חדשים, פורטה, שאלות ומה שמסביב....
.

Dug E

New member
חדשים, פורטה, שאלות ומה שמסביב....../images/Emo13.gif.

נשמת

New member
קניתי את פורטה היום.

יצאתי מהבסיס בבוקר ל-YELLOW ורכשתי את האלבום ב-69 ש"ח, על אף שהיתה מוצמדת מדבקה של 59. הסגנית מנהלת של התחנת דלק היתה כזאת בהמה ואמרה "זו טעות. זה המחיר. את רוצה תקני-לא רוצה, אל תקני" ומי יתקטנן על 10 ש"ח [ואני חיילת בצה"ל, כן?!?!] כשפורטה בידיו?? אז קניתי ואיחלתי לה להחנק. תאחלו לי בהצלחה, אני מפחדת לא לאהוב.... אני אקח לי כמה ימים לעכל.

נשמת

New member
../images/Emo14.gif

{פאק} הרגשתי שאני הולכת לקטול את הדיסק. כי צפיתי וגם הרגשתי כמה "נפילות", אבל יש כאן כמה יצירות שעולות על הכל. ולא חשבתי שאתרגש משמיעה ראשונה... ולא חשבתי שאני ארצה לשמוע את הדיסק הזה בהופעה... ואנלא הצלחתי לדמיין אותם משחזרים הצלחה-ורציתי שיחזור, הצלחה, כי אני אוהבת מה שהם עשו בשלושת האלבומים הראשונים. לא ראיתי את זה קורה באמצעות 'אם כבר' ו'כאילו' במיוחד. ולא ידעתי שאני אגיע אל הליבה של האלבום ברגש כזה, לא מהאלבום הזה. 'לא יכול אחרת' - למרות שרק השם עושה לי צמרמורת באופן אישי, השיר הזה הקול הזה הרגש הזה הצרחות האלה חדרו לי עמוק לנשמה. וגם 'עד שזה יעבור' הלחן שם כל כך מוצלח. ו... איזה מזל. אפילו מהר משחשבתי, ניצלתי. שלא יגמר לעולם.

מתנות

New member
חיכיתי לקרוא את החוויות שלך...

תתחדשי על הדיסק, על המנגינות החדשות שילוו.

נשמת

New member
((( ../images/Emo23.gif )))

חכי, תגובה עשירה תגיע בקרוב. זה עוד כלום.
תודה מלאכית (בסגול
) שלי.

moriboy666

New member
חדש

הייי לכם.. הצגתי את עצמי בשרשור 5ת הגדולים... אני אעתיק את זה לפה כי זה המקום אני גל.. מי שלא יודע אני בפורום של אביב..ולא כותב המון שאין צורך. אני בן 20, אני חייל(צעצוע, אבל חייל) אני משרת בלהקת חיל האויר (אם זה מענין) ואני מרמת גן. אני חייב להגיד שאני לא חסיד היהודים (בטח לא כמוכם).. הייתי בהופעה אחת שלהם בעיר והיה ממש טוב ואני בטח אלך לאיזו הופעה בטור של פורטה. אממ זהו נראה לי מעולם לא התלהבתי ככה מדיסק שיצא כמו שאני תתלהב מ'פורטה' בכל הרצה והרצה שלו אני מרגיש כמו בהתחלה שהייתי מוריד שירים של אביב גפן שלא היו לי..(עוד לפני שהייתי הולך לכל הופעה שלו ושקניתי את כל הדיסקים בכפולות) ממש הרגשה של 8 או 9 שנים אחורה.. http://www.myspace.com\aliceinkland זה המייס שלי אם בא לכם. להתראות.

נשמת

New member
הכתב יצא מניאק.

כי הוא סתר מה שתום שינן בכל הראיונות האחרונים, והרבה. הוא כתב שהם ניסו להצליח בחו"ל. מה שתום הכחיש בתוקף ודאג לציין שזו לא היתה המטרה כלל. חוץ מזה, כתבה קלילה משו. {ובעיניי, פורטה הוא לא המוצלח מאז 'מציאות נפרדת'. מה השטות הזו. בשבילי 'פחד מוות' תמיד מקום 1
}

kingnothing1

New member
זה תמיד אישי הדברים האלה לא..?

הכתב יכול לבסס את העמדה שלו עד מחר על כמה אנשים קנו את פורטה או כל אלבום אחר בשבוע הראשון מאז שהוא יצא.. אני מאמין שזה רק כי עכשיו היהודים פרצו גבולות חדשים של תודעה.. נינט הביאה אותם לפריים טיים.. מה שהם לא ניסו או רצו לעשות.. בכל אופן מבחינתי עבר המון זמן מאז ששמעתי היהודים בריפיטים. אני כבר לא זוכר מה האלבום המועדף עליי.. מה שאני כן זוכר שבפחד מות לא חשבתי שהם ישזחרו את ההצלחה של מציאות.. והם הפתיעו אותי.. הייתי בא לקומה השניה כשפחד מות רק יצא עם הדיסק בתיק ומציק לדיג'יי כל הלילה בשביל שינגן משהו ממנו.. טוב חדל חפירות..

Niran2

New member
../images/Emo207.gif ככה אני בגלגלצ!

באמת תהיתי כמה זמן יקח לתחנות הרדיו לנגן משהו אחר חוץ מאין לך מקום, ואתמול בתוכנית "המסור" של אסף צ'רנלוביץ' ניגנו את ככה אני. כיף לשמוע היהודים בגלגלצ

למעלה