טוב, כולם להתעלם מדביר וקרניאלה,
קצת נדפק להם השכל. אתמול היינו בצ'אט, ודיברנו על המפגש פורום הצפוי מתישהו בחופש, אז קרניאלה כל הזמן בירברה על כך שהיא רוצה מזגן. לפני כן, אם תסתכלו בפורום, תראו שערכנו דיון רציני בנושא 'האם מעשי קסמים ספר חלש', שטיעוניו המנומקים היטב היו, "הוא כן!" "הוא לא!" "הוא כן!" "הוא לא!". ואז קרניאלה אמרה לדביר שכמו שלמרות שכל שוקולד טעים אז תמיד יש סוג אחד שאוהבים פחות, אז דביר אמר שהוא הכי פחות אוהב שוקולד מריר. עד כאן הכל מובן? יפה. אז כל מי שנכנס לצ'אט שלנו, ראה את המשפטים הבאים: היי, מבוגר מהמרכז, קראת את מעשי קסמים? אתה אוהב שוקולד מריר? יש לך מזגן? מאיפה אתה? ואחר כך החלטנו להגיד שמעשי קסמים הוא סרט פורנו (מאוחר יותר- ספר פורנו תלת מימדי) כדי שאנשים יבואו לדבר איתנו ונהיה פופולריים, אז שאלנו גם מה הם לובשים. מישהו אמר מגבת, ואז גם התחלנו לשאול אנשים אם יש להם מגבת. אני לא זוכרת איך הגענו לחומוס. לסיכום: היי (שם של מישהו), קראת מעשי קסמים? יש לך מזגן? אתה אוכל שוקולד מריר? איפה אתה גר? מה אתה לובש? יש לך מגבת? יש לך חומוס? והנה אני: אני לובשת מכנסיים שחורים וחולצה כחולה, אני מעדיפה שוקולד חלב, אתם יודעים שקראתי את מעשי קסמים, יש מזגן בקומה השניה, פה יש רק מאווררים, אני גרה באריאל, אין לי מושג איפה הספר בישול, הייתי מעדיפה להיות שועל לדעתי, סנאים הם בסדר, והייתי מעדיפה לצאת עם ארתור.