חדשים לפה!

ויימס

New member
חדשים לפה! ../images/Emo11.gif

טקס הקבלה
כדי להתקבל לפורום בעל הקלאסה שלנו, צריך לענות על מספר שאלות קלות, כמו למשל- הוכיחו באינדוקציה שלכל n טבעי מתחלק הביטוי מימין במספר משמאל ללא שארית: (n(n+1)(n+2)(n+3 ב-24. או, כמובן: 1. מהו הספר האהוב עליכם? 2. מהי הדמות האהובה עליכם? 3. כיצד הדמות התפתחה לאורך השנים/ סדרה/ ספר/ חמש שורות שבהן היא מופיעה? 4. מהו הקטע האהוב עליכם? 5. מהו הציטוט האהוב עליכם? 6. מה המקור לכינוי שלכם? 7. בצעו את המבחנים שמופיעים בקישורים וספרו לנו על התוצאות. מספר הערות: 1. אני מודעת לעובדה שבלתי אפשרי לבחור אחד שאתה הכי אוהב, תבחרו אחד מבין האהובים עליכם. 2. לנמק! ובפירוט! למרוח! כן! 3. הבה נעמוד על ההבדלים בין ציטוט לקטע: ציטוט- "אם זה נגמר באיזשהו מקום, זה נגמר כאן." קטע: הקטע שדיבלר שר בגשם (נגיד).

ויימס

New member
הממ, בלי שום קשר...

אני אעריך זאת מאוד אם הטקס יופיע... באיזשהו מקום שיהיה אפשר פשוט להפנות אנשים אליו. (אור.) אה, וגם הדבר המזעזע ההוא-
. בכל זאת, השקעתי בו קמעה. וגם חתולים בצמרת. מצד שני חתולים בצמרת לא גמור אז אני לא יודעת.

Gdil

New member
נו, דביק...

זה משאיר את הנושא בעמוד הראשון עד הודעה חדשה (בצורה מטאפורית, הודעות חדשות לא ישפיעו, זה בדיוק העניין!!)

ויימס

New member
לא על מה שאת חושבת שחשבתי!!!!!

יש לך מוח מלוכלך! אני ילדה טובה! אה... מה...?

לא רוצה ולא רוצה!../images/Emo3.gif

1.לא החלטתי 2.בלתי אפשרי לבחור.אחת מהסבתות. 8.3-*סבתות לא משתנות.הן נשארות כמו שהן. 4.אני חייב לענות על זה? 5.שאלה הבאה 6.עוד איזה גמד מסריח מספר משריח שהיה דיי מפורסם מתי שהוא..לא זוכר את השם.. 7.אני כ"כ מצטער-אין לי אנגלית במחשב. התקבלתי?

ויימס

New member
קיבלת 8 בגלל שרשמת את מספרי

התשובות. זה יספיק. התקבלת!

Gdil

New member
לאלאלאלאלאלא

צריך תשובות מלאות, אנשים עסוקים(=עצלנים) כמוני לא יכולים לבזבז זמן בהשוואות בין ההודעות. קיבלת 6, שזה יותר מכל הציונים שלנו ביחד מכיוון שמעולם ויימס לא טרחה לתת לנו ציונים.

naring

New member
אוקיי. נעשה את זה finally!

1.מהו הספר האהוב עליכם? אור מופלא! 2.מהי הדמות האהובה עליכם? מממ... הילדה הקטנה ההיא. שכחתי איך קוראים לה. נו, זאתי מ"תרועת מוות"... 3.כיצד הדמות התפתחה לאורך השנים/ סדרה/ ספר/ חמש שורות שבהן היא מופיעה? לא יודע... לא קראתי את כל הספרים שהיא מופיעה בהם (או שאולי זה רק תרועת מוות?) 4.מהו הקטע האהוב עליכם? הקטע שבו סתמרוח וזוגפרח עפים על מטאטא (אור מופלא) ואיזה כהן אחד שואל את המתלמד שלו אם הוא ראה משהו... עזבו, אני לא אגלה לכם מה זה, זה סתם יטול את העוקץ מבדיחותיו הנהדרות של הסופר המעולה... 5.מהו הציטוט האהוב עליכם? עניתי על זה פעם... (הולך לחפש) הנה. מצאתי. ידעתי שזה לא הדרדר ליותר מעמוד 2... 6.מה המקור לכינוי שלכם? יום אחד חשבתי על כינוי. החלטתי שזה יהיה משהו בסינדארין, אחת מהשפות שטולקין המציא, מדוברת גם בסרטי שרה"ט (זה היה לפני יציאת הסרטים...) וראיתי שתי מילים, Nar (אש) ו-Ring (קר) וזה נשמע נחמד ביחד ויש לזה גם משמעות מוזרה, אז יאללה, נשארתי עם זה. אגב, אני שוקל להחליף, אז אם יש למישהו הצעות... 7. שכחתי. אני אעשה שוב ואחזור עם תשובות. בשביל דורין, המילה באנגלית בכותרת שלי, היא פיינלי. סוף סוף.

ויימס

New member
ספויילר לא רציני לאור מופלא...

אני חייבת. "ראית שני אנשים עפים הפוך על מטאטא וצועקים אחד על השני?" "לא." (נאנח בהקלה) "יופי. גם אני לא." גם אני הכי אוהבת את אור מופלא.
איזה ילדה קטנה יש באור מופלא? אין מצב שאתה מדבר על קלי או איזבל, נכון? אולי אתה מתבלבל עם סול מאיש הקציר?

ויימס

New member
התכוונתי איזה ילדה קטנה יש במורט,

לא באור מופלא. התבלבלתי.

naring

New member
זה אחת שהיא הבת השמינית של קוסם

ומישהו לא שם לב לזה שזה השתבש... לא זוכר איזה ספר זה. אולי זה לא תרועת מוות...

smadarbi

New member
ווימס

את פשוט מצחיקה אותי יש לך חוש הומור נהדר ( מהקטע עם האינדיקציה) באמת פשוט צחקתי עכשיו. אני עוד נחשבית לחדשה?

אז את באה לצ'ט?

למעלה ימין יש לוגו של תפוז מתחתיו כתוב "צ'אט" תלחצי על זה ואז בעמודה השמאלית של צ'אט בסיסי תלחצי על 'כניסה לחברים' ואז פשוט מאד תעברי לחדר טרי פראצ'ט!

למעלה