חדשים.. חדשים.. חדשים..

זה כי אתם עדיין קטנות

(גם אני, אני יודעת) תעשי אם את רוצה תלוטוס וגם המסכות זה יפה, אבל למי שרואה אותם זה לא מתקשר יחסית למוטלי קרו. ותאמיני לי בעוד 10-20 שנה תחשבי אחרת ילדים בגיל הזה חושבים שהם יודעים הכול תנסי לחשוב על קעקוע שתתחברי אליו גם בעוד הרבההה זמן. ודרך אגב זה קעקועים די גדולים למישהי שרק התחילה להתקעקע, אם אני יעשה אז אני יתחיל עם משהו קטן.(זה כמו שהפירסינג הראשון של מישהו יהיה באבר המין או משהו), אה ומה ההורים שלך חושבים על זה?...

אבא שלי בא איתי לפגישה שלפני

ואמא לעשות את הקעקוע.. אבא לא אוהב את הרעיון בכלל אבל אין לו ברירה כי אמא שלי הסכימה... ואמא שלי-פשוט מציק לה הגודל.. לא נורא, אני מרוצה ממנו מאוד:)

בכלל לא!!

והמקעקע(מוטי גל מז'ובינו דראגון למעוניינים) כל כך הפחיד ואתי לפני.. ביחלד עם חברה.. אולי בגלל שציפיתי לכאב גדול הוא לא היה.. אבל טוב שכך!

Cloudy Now

New member
אמא'לה ]:

גמני עושה קעקוע נראה לי יום ראשון, אבל בגב התחתון, ואני מתה מפחד ]: אבל רציני, לא כאב? הלוואי שאני לא אתמוטט שם או משהו >< כמה עלה לך? ומתי עשית?

אל תתאגי

שעווה יותר כואב:) עלה לי 400(היה אמור 450) ועשיתי ביום שלישי שעבר... מה את מתכוונת לקעקע? בהצלחה!!

Cloudy Now

New member
חחחחח אומייגאד,

שעווה? O: לעזאזל, זה באמת נשמע יותר כואב. אני אקעקע כנפיים, ותודה.:)

אסתי,

את בטוחה שכדאי לך להתקעקע באשדוד?(איפה זה נירוונה?) נראה לי כדאי לך ללכת לתל אביב לסטודיואים היותר מקצועיים. הלכתי לעשות סיידליפ לא מזמן בא' והפירסרית לא ידעה מה זה(!) עד שאמרתי לה שזה עגיל בצד של השפה התחתונה.

אני מסכימה...

אני גם גרה יחסית רחוק מת"א.. בערך כמו אשדוד(אני יודעת, לא כזה רחוק.. פשוט כמו אשדוד) ונסעתי לשם.. זה שווה את זה תאמיני לי

Cloudy Now

New member
כע, אני יודעת.

אבל אם כבר יש סטודיו מקצועי באשדוד, ויש לי הסעה מאמא, אז לא לנצל?
גם ככה אני אצטרך ללכת לבדיקה, ויש מצב גדול של טאץ' אפים, אז זה ממש חוסך לי כסף לנסיעות.

Cloudy Now

New member
אני יודעת בדיוק למה את מתכוונת...

אני לא חושבת שמותר להשמיץ כאו סטודיואים, את יודעת, אינטרנט ושיט. [אבל חוויתי על בשרי, פעמיים, כע]. אני מתקעקעת אצל ג'סיקה, שהיא המקעקעת הכי טובה בארץ, אין לך מה לדאוג
מה גם שהנזם שהיא עשתה לי בריא ושלם כבר שנה. היא מקצוענית לגמרי. נירוונה זה בד'. ת"א? רציתי ללכת לפסיכו, אבל אמא צריכה להסיע וכאלה, ואין זמן...לא נורא. [עשית בסוף ת'סיידליפ?]

כן, ושבוע הבא עושה עוד אחד../images/Emo9.gif

יש לך עוד קעקועים? ואיך הקעקוע נראה יש לך תמונה? ואיפה בדיוק בד'?(לא נראה לי אני יילך שוב לא'
)

Cloudy Now

New member
אין לי עוד,

בגלל זה אני כלכך מפחדת לעשות, קעקוע ראשון וזה. אבל יש לי עוד 3 קעקועים לעשות. יש לי סקיצה לקעקוע, אבל זה לא משהו מיוחד, תדמייני כנפיים כאלה P: בד', בצומת שממנה את יכולה לראות את חוף הקשתות. זה ליד מספרה גדולה כזאת.

למעלה