חדשים לפה!

smadarbi

New member
כן

אבל נדמה לי שלא את כולו- לפחות לא הרחבתי על הדמות האהובה עלי ואיך היא התפתחה בספרים. לא משנה. עשבי... האמת שאני מרגישה יחסית קצת יותר אה... חריגה בפורום ...אז אני עדין מרגישה נורא חריגה אגב בפרק 4 שלך- הקטע עם הפתיחה של זינה- ענק והקטע עם זה שתמיד עבורות יותר מ20 שניות- חזק- עוד לא קראתי הכל... אבל זה מה שהבנחתי בנתיים... עוד חומר!!!

Rincewind

New member
אוי ואבוי

השעה שתיים בלילה וכשרפרפתי מהר על תוכן ההודעה ראיתי "את כבר עשית סקס, לא?"

Rincewind

New member
טקס הקבלה החדש והמורחב ../images/Emo70.gif

1. מה אתה לובש? 2. אתה אוכל שוקולד מריר? 3. קראת את מעשי קסמים? 4. יש לך מזגן? במידה וענית על 4 את התשובה כן- 5. איפה אתה גר? ושאלת בונוס: 6. ראית במקרה לאן נעלם לי ספר הבישול של נני אוג?

smadarbi

New member
טקס קבלה מורחב

1. פיג'מה 2.אוכלת שוקולד מריר אבל מעדיפה חלב 3. קראתי את מעשי קסמים 4. יש מזגן 5. בקריות 6. לא- אבל אני יכולה לתת לך קישור ל"שיר הקיפוד" באנגלית

smadarbi

New member
זה מתייחס אלי?

אני אף פם לא יודעת איך לקרוא את ההודעות בפורום האלו- חנונה עד הסוף זה הפורום הראשון שלי אי פעם- הייתם מאמינים?? בהנחה שזה התייחס אלי- יש לי מגבת ירוקה ויש לי חומוס לבנוני בבית( שזה עם שום ופפריקה או משהו) וחומוס עם גרגרי חומוס אמיתים. אבל אני בדיאטה אז אני לא אולת יותר מכף ליום(איך אני שונאת בנות כאלה!!! אויש אכלתי גרגר אפונה, אני כל כך נפוחה!!!, אבל מה לעשות חוקי העולם השטחי מחייבים) אם זה לא התייחס אלי אז תתעלמי. נ.ב. למה קרניאלה על הבמה? מה זה אומר?

smadarbi

New member
קראת את הקטע

על זה שאני גרה בקריות? נראה לי די רחוק לרוב האנשים...איפה את גרה?

dino_din

New member
טקס הקבלה החדש והיותר מורחב ../images/Emo70.gif

1. איזה חיה היית מעדיף להיות: שועל/סמור/לוייתן/קופיף בוטנים ? 2. מה דעתך על סנאים? 3. עם מי היית מעדיף לצאת לדייט: לבנים - ליכלוכית/סינדרלה/נני אוג/יונית לוי? לבנות - המלך ארתור/יהושע הפרוע/סמל נובי/עימנואל הלפרין? 4. מה השעה? 5.האם לדעתך מישהו באמת יגיע לכאן ויענה על הסקר?

Rincewind

New member
אבל זה לא משתלב

בבדיחה הפרטית החדשה של נטע, קרניאלה ושלי! עכשיו אנחנו יצרנו קליקה פנימית בפורום! אנחנו ומישל 22!

smadarbi

New member
סליחה, למה?

למה זה לא משתלב בבדיחה הפרטית שלכם בדיוק? פספסתי משהו?

keynant

New member
תשובות לטקסים המורחבים:

1. מה אתה לובש? שרוואל דייגים כתום צהוב 2. אתה אוכל שוקולד מריר? כרגע לא. באופן כללי מעדיף שוקולד חלב, אבל כן. 3. קראת את מעשי קסמים? כן, ואהבתי מאוד. 4. יש לך מזגן? לא, יש לי מאוורר תקרה. איפה שאני גר זה יותר ממספיק. במידה וענית על 4 את התשובה כן- 5. איפה אתה גר? עניתי לא... ושאלת בונוס: 6. ראית במקרה לאן נעלם לי ספר הבישול של נני אוג? אוק? . איזה חיה היית מעדיף להיות: שועל/סמור/לוייתן/קופיף בוטנים ? או סמור או קופיף בוטנים 2. מה דעתך על סנאים? חיה מגניבה. 3. עם מי היית מעדיף לצאת לדייט: לבנים - ליכלוכית/סינדרלה/נני אוג/יונית לוי? אני מניח שנני אוג...אפשר ללמוד הרבה מדייט כזה. הייתי משכר אותה כדי שהיא תשיר לי את שיר הקיפוד, או את "למטה של קוסמים יש ידית בקצה(הגרסה שלה)" לבנות - המלך ארתור/יהושע הפרוע/סמל נובי/עימנואל הלפרין? 4. מה השעה? 1:41 אחרי חצות. 5.האם לדעתך מישהו באמת יגיע לכאן ויענה על הסקר? מסתבר שכן...

ויימס

New member
טוב, כולם להתעלם מדביר וקרניאלה,

קצת נדפק להם השכל. אתמול היינו בצ'אט, ודיברנו על המפגש פורום הצפוי מתישהו בחופש, אז קרניאלה כל הזמן בירברה על כך שהיא רוצה מזגן. לפני כן, אם תסתכלו בפורום, תראו שערכנו דיון רציני בנושא 'האם מעשי קסמים ספר חלש', שטיעוניו המנומקים היטב היו, "הוא כן!" "הוא לא!" "הוא כן!" "הוא לא!". ואז קרניאלה אמרה לדביר שכמו שלמרות שכל שוקולד טעים אז תמיד יש סוג אחד שאוהבים פחות, אז דביר אמר שהוא הכי פחות אוהב שוקולד מריר. עד כאן הכל מובן? יפה. אז כל מי שנכנס לצ'אט שלנו, ראה את המשפטים הבאים: היי, מבוגר מהמרכז, קראת את מעשי קסמים? אתה אוהב שוקולד מריר? יש לך מזגן? מאיפה אתה? ואחר כך החלטנו להגיד שמעשי קסמים הוא סרט פורנו (מאוחר יותר- ספר פורנו תלת מימדי) כדי שאנשים יבואו לדבר איתנו ונהיה פופולריים, אז שאלנו גם מה הם לובשים. מישהו אמר מגבת, ואז גם התחלנו לשאול אנשים אם יש להם מגבת. אני לא זוכרת איך הגענו לחומוס. לסיכום: היי (שם של מישהו), קראת מעשי קסמים? יש לך מזגן? אתה אוכל שוקולד מריר? איפה אתה גר? מה אתה לובש? יש לך מגבת? יש לך חומוס? והנה אני: אני לובשת מכנסיים שחורים וחולצה כחולה, אני מעדיפה שוקולד חלב, אתם יודעים שקראתי את מעשי קסמים, יש מזגן בקומה השניה, פה יש רק מאווררים, אני גרה באריאל, אין לי מושג איפה הספר בישול, הייתי מעדיפה להיות שועל לדעתי, סנאים הם בסדר, והייתי מעדיפה לצאת עם ארתור.

למעלה