חדשים לפה!

Gdil

New member
ושוב, נעלבתי (בצדק)!

חוץ מזה שדביר לא אמר שהוא פחות אוהב שוקולד מריר, הוא אמר שהוא שונא ואף מתעב שוקולד מריר! וגם אני... וקרניאלה אמרה שהיא פחות אוהבת את הקרם תות ואת התפוז (וגם אני!). ונעלבתי בגלל של מציינים את ההשתתפות שלי בשום מקם רק בגלל תקרית הד ד ד ד ד ד דד דד דד ד דד ד ד ד

smadarbi

New member
עכשיו

אני מתחילה ממש להתבאס שהצאט לא מפתח לי , לא נראה לי שהוא יפתח אי פעם , הצאט מחרים אותי!!@

הצ'ט הבסיסי אמור להפתח...

יש להם פה שני צ'טים. אחד משוכלל כזה, עם אפשרויות לשלוח קבצים, ושיחות עם מצלמה וכאלה. גם אצלי הוא לא נפתח, והוא אפילו גרם לקריסת האקספלורר. הצ'ט הבסיסי, כפי שהוא נקרא כאן, עובד על מנוע JAVA פשוט, כמו הצ'טים של וואללה וIOL, כך שכמעט בטוח שכל אחד יכול להכנס אליו.... (אלא אם יש לך WINDOWS XP שמגיע ללא JAVA VIRTUAL MACHINE ואז - אם עוד לא הורדת מעולם - פשוט צריך להכנס ל www.java.com ולהוריד משם את זה) ובעקרון הוא פשוט יותר וקל יותר. יאללה את באה לצ'ט?

smadarbi

New member
וזה בטוח

להוריד משם? כי היו לו תקלות לאחרונה עם וירוסים וכאלה

חח, כן...

האתר www.java.com הוא אתר של חברת sun, אחת מחברות המחשבים הגדולות בעולם. מאד בטוח להוריד משם. אם לא נפתח לך הצ'ט בכלל, את יכולה לנסות. בואי נעשה תרגיל. בראש דף זה יש לוגו 'תפוז'. מתחתיו יש שורה ובה הפריט השני הוא "צ'אט". עמדי על פריט זה, לחצי כפתור ימני, ואז "פתח בחלון חדש" או "Open in New Window". מיד תקבלי מסך ובו שתי עמודות של צ'ט. הסתכלי בעמודה השמאלית של "צ'אט בסיסי" ולחצי על "כניסת חברים" אמור להפתח לך חלון, ובמרכזו בלוק לבן של www.netfun.co.il (החברה שיצרה את הצ'ט), ותוך כ-5 שניות להפתח הצ'ט. אם הצלחת - יופי, את בפנים. אם הבלוק הלבן לא מופיע בכלל, ואת משתמשת ב windows - XP, כנראה שפשוט מעולם לא הורדת את הג'אווה. כנסי לאתר www.java.com, הורידי את הג'אווה משם, תתקיני אותו, תעשי ריסטרט, ואז נסי הכל מחדש - הפעם זה יעבוד.

smadarbi

New member
הורדתי ועדין אין צ'אט

כנראה שלעולם לא אשוחח עימכם און ליין...

תקראי את ההודעה החדשה

כתבתי לך הודעה עכשיו, מפורטת, על איך להוריד והכל. שימי לב לאן את נכנסת (לפי ההוראות שלי - לצ'ט הבסיסי) ושימי לב, אם התקנת את ה JAVA ועשית ריסטרט, שברגע שהצ'ט עולה, צריך להופיע לך אייקון של קפה למטה...

מ א ג ר ט

New member
אני דווקא הצלחתי להכנס לצאט

אבל לא מצאתי ולא סימן אחד להמצאותם של מישהם מחברי הפורום... אז מה לעשות?

לא נכנסת מתי שסיכמנו...

מהנסיון של השבועיים האחרונים.... אני יכולה לומר... שביום שישי בסביבות 18:00 נמצאים שם כמה מחברי הפורום...

מ א ג ר ט

New member
אני, אני, אני!!!

אני כבר עישיתי את הטקס האפל לפני שנים רבות (מממ... 4-5 חודשים?) ולכן אני לא חייבת לכם שומדבר!!! (אפילו שאיכשהו צצו עוד כמה סעיפים). אבל החלטי לעשות את המבחנים, רק שלקח לי שעה, כי עד שתרגמתי... בקיצר: בדמות יצא לי סוזאן, גראני *****, ויימס, סתמרוח (למרות שבפעם הקודמת שעשיתי יצא לי סתמרוח וויטנארי ) בגילדה יצא לי (ושמישהו יתרגם את זה?) שיט, זה נמחק!! טוב, לא משנה. אבל 2 היה אלכימאים... בדמות במשמר יצא לי גזר, ויטנארי, סיביל ראמקין CONSTABLE DORFL (?!) וכדי שנטע תהיה מרוצה: נניח שn מספר זוגי, ולכן גם N+2 זוגי, וגם אחד מהם מתחלק ב4. נניח שN מספר אי זוגי, ולכן N+1 וגם N+3 זוגיים, ואחד מהם מתחלק ב4 ==> הביטוי מתחלק ב8 אותו הדבר עושים עם 3 (רק שזה שלושה מקרים), ואין לי כוח לכתוב.==> הביטוי מתחלק ב3. | | | | U הביטוי מתחלק ב24.

מ א ג ר ט

New member
והנה התשובות של הגילדות:

#1: The "Seamstresses'" Guild #2: The Alchemists' Guild #3: The Assassins' Guild #4: The Beggars' Guild עכשיו שמישהו יסביר מה זה כל דבר...

אההמ אההמ.

זה עובד? חת שתיים, חת. אוקיי, אז הנה: 1.מורט (תרועת מוות). או הספר הזה שהמכשף נכנס למטה שלו במקום למות, והמטה עובר לבן שלו, שהופך לקוסם במקום למכשף, וסתמרוח מציל את העולם. הלוואי שהייתי זוכרת את השם של הספר הזה! תמיד מתבלבל לי בין "צבע הכשף" ל"אור מופלא" ו"מעשה קסמים"... 2. לא - יודעת! אולי הגברת של הדרקונים מ"שומרים שומרים"? 3. הממ. היא כבר הגיעה מפותחת מספיק... וכדי להזכר, בואו נקרא שוב כולנו את תיאורי חמוקי גופה השופעים... 4. קטע.. קטע... אולי התיאור הפלסטי המחמיא של סוזן? אולי מוות מחפש עבודה בתור מטגן צ'יפסים? 5. סלחו לי אם הציטוט לא מדויק: "Luck is my middle name! Unfortunately, my first name is Bad..." סתמרוח. 6. מאסטר אוף גאמבס? בגלל האספקט הבריאותי כמובן. וגם בגלל ששתילי גמבות צצים תחת רגליי לכל מקום שאלך. לא מי יודע מה אורתופדי, אבל מדגדג בצורה נעימה. אז הנה. <מצחקקת בהתרגשות> נו, עברתי?

elindith

New member
אז ככה

1. מכשפות בחוץ-לארץ. הוא היה מצחיק ומעורר רגשות. 2. גראני רוח-שעווה. את האמת, קראתי את זה די מזמן, אבל אני חולה על מכשפות ויש קטע גדול שאני לא יכולה לשכוח, וזה כבר תשובה לשאלה הבאה. ב"מכשפות בחו"ל" הן שטות בסירה ויש איזה יצור אחד שם (קצת מזכיר את גולום מ"שר הטבעות") והוא מתקרב אליהם ואז הוא אומר "הלו", "זזזזה יום ההולדת שששלי". ואז גראני רוח-שעווה מרימה משוט ומכה אותו בראש. רציתי כל כך לבכות, כל כך ריחמתי עליו, אבל לא יכולתי שלא לגכך לעצמי דקות ארוכות אח"כ. כמה אבסורדי. אהבתי גם את NIGHTWATCH. אין ספק שווימס הוא דמות מעניינת ובכלל אני אוהבת את נושא החזרה בזמן. מישהו הזכיר לי גם קטע אחד עם התייר (זה עם הקופסא עם הרגליים) שמגיע לסוכנות ביטוח והמקום נשרף ואין עליו ביטוח (על המקום). 5. אני לא זוכרת את זה במדויק או מאיזה ספר זה בא, אבל יש איזה איזכור ל"בירבורים", כשהכוונה היא כמובן לברבורים. אני מניחה שבמקור בכלל היה מדובר בפלמינגו כי מציינים שהם ורודים. אין לי ציטוט יוצא דופן במיוחד שמצא חן בעיני אבל אם כבר מדברים, אם יש שם ספר שמוצא בן בעיני זה "בשורות טובות, נבואותיה הנחמדות והמדויקות של אגנס נאטר - מכשפה". הספר הראשון שלי היה פירמידות והתלהבתי ממנו כל כך, אפילו שבאיזה שלב הלכתי לאיבוד בחישובים של המתמטיקאי הגדול - הלא הוא ידידנו הגמל. 6. המקור לכינוי שלי הוא ממשחק תפקידים ממוחשב המכונה NEVERWINTER NIGHTS. יש שם אלף אפל שכשהאדון שלו קורא לו הוא שואל: What is your Elindith? במשמעות של "מה רצונך"? אהבתי את המילה הזו וגם המשמעות שלה "רצון" אם כי אני מוציאה אותה מהקשרה, מיוחדת בעיני מאד.

elindith

New member
נ.ב.

עוד דמות שאני מאד אוהבת היא "ביל דלת" הלא הוא ידידנו "מוות". אני חושבת שהוא מקסים. הקטע שהוא לוקח חופשה מהעבודה או ממנה לעצמו עוזר/יורש מחוכם כל כך. לא אהבתי את הבת שלו, לא יודעת למה... למרות שהיא מוסיפה לו המון אופי ואישיות. אני אוהבת את הדרך שבה אני מדיימנת שהוא נראה, את המבטים שלו, את העוויות הפנים. הוא מתוחכם מאד ועושה את עבודתו באלגנטיות רבה. הוא מתחשב. יש את הקטע שהוא אוסף את הזקנה שהתארח אצלה כ"ביל דלת" והוא ממש מנסה להקל עליה את המעבר לעולם הבא. הוא דמות מאד לא מלחיצה בשביל מוות.

למעלה