חדשים.. חדשים.. חדשים..

Cloudy Now

New member
אל תבכה, זה עושה קמטים.

והופך אותך לאימו קטנטן חותך ורידים באפלה.

חחחח מסכן

אני חושבת שלקרוא לאלון "אימו" זה הקללה הכי נוראה שהוא יכול לספוגP:

קודם כל שאני אצליח לצייר בית

עם גינה וילד, אחרי זה נדבר על ג'נה יש לה לב טוב :X ג'ימסון

פשש יפהה

כיף לך הייתי רוצה קעקוע אבל לא מכירה משהו שאני יתחבר אליו מספיק כדי שישאר לי כל החיים. בכל מקרה אנחנו מדברות על אותו סטודיו נירוונה שם עשיתי...אבל זה נחשב א'(מול המרכז) אבל למרות שהם לא ידעו למה התכוונתי והם אמרו שפשוט קוראים לזה עגיל בשפה הפירסינגים שעשיתי שם מצוינים והחלימו מהר(למרות שהתעללתי בהם קשות).

Cloudy Now

New member
הא, ושכחתי

את יענו משלימה לוומפייר? תעשי אצל ג'סיקה הפעם

כן

אחלה, כשאני יילך אני יבקש אותה. אה ואם את עושה אז שלחי לי תמונה טוב?המסן והאייסי שלי נמצאים בהתפקדות:)

תודה, אבל דווקא חשבתי על

hell on high heels P: ושים לב, אפשר להגיד שאפילו שילבתי את SHOUT AT THE DEVIL בקעקוע... למרות שזה במקור בתאטרון הכאב אז אולי זה לא באמת נחשב:p

בגלל

הכוכב על המסיכה? :| לרגע חשבתי שכתבת Hell on wheels של סינדרלה :X אז נבהלתי למה מילא מוטלי קרו, אבל להכיר את סינדרלה זה יפה בהחלט! אני גם רוצה לעשות קעקוע בקרוב, אבל אין לי מושג של מה. אני צריך משהו שלא ימאס לי בחיים.

את סינדרלה אני דווקא מכירה

מלפני שהכרתי את מוטלי.. אבל מוטלי זה סגידה, ביחד עם גאנז והWILDHEARTS אם אתה מכיר...

דרך אגב,

ישנה להקה אחת שמקשרת את כל השלוש שציינתי ביחד: BRIDES OF DESTRUCTION למי שמכיר.. ניקי סיקס(בסיסט של מוטלי) הקים את הלהקה עם טרייסי גאנז(הגיטריסט הראשון של גאנז שעזב ממש בהתחלה, לפני שהגיעו בכלל להקלטות), ובשנה שעברה כשמוטלי יצאו לסיבוב איחוד, ג'ינג'ר הסולן של הוויילדהראטס החליף את ניקי על הבאס.. אבל זה לא ממש הסתדר והוא עזב אחרי כמה חודשים... בתמונה: ג'ינג'ר

לא שמעתי עליהם

אבל אני אנסה למצוא משהו שלהם לראות מה זה :p כן גאנז היא אחת הלהקות האהובות עלי, אבל אני לא יכול לדרג אף אחת X: נראה לי שאם הייתי צריך לבחור זה היה GNR EUROPE שאני ממש מת עליהם. אפשרל הגיד שהפיינל קאונטדאון זה שיר קקי יחסית לשאר השירים שלהם, ויש להם אפילו שירי פאוור מהאלבום הראשון. ופה אני לא יודע אם לשים את ואן היילן או אוזי אוסבורן :X קשה לי מדי. למרות שנראה לי אני אשים את אוזי כי אני לא סובל את ואן היילן עם סמי הייגר.

חחח סמי הגר

אף אחד לא באמת אוהב אותו... אבל בכל זאת-אישית אני כן מעדיפה את ואן היילן.. יורופ לא בין המועדפים שלי ממש.. מכיר BACKYARD BABIES? תוסיף אותי למסנג'ר אני אשלח לך קצת דברים של הוויילדהארטס.. [email protected]

למעלה