אתם לא יכולים לפתות אותי!! חחחחחח חזק
ח חייםקשיםבסוףמתים New member 22/7/07 #39 חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ב בלון קרציאל New member 22/7/07 #42 יואווו גאונייי!!! חחחחחחחחח זה אדיררר!! אני כל-כך הולך לנסות חלק מהדברים השבוע!!
M mooshki New member 22/7/07 #44 חח אני יכולה למצוא לזה עוד כמה שימושים אבל זה בסדר, אני יודעת שאת מתה לפיצה כבר שנה וחצי
ב בהמה אדומה New member 24/7/07 #49 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חח זה פשוט ענק. יש כאן דברים שנראה לי שחופשי אני אאמץ כשיהיה לי משעמם. !!!11
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חח זה פשוט ענק. יש כאן דברים שנראה לי שחופשי אני אאמץ כשיהיה לי משעמם. !!!11
T TairAtias New member 22/7/07 #40 זה רק אני או שעכשיו בערוץ 24 היה קליפ לאין לך מקום? מוזר, לא זכור לי שכתבו פה בפורום שיהיה לו קליפ, דברו כאן רק על what about you ראיתי רק את הסוף ממש, 10 שניות בקושי תום שר כשיורד גשם אופייני לתקופת הקיץ הקרירה (תאיר מוציא את העצבים שלו בגלל החום)
זה רק אני או שעכשיו בערוץ 24 היה קליפ לאין לך מקום? מוזר, לא זכור לי שכתבו פה בפורום שיהיה לו קליפ, דברו כאן רק על what about you ראיתי רק את הסוף ממש, 10 שניות בקושי תום שר כשיורד גשם אופייני לתקופת הקיץ הקרירה (תאיר מוציא את העצבים שלו בגלל החום)