חדשים.. חדשים.. חדשים..

גיל מ

New member
סוף סוף

סוף סוף יש פורום ללהקה הזו.. נזכרו מאוחר מדי! שלום, מה נשמע? אני גיל, בן 19 מראשון שומע גאנז בערך כבר 5 שנים... מקווה להשתלב

פששששש סוף סוף!!

הגיע הזמן! באיחור של 13 שנים פתחו סוף סוף פורום ללהקה האהובה עליי (לא הכי טובה לפי דעתי, אלא האהובה...) אז נעים מאוד, אני שאבי, בן 20 ואני אשמח להצטרף לפורום שלכם (אם תרצו אותי כמובן...) קצת על עצמי: חייל, משרת במז"י (למי שמכיר) אוהב לשמוע את גאנז, כמובן...מטאליקה, זפלין, פינק פלויד, פרל ג'אם, בוב דילן, צ'ילי פפרז, סינטרה ואפילו מאוד אוהב את מייקל ג'סון! שירים אהובים של גאנז: estranged (אומנות!), coma, dead horse, welcome to the jungle, ו patiance אני פחות אוהב את הנובמבר ריין ודונט קרי למינהם...למרות שגם הם שירים מעולים... אז בקיצור, נעים מאוד! ובואו נפתח בסקר קטן לפתיחה: במלוא האובייקטיביות, november rain / nothing else mathers?? יש הרבה קווי דימיון לשני השירים: אורך, מבנה, סגנון שיר לעומת סגנון הלהקה ואפילו תקופת יציאה...

ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני אור
בת 14 מב"ש. פשששש... אתה שומע גאנז כבר ממש המוווון זמן, יפה לך
יש לך חתימה מאווווד ארוכה, אבל מאאאגניבה. השתלבות נעימה
עה.. אתה מוזמן להרשם לפינה שלי "הכר את חברי הפורום" תגלגל קצת למטה ותראה אותה. אשמח אם תשתתף

ברוך השווה ../images/Emo24.gif

יש לך טעם כל כך מעולה במוסיקה
אתה כל כך מלך
, בגלל שאתה שומע מייקל ג'קסון. בכלל.. אתה שומע להקות מעולות
לגבי הסקר שלך, אני מעדיפה את nothing else mathers. למרות שלדעתי november rain (כן, כן עשיתי העתק הדבק מההודעה שלך
) הוא שיר הרבה יותר טוב מכל הבחינות _חוץ מהמסר, לדעתי_ במיוחד אני אוהבת את הקטע שהשיר כאלו נגמר אבל זה ממשיך
. אבל
nothing else mathers (והפעם עשיתי העתק הדבק מההודעה שלי
) יותר מעודד.. כשאתה במצברוח (מה שקורה הרבה
ולא, זה לא בגלל גיל ההתבגרות
) כייף לשמוע אותו, הוא נוגע
האמת, שאלה מאוד קשה. nothing else mathers יכול אפילו לגרום לבכי. אבל שוש
אסור להגיד את זה בפורום גאנז, אז אל תגלה לאפחד שאמרתי את זה
נמנמ.. אני אור בת 14 ומשו מב"ש. ובטח שאנחנו רוצים אותך
אגב, מי כן הלהקה הכי טובה לדעתך?

AsafGur

New member
על זה נאמר

"בנאדם עם טעם מ ע ו ל ה" אכן הלהקה הכי טובה גם לדעתי.

l u d

New member
ברוך הבא!

וכמו שכולם טרחו כבר לאמר, יש לך טעם מצויין במוסיקה! השתלבות נעימה ^^

תודה!!!

(בתקווה שהבא יהיה: או GIRLS, GIRLS, GIRLS עם נשיקה כזאת.. למרות שנראה לי שזה יותר מידי של גברים.. או: הלוטוס שיש לטומי בבטן.. הצהוב.. אם אתה מכיר..)

כן, חשבתי על זה.. חח

כנראה שאני באמת אלך על הלוטוס... או על הסמל של גאנז.. בינתיים יש זמן, כי אני תחת איומים של לעוף מהבית אם אני מקעקעת/מחוררת את עצמי עוד פעם..

אל תתלהבי

(לא ממני בכל אופן...) כולה סטנדרטי בטבור... הקעקוע מרגש יותר:) מה איתך?

Cloudy Now

New member
יש כמה, את יודעת.

אני חושבת שכדאי שנפסיק כי אני יכולה לדבר על זה שעות
, וזה לא פורום 'פירסינג וקעקועים'. קיצר, יש לך קעקוע יפהפה, ממש אהבתי :)

לא כדאי לך

הסמל של גאנז?..זה יישאר לך לתמיד וטעם במוזיקה ולהקות זה עובר גם אם תאהבי אותם עוד 20 שנה זה לא יהיה רלוונטי נראלי עדיף לך הלוטוס(זה פרח לא? יש לך תמונה?). ואת גם צעירה, עכשיו ראיתי שאת בת 16 את נראית יותר...אה ותעשי לי ילד את מהממת!

לא חושבת

שיימאס לי מהם... אני מכירה כ"כ הרבה אנשים אפילו בשנות ה30 שעדיין מעריצים "שרופים" של גאנז... ובסה"כ, גם הקעקוע שיש לי עכשיו מסמל להקה- את מוטלי קרו... העניין הוא שכמו שלכל בנאדם יש את הדברים שבאמת חשובים לו בחיים.. בשבילי זה המוזיקה.. לא סתם קוראים לי מיתר:p רוק הוא לא מוזיקה, הוא דרך חיים(קיטץ'? אולי.. אבל המשמעות של שם המשפחה שלי באנגלית היא רוק... מיתר רוקP:) בדרך אחרת אני לא יכולה לחיות.. הלוטוס: מצורפת תמונה, של טומי לי.. בבטן התחתונה... בעקרון הלוטוס הגמור שלו הוא צהוב, זה כנראה צולם בין לבין...

למעלה