ראיתי את קו 29 ביום שני ה22.10.13נצפו קווים 29 ו-279 החדשים
קו 279 נצפה שלשום בסביבות 16:30 בדרך השלום לכיוון הטייסים עם 6-7 נוסעים. מכונה 6288 (הקו כנראה לא מונגש) עם הנהג אופיר רודריג מקו 70. קו עם פוצנטיאל טוב וסביר שמספר הנוסעים בו יגדל כשיכירו אותו.
לעומת זאת, קו 29 נצפה היום בשעה 15:00 בדרך השלום פינת הגבורה לכיוון רכבת מרכז (מכונה 7049), כצפוי ריק מאדם מלבד הנהג. בקווי דן העוברים באזור מחולקים פליירים עם מסלול קו 29 ושעות הפעילות, אך מספר הקו אפילו לא מופיע עדיין על כל התחנות. בכל מקרה אני לא צופה לו הצלחה.
נכון באמת חיפשתי באזור איכילוב את המספר 29נצפו קווים 29 ו-279 החדשים
קו 279 נצפה שלשום בסביבות 16:30 בדרך השלום לכיוון הטייסים עם 6-7 נוסעים. מכונה 6288 (הקו כנראה לא מונגש) עם הנהג אופיר רודריג מקו 70. קו עם פוצנטיאל טוב וסביר שמספר הנוסעים בו יגדל כשיכירו אותו.
לעומת זאת, קו 29 נצפה היום בשעה 15:00 בדרך השלום פינת הגבורה לכיוון רכבת מרכז (מכונה 7049), כצפוי ריק מאדם מלבד הנהג. בקווי דן העוברים באזור מחולקים פליירים עם מסלול קו 29 ושעות הפעילות, אך מספר הקו אפילו לא מופיע עדיין על כל התחנות. בכל מקרה אני לא צופה לו הצלחה.
זה לא אישי נגד הקו. בד"כ מציבים שילוט באיחור.נכון באמת חיפשתי באזור איכילוב את המספר 29
ולא מצאתי
כנראה שלא ממש רוצים את הקו הזה...
אלא אם יהיה קו רפאים כמו 11+13
קו 279 צפוי לו פוטנציאל טוב לדעתי, יוריד מהעומס בקו 23 בבוקר
מסלול קו 124 דרך מחלף ההלכה- בעייתי מאוד בשעות אחה"צ. האזור פקוק לגמרי. עדיף היה אילו היה ממשיך צפונה באבן גבירול ולוי אשכול עד מחנה גלילות
נכון באמת חיפשתי באזור איכילוב את המספר 29
ולא מצאתי
מסלול קו 124 דרך מחלף ההלכה- בעייתי מאוד בשעות אחה"צ. האזור פקוק לגמרי. עדיף היה אילו היה ממשיך צפונה באבן גבירול ולוי אשכול עד מחנה גלילות
גם בתחנות בדרך השלום הוא לא מופיענכון באמת חיפשתי באזור איכילוב את המספר 29
ולא מצאתי
הה? מה פספסתי?נצפו קווים 29 ו-279 החדשים
באתר דן, מומלץ להיכנס גם לאתר אגד לשינוייםהה? מה פספסתי?
רואים שיש לי פחות זמן לפורום. איפה הפרטים על הקווים החדשים?
קו 29 נראה מיותר לגמריבאתר דן, מומלץ להיכנס גם לאתר אגד לשינויים
בקווי אגד (תחת מידע לנוסע> עדכוני תנועה). יש המון המון המון שינויים באגד.
אני מאמין שקו 279 יצליח יש לו מסלול מעולהקו 29 נראה מיותר לגמרי
279 נראה לא רע בכלל. חבל שהוא נוסע בערב רק עד 18:00 כשכל כך הרבה אנשים לומדים יותר מאוחר.
כי זה קו סטודנטיםאני מאמין שקו 279 יצליח יש לו מסלול מעולה
נותן חיבור מהאוניברסיטה לשכונת ביצרון, רחוב משה דיין כל אורכו בית ברבור, מסלול מהיר שלוקח לפחות כ35 דקות שהתנועה זורמת. רק חבל שהוא לא פועל בימי שישי.
אין שום איזכור ל124 באתר דן.. שלח קישור למידעבאתר דן, מומלץ להיכנס גם לאתר אגד לשינויים
בקווי אגד (תחת מידע לנוסע> עדכוני תנועה). יש המון המון המון שינויים באגד.
מה את רוצההה? מה פספסתי?
רואים שיש לי פחות זמן לפורום. איפה הפרטים על הקווים החדשים?
היום בבוקר גם ראיתי את 279 לכיוון אונ' ת"אנצפו קווים 29 ו-279 החדשים
היום חלפו על פני שני 279 בדרך נמיר/בבלינצפו קווים 29 ו-279 החדשים
אם זכורני נכון, הקו הזה הובטח לתושבי כפר שלםהיום חלפו על פני שני 279 בדרך נמיר/בבלי
היו נוסעים בשניהם. לא מלא, אבל זה קו חדש אז זה צפוי.
מאיפה הקריצו את המספר הזה?
המה אפילו לרמת השרון עשו קו דרך איילוןחדש בדן! קו 124
ב 1/11 יתחיל לפעול קו חדש הנוסע דרך כביש השרף החדש שנחנך לא מזמן בין גלילות לרמת השרון.
מסלולו מכרמלית כמו 24 עד אבן גבירול/פנקס, משם פנקס, ההלכה, ומשם יורד לאיילון צפון עד למחלף גלילות, משם למחנות גלילות, ולכביש דרך השרף, עד לצומת הראשונים. המשך כמו 24. כיוון הפוך דומה.
תדירות עדיין לא ידועה
הייתה חלופה בעברהמה אפילו לרמת השרון עשו קו דרך איילון
ואנחנו נמשיך להזדחל עם ה-149 הזה
דווקא ב-2008 גרתי באריאלהייתה חלופה בעבר
ב-2008 הייתה חלופה לכיוון תל אביב דרך איילון. האוטובוסים (באותה תקופה רובם, ככולם תוצרת MAN) במחלף גלילות מזרח נסעו לאיילון עד מחלף קקל ומשם המשך לדרך נמיר. בהמשך בוטלה החלופה הזו.
שנתיים קודם לכן בעקבות עבודות תשתית כל הנסיעות לכפר סבא היו דרך מחלף קקל-איילון-מחלף גלילות מזרח.
ולא בגלל 186דווקא ב-2008 גרתי באריאל
למדתי אז שנתיים במכינה של המכללה("למדתי" כן?) הייתי כל יום על ה-186 מאריאל לעבודה בדן. פרופסורה לא יצאה לי מהמכינה,אבלתקופת המעונות(מכל מה שמשתמע מזה) היתה אחת המדהימות בחיי,משתווה רק לתקופת התיכון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.