות הוביט(אני די גדול לגילי). עכשיו אני צריך לדעת אם יש כל דרך בעולם אם אני אהיה ללא מלווה להתמודד כדמות נורמלית.

olovian

New member
שלום-חדשה פה ויש לי שאלות :)

שלום לכולם :) ידיד הפנה אותי לפה - ביחוד למשחק העתיד להיות בפסח:) עברתי על כול שרשום....למיטב ידיעתי אך עדין יש לי שאלות שהיתי מעונינת לקבל תשובות אליהן מבן-אדם אז האם ישנו טל בעזרתו יענו שאלותי ? תודה מראש

aurora22

New member
שלום שאלה קטנה ברשותכם

הייתי באתר (אגב הוא מקסים ומושקע וסחה למי שעובד עליו ומשקיע) ורשום שם הכל בנוגע ללו"ז וכדומה קר לא רשום אייפה... אני אשמח לדעת והאם אפשר להגיע כצופה בלבד תודה מראש

zany

New member
כנראה באיזור יער בן שמן. אתה יכול

להגיע כצופה בלבד רק לאירוע הפתיחה והבזאר. צופים לא מחופשים ולא משתפי פעולה במשחק, לא ייראו בעין יפה ע"י קהילות האורקים הקומוניסטים המשוטטות. -זאני

IDstorm

New member
לא

אני לא מוסמך לענות על הדברים האילה, אבל לפי מה שהבנתי מהפורום מיקום המשחק יימסר לשחקנים ע"י הקפטנים של הקבוצות שלהם באופן פרטי ולא יפורסם באתר (מסיבות בטחוניות), ואי אפשר להיות צופה-אתה חייב לבוא מחופש ולשחק, או לא לבוא בכלל, (אפילו המאבטחים יהיו מחופשים)

חדשים (4)

שחקנים ושחקנים לעתיד. תשובות לרוב המכריע של שאלותיכם מופיע כבר בפורום. לחדשים שלא יודעים כלום עצי החדשים שימושיים במיוחד. לא יענו שאלות שנענו בעבר. אנא אנא הפסיקו להציף את הפורום ב"אני חדש אני צריך עזרה". יש מאות שחקנים, לא לכל חדש/ה נשיב שוב ושוב. ולא, טלפונים אין מקומם כאן. מי שבוחר לתת מספר בכל זאת, הפרסום על אחריותו בלבד. הרישום הוא רק דרך האתר שלאחריו יוצרים קשר עימכם, תוך כשבועיים. מזכירה שוב - מאות אנשים והמון עבודה אחרת. אני מצהירה בזאת חגיגית, אני מתחילה לחסום אנשים שיציפו את הפורום. זה כתוב גם בהודעת הנמהלת, שלא תגידו שלא ידעתם.

dianno

New member
חוסר כבוד

לכל החבר´ה שמתכוונים לכתוב עכשיו הודעה בסגנון "מה אם אני לא רוצה להלחם?", "אני חדש", מה אוכלים?"... - חלאס! די! הרי זהו זלזול מוחלט בכל שאר השחקנים ובעיקר במארגנים שצריכים לבזבז את זמנם על אותן תשובות שוב ושוב. ואני לא הראשון שמתייחס לזה - אז תפסיכו להיות אטומים ותבזבזו עוד חמש דקות על מציאת כל התשובות לשאלה שעמדתם לשאול!

antipink

New member
האם כבר מאוחר מדי להירשם?

לריוונדל או לאחת מקבוצות האלפים האחרות... אם כן, אחרי שאני נרשמת האם יצרו איתי קשר במייל? ולאוזני מי ניתן להתחנן בשביל שיכניסו אותי....

antipink

New member
אני יודעת שכבר שאלו ...

אבל חשבתי שבגלל התאריך המאוחר המצב שונה ... בבקשה, עזרה, אני ממש ממש רוצה להשתתף!

מלאי טופס.

1) מלאי טופס. 2) צייני בטופס את מה שאת רוצה. 3) מומלץ ליצור קשר עם הקפטין של הקבוצה שאת מחפשת. מפוזרות בפורום הזה דרכים לגשת לכל הקפטינים הישראלים, וגם לכמה מהרוסיים. 4) תוך כמה ימים יפנו אלייך. במקרה הגרוע ביותר - עדיף לשחק במורדור, מאשר לא לשחק בכלל.

IC4

New member
RIGHT ON!!!

אייסי שמקווה שטפסי הקבלה למירקווד יחזרו עם "אישור". אגב יש איפשהו אתר למירקווד? ועוד משהו למה בטופס הרשמה כבר איבדנו את הזכות להרשם בתור אחד מהקבוצה הזאת או אחרת, יש רק NPC

taz512

New member
תשובה אחרונה!!! (אני מקווה)

אני חוזר בפעם האחרונה. כל מי שרוצה עדיין להירשם לאלפים שירשם באתר למירקווד ויצור איתי קשר. מהר אנשים כי הזמן נגמר, יש לכם עד יום שישי. רק למי שלא יודע אני סגן שר הצבא של מירקווד אתם יכולים להשיג אותי 24 שעות ביממה בטלפון: 058784555 ועם אני לא עונה תשאירו הודעה כי אני בטח ישן
ודבר אחרון קוראים לי ניצן. טאז שד מטורףףףףף

למעלה