חדשים

נועלה 123

New member
אתה יכול גם לקרוא לה פקצה, זה אותו

הדבר.
הממ... זה---->
שלי, אז לכי חפשי לך אחד אחר.

swallowed

New member
וואלקם!

אז מה מיכאל הכול טוב!? אני בר.. אחד האנשים היותר שנואים פה.. אני לא ממש חביבת הפורום.. חח לא משנה.. תהנה, בר...

ADCMAN

New member
אני האיש הכי שנאוי בפורום.

כולם מפחדים ממני.. כי הרוב פה מתלוננים שלא מקבלים אותם בחברה(ערסים, פרחות) אבל אם הם מתנהגים ככה שאני מציג את הדעות שלי - איך הם רוצים שיקבלו אותם...

swallowed

New member
לא..

חח.. מי מפחד ממך!?!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיק קצת.. :)

ADCMAN

New member
לוזר? לא הייתי קורא לו ככה

גם אם לא הייתי יהודי... איאן סטוארד שמו, הכותב העיקרי מאחורי הלהקה האנטיסוציאליט Skrewdriver שעיקר רעיונתיה סבבו סביב התורה שידידנו הותיק אדולף היטלר כתב איאן סטוארד עזר ולשיפור תרבות הSKINHEADS ובעצם היה מראשון הסקינהדס הנאצים... השיר שכתב WHITE POWER הוא כמו המנון בשביל כל גזען בעולם וביחוד להארגון White power שרואים באיאן סטוארד ובלהקה Skredriver כגיבורים! איש גדול

swallowed

New member
אתה יהודי?

או מהנאו נאצים?! או שפשוט אתה אוהב את השיר..? אבל למה לאהוב את השיר?? והוא כן לוזר.. עוד שפוט של היטלר... איזה אגוז..! בר.

ADCMAN

New member
אני יהודי

שאוהב SKREWDRIVER כי הם אחלה להקה. יש לשיר הזה מוזיקה בת זונה ואפילו מילים קליטות, אני דווקא אנטי פאשיזם ונאציזם... ואני גם שונא מתנחלים!

Sum41xGiRL

New member
איאן סטוארד סתם מכוער.

יא עכברוש, מי זאת ה swallowed הזאתי? היא נשמעת כמו גרופית של LAGWAGON SWALLOW MY PRIDE OH YEAH זה שיר טוב, אני אוהב אותו, יותר מהחיים אני חוזר לשמוע את דיר יאסין, יום טוב לך, עכברוש

swallowed

New member
מה את\ה רוצה..?

חח מה גורם לך לחשוב שאכפת לי ממה שאת\ה חושב.. שיהיה לך יום טוב.. והיה לי יום מעולה תודה.. :)

למעלה