חדשים

whatascene

New member
לא שונאים אותך ולא מפחדים ממך

אתה סתם מעצבן עם כל הקשקושים שלך :)

טוב דיי

חחחחחח טוב דיי לפרסם סמלים נאצים כל הנאצים יכולים לרדת לי כי אני גומר את כולם,אחד אחד ודופק שפשף אפ אפ אפ קרטונית. מה זה כל השטויות על הנאצים לכו תפתחו פורום נאצים בתור נכד של סבתא ניצולת שואה אני לא מוכן לכל השטויות האלה..... אז חברה מה אתם משתפים פעולה איך קוראים לבחור הזה הנאצי הזה שמופיע בתמונה ?, הוא רק יכול לדבר תן לי איתו אחד על אחד ואז נראה בקרב כלוב אני שובר לו את כל העצמות ufc בדם!

יאללה עוד אחת נו

אני אומר את מה שאני חושב .................... וזה מה שאני חושב אם את רוצה להיות ניאו נאצית אז לכי תהיי יאללה.. ומי שלא מרוצה מזה שילך ליום יעלה על חסאקה כולם מניאקים :)

whatascene

New member
אתה ממש טיפש אתה יודע

תחשוב קצת לפני שאתה מדבר. תפסיק לקשקש כל הזמן על כמה שאתה קשוח ויכול על כולם כי אתה לא, ואם היו מביאים לך אנשים כאלה תאמין לי שהיית בורח.

סבבה אגוזים ומיץ מנגו

את מחמיצה לגמרי את הנושא ומותק אם היית מכירה רבע ממני היית יודעת שאני לא טיפש אני לא בא להתווכח איתך או משהו כי את נראה לי בויכוח עם עצמך בכל מקרה כן כל השטויות האלה הם הנאצים מעצבנות אותי מה לעשות חבל שאותך לא ובמקרה כזה לא אכפת לי את מי יביאו לי או קייייייי הגענו להסכמה ואני גלאדיטור אני יותר מקשוח כל יום ריצה 8 ק"מ אז לפני שתפתחי את הפה או משהו כזה עוד פעם עליי כדאי קודם שתכירי אותי או קיי.. ואם זה לא מוצא חן בעייני אף אחד אז שילך לים יעלה על חסאקה

whatascene

New member
בויכוח עם עצמי?

או כמה שזה מחוכם. עם הסגנון דיבור שלך אין מה לדבר איתך בגלל העובדה הקטנה שאתה חסר כל אינטיליגנציה. אבל זה לא משנה. לך תעשה מה שאתה רוצה ותאיים על מי שאתה רוצה, רק תפסיק לעשות רוח בפורום.

swallowed

New member
אני ניאו נאצית...?

מי אמר שאני ניאו נאצית..?? אף אחד מהסבא סבתא שלי לא היה בשואה לא שאני יודעת.. אאבל הדבר האחרון שאני זה ניאו נאצית..... איך הגעת למסקנה הזאת בכלל?!?

Sum41xGiRL

New member
תרשו לי לצטט:

"תדמית, אני יודע שזה בסך הכל תדמית" גלן דנזיג

Sum41xGiRL

New member
תאפס בראבק שלי....

אל תתלהב בכלל - אתה בחיים לא תקבל עם איאן סטוארד אחד על אחד, הוא מת בתאונת דרכים... וגם אם היית מקבל, הבחור היה שובר לך תצורה ולא היה מרחם עליך, הוא היה בערך שני מטר והוא כמוך היה מרים משקולות כדי להכות יהודים וכושים... אז באמת אתה אולי מרים משקולות ויש לך גוף שרירי.. אבל אל תתלהב כי נאו נאצים נולדו ענקיים וגדולים.. אני אצטט משפט שחברי להקת סון אין איר אמרו פעם באיזה רעיון "... מה לעשות שאלוהים ברא את הנאצים כמו מקררים.."

איזה כמו מקררים טחחחחח

למה היטלר היה מקרר יאללה בלבלת לנו תשכל יותר מדי תן לי אחד על אחד עם כל נאצים ועם כל הלהקות של הנאצים ושובר אותם חיים אז מה אם הם הולכים למכון יודע מה תוריד את ה כמה 4 שנים שאני מתאמן לפני זה למדתי UFC יש לי לפחות 101 שיטות להרוג בן אדם אז אני לא ממש מפחד.. ומי שזה לא מספק אותו שילך לים ויעמוד על חסאקה

ADCMAN

New member
טוב,

אתה כזה בטוח בעצמך, וזה יהיה חבל עליך אני מציע תנסע ללונדון, תתחיל עם כמה גלוחי ראש, הם יזיינו אותך מכות, הם מכירים 2000 שיטות להרוג בני אדם(וזה רק עם המחבטים שהם הולכים איתם)

barboshkiss

New member
מטומטם!

מה הבעיות שלך ה' ישמור... לך לאנשהוא שיפתרו לך תבעיות אלימות האלו!

סבבה אני עולה על המטוס עכשיו

ללונדון עזוב אותך 200 זאת הבעיה כי כל מי שבא נגדי 1-1 לא יוצא שלם עזוב 200 שיבואו אחד אחד לא 200 ובלי כל נשק ונראה מה יקרה אז כל העולם נהיה פחדנים

נועלה 123

New member
די די די תפסיק כבר להתלהב מעצמך.

על צניעות, שמעת? על להפסיק להתלהב משקרים שמעת??? יופי. אז תיישם את זה.

swallowed

New member
חח

שניכם פשוט מפגרים... עם הפוזות שלכם.. ולמה לא ללכת לצבא ?! לפחות תעשו משהו מועיל..

Sum41xGiRL

New member
שאלה טובה!

ובכן, אם הייתי טרוריסט כמובן שהייתי הולך לצבא, אם הייתי רוצה לעזור לארגון טרור, כמובן שהייתי הולך לצבא, אבל היי! אני לא טרוריסט, ואני לא רוצה לשרת בארגון טרור כמו צה"ל.. אל תגידו לי אם הם לא היו גם אני לא הייתי גר פה.., להיות צבא שמגן על מדינה לא מפריעה להיות ארגון טרור(גם החיזבאלה והחמאס מגנים על העם הפלשתינאי) יש לי דברים יותר טובים מאשר לשבת בבסיס ולא לעשות כלום. אני מספיק מגובש. אני בעצם, בכלל לא רוצה למות למען ארצנו, או למות למען ארץ ישראל

מה זה לא הולך לצבא!??!

מי אני!?! ,לא הולך לצבא!?!? ,מותק גיבוש שלד"ג עוד חודש ובנתיים אני כבר בתוך בצנחנים אני הולך לטחון !,אין חבל לכם על הזמן ומי שלא שמח עם מה שאני אומר שילך לים ויעלה על חסאקה!! אין חבל על הזמן עוד 10 ימים איי נאפה !!!!

למעלה