חדשים (ושאלות שהייתי אמורה למחוק)

אלטין

New member
ביטחון

האם יש שם ביטחון או מאבטחים? אמא שלי די חוששת ואני רוצה להרגיע אותה

yaka

New member
תנאי מזג האוויר

מישהו יודע בערך איזה מזג אוויר יהיה בזמן המשחק? במיוחד בלילה. צריך להביא גם בגדים חמים? (זה הרי אזור ירושלים)

Lord Mycon

New member
בעיה...

אני חייל וגיליתי על נושא המועד אחרון להרשמה הזה רק אתמול...אני וחברים שלי , כ- 20 מהם רוצים להשתתף במשחק בקבוצה מסויימת שאיתה הגענו כבר להסכם , עקב החוק הזה שמתאריך ה1.3 כולם מופנים למורדור זה יוצר...בעיות... אני אודה אם אני יקבל תשובה די מהר עקב חוסר זמן... תודה

לוקאש

New member
לא רוצה רק להרוג ולמות, אפשר../images/Emo35.gif

השאלה נשמעת קצת בנאלית אבל לפי מה שהבנתי לא כל משתתף אמור להילחם. אני מחפש הסבר\פירוט קצת יותר נרחב... אשמח לדבר עם אדם קצת יותר בקיא ממני

Olwe

New member
איך אפשר להיות דמות מרכזית?

אם אני רוצה נניח לשחק את לגולאס, או דמות מרכזית אחרת. אפשר? צריך קריטריונים מסויימים?

Olwe

New member
הגבלות גילאים

אני בן 14 וחצי. האם יש לי הגבלה שאיני אוכל לשחק באר? אני מתכוון לשחק אלף (אולי מריוונדל ואולי ממירקווד) בכלל יש מקום בערי האלפים???

Olwe

New member
מידע כללי על האר???

אני מעוניין לדעת על האר (לא כתוב באתר הרשמי). מי מארגן? הגבלו גיל? איפה? מתי? לכמה זמן?

YoavK

New member
שאלה חשובה למאסטרים...

השאלה: בניתי הרכבתי והכנתי כול מיני דברים: חצים, קשת, אוכל, חרב מהבית בלה בלה בלה... בקיצור- הדמות שלי נרדמה/נהרגה/פצועה קשה... אז מי שעורך את החיפוש יכול לקחת את הכול? רק נשק? רק חצים? או הכול כול את התחתונים ? תודה מקרב לב, יואב

Olwe

New member
אני צריך מידע דחוף על האר של שר הטב

אני צריך לדעת איפה האר מתקיים? מתי? לכמה זמן הוא נמשך? דחוף: מי המארגנים (או הממנים)? חשוב: יש הגבלת גילאים?

yaka

New member
ימי המשחק?!

מישהו יכול להסביר לי בבקשה כמה בידיוק ימים ייקח המשחק לפי מה שאני יודעת זה יומיים 3\29-3\30 עכשיו קראתי שזה בכלל 4 ימים?!?!?!?! האם כולם חייבים להשאר ביום שלפני ויום שאחרי בישביל לארגן את הכל? או שזה רק המאסטרים והמארגנים???!!!

NAMRU

New member
help

i registered to the game a week ago and no one has returned to me can someone pls update me? i registered to esgaroth

IC4

New member
עלויות - כמה עולה כל העסק?

להגיע לשם , להשתתף )admission( ועוד דברים שכרגע לא עולים בדעתי , מעבר לתלבושות וכלי נשק שגם אגב אנשים שמוכרים מוזמנים לפנות אליי ברוחם הטובה

לכל המאחרים!

רוב השאלות המאוחרות הללו כבר נענו לפנים בפורום. נא לא להתעצל, נא להוכיח נחישות ורוצון לשחק במשחק (כי גם ככה מאוחר) ולקרוא את כל השלות שנשאלו לפניכם.

kimachios

New member
אני בבעיה ממש חמורה

אוקי אני ממש לא מבין כלוווום באתר הזה לא כתוב כמה זה עולה, איפה זה, אין לי שמץ של מושג איך ולאיזה קבוצה אני צריך או יכול להשתתף בה, אני צריך עזרה ודחוף!!! אני ממש רוצה להצתרף ואני ממש מקווה שזה לא מאוחר מדי. כל מה שאני רוצה להיות זה אלף...וזהו...לא יותר לא פחות אנא עיזרו לי באי סי קיו: 152131312 תודה רבה

Hest

New member
די!!!!

שיגעתם אותי אנשים! תפסיקו להיות כאלה עצלנים! לפני שאתם שואלים שאלה תקראו את האתר war4ring בעיון! לאחר תקראו את כל הפורום הזה בעיון. לאחר שבדקתם וחקרתם את הנושא לעומק, ואתם בטוחים לחלוטין שהתשובה (או השאלה) לא קיימת כבר, אז ורק אז תכתבו בפורום. וכשאתם כבר כותבים, שיקלו את הנושא היטב, ודאגו לכתוב את ההודעה שלך בנושא המתאים! די לבלגן!

Gongor

New member
כסף, והכנה - שאלות חדשות

כתוב באתה שתתנו לנו מתכת רכה להתכה מן הסתם זה בדיל או משהו כזה. השאלה היא, האם את החותמים אנחנו אמורים להכין בעצמנו מחומרים שאתם תספקו, או לא, והאם אנחנו חייבים להכין אותם מחומרים של תקופת טולקין. עוד דבר, הוא האם תינתן הדרכה לגבי הכנת מטבעות, או שכל קבוצה תצטרך למצוא את השיטה שלה? בתודה, -גונגור.

1) מה הם סדורי האבטחה

1) מה הם סדורי האבטחה (יופי שייש, אבל איזו חברה? מי קבה"ט? כמה?) השאלה הזו אף פעם לא הדאיגה אותי במשחקים כאלה. המשחק עצמו הוא סיכון (קטן מאד עד זניח ביותר, אם כי קיים). לא אפרט יותר, אם כי אשמח להתיחסות המארגנים. לאמהות - נא לראות את הSection המיוחס לכך משאלות שנשאלו בעבר.

איך מדברים עם חברי הקבוצה?

לפני המשחק - לאחר שהקפטין יוצר יתך קשר ומודיע לך שאושרת להיכנס לקבוצתו, הוא יכול לקשר בינך לחברי הקבוצה בכל דרך שנראית לו, בין אם בחשאי בין גרמים בקבוצה, ובין אם בגלוי. רוב הקפטינים מעדיפים לארגן פגישות קבוצתיות. במהלך המשחק - בכל שפה שהם מבינים...

calaheru

New member
לא נראה לי...

אני רק יודע שזה מאוד חשוב להכיר את המסורת של טולקין אבל יש עוד קצת זמן אז אתה יכול לנסות לקרוא את הספרים שלו (לפחות את שר הטבעות) עד ה משחק.

למעלה