חדש ורוצה להעלות איזה עניין לכאן

showmeyourhands

New member
חדש ורוצה להעלות איזה עניין לכאן

יש לי בעיה ואני חושב שאתם פורום מתאים בשביל להעלות אותה:
היום חזרתי הביתה באוטובוס מהאוניברסיטה והתיישבתי ליד משהי. פתאום עברה במוחי המחשבה להתחיל איתה אבל לא יכולתי,
הייתי יחסית קפוא. הרגיש לי נורא מביך גם מבחינתה וגם לגבי הסביבה (בכל זאת אתה יודע שכולם שומעים את השיחה כשזה באוטובוס-לפחות
אלה שבלי אוזניות).
לבסוף היא ירדה תחנה אחת לפניי-חשבתי לרדת בתחנה שלה אבל לא עשיתי את זה בסוף. וגם אם הייתי כן יורד בתחנה שלה אז מה הייתי אומר לה?
"היי, ישבתי לידך באוטובוס ולא ידעתי מה לומר".
ובאופן כללי אני לא בנאדם שנראה רע, אני לא אוהב להגיד על עצמי אבל לשם הדיון אני אומר שאני נראה אפילו מאוד טוב.
איך לא יכולתי להתחיל איתה? איך הביישנות ניצחה במקרה הזה? אני ממש רוצה לשבור את העניין הזה, אני יודע שצריך לשבור את הקרח
בפעם הראשונה ומשם זה כבר נעשה פשוט, אבל קשה להתגבר על ההתחלה הראשונה.
אז מה לעשות? מה דעתכם?

ברוך הבא

הנושא הזה עלה כאן בוריאציות רבות, וברשותך אני אגיב בשאלה:
אתה אומר שאתה לומד באוניברסיטה. האם אתה יוצר קשרים עם בנות שלומדות איתך? האם מתחשק לך להתחיל עם בנות שאתה מכיר? או שדווקא בחורות זרות שאתה לא מכיר הן אלה שמושכות אותך?

Elle992

New member
ברוך הבא
ולשאלתך

אני חושבת(ולדעתי לא הרבה יודעים זאת..) שאם הביישנות גוברת מעל הרצון שווה לנסות לפתח דו שיח עם אותה בחורה כ"דרך אגב" אתה מבין מזה אומר?

במידה ולא הבנת אסביר בקצרה-פשוט להסתכל סביבך ועלייך ועליה ולראות אם יש משהו שאפשר לפתח דרכו נושא שיחה...לפעמים זה דברים קטנים שאנחנו לא שמים לב אליהם אבל אני כמעט בטוחה שאם תתחיל לשים לב לפרטים הקטנים תצליח למצוא.

ברגע שאתם כבר בשיחה....דוגמה..היה מישהו שהתנהג בצורה לא נאותה באוטובוס והחלטת לדבר איתה על זה(סתם דוגמה מפגרת, אל תקח את זה ספציפית) ומשם...אתה יכול להבין אם הבחורה משתפת פעולה בשיחה-היא בקטע, אם היא לא אז לא שווה אפילו לנסות להמשיך כי אם הבחורה לא בקטע עדיף לעצור שם. אז תנסה לחשוב להבא...תסתכל היטב סביבך...."אין דבר העומד בפני הרצון"

ובהצלחה בזה..ובכללי

נ.ב אני נותנת את הדוגמה הזו כי לי למשל יותר קל לפתח דו שיח עם בנאדם כדרך אגב על משהו מסויים שקורה במקום שאנחנו שוהים בו באותו רגע, ואני טיפוס די ביישן ודי מופנם אבל למשל אני עומדת בתור בדואר ועומד לידי מישהו..אז אם ארצה לפתח איתו שיחה יהיה לי יותר קל כדרך אגב, משמע...למשל להגיד לו "וואו, התור כאן כל כך מייגע..." ואתה יודע...דברים זורמים משם..בני אדם לרוב הם טיפוסים ידידותיים...אז קרו לי כמה פעמים אומנם עשיתי את זה נטו למטרה של לקטר ולא להתחיל עם אותו בנאדם אבל לרוב תמיד נעניתי בחיוב ולפעמים זה ממשיך לשיחה ארוכה ואני נאלצת לקטוע אותה כי סיימתי את מטלותיי באותו מקום

showmeyourhands

New member
אוקי

תודה על העצה Elle992. אני חושב שהעניין העיקרי כאן הוא להתגבר על הביישנות ולקפוץ למים. זה קשה.
אם אני חושב על מה שאמרת אז אפשר לנסות לפתח נושא מאיזה משהו באוטובוס אבל תמיד יש את המחשבה שכולם מסתכלים, אם את מבינה מה הכוונה

Elle992

New member
אני מבינה אותך מאוד

ואגב סליחה על השרשור הלא נכון של ההודעה שלי. פשוט יש תקלה וזה לא נתן לי לשרשר לשאלה הראשית שלך,

ואני חושבת שאני מהטיפוסים הקצת יותר ביישנים מימך ועדיין משום מה אם זה לדבר על משהו שנמצא באותו מקום שאני נמצאת עם אותו בנאדם...אין לי בעיה,

שכח מאוטובוס, זה סיוט. זה לא נעים, ואם היא תסרב זה יהיה עוד יותר לא נעים, פשוט אל תנסה באוטובוס, תיהיה טוטאלי באוטובוס.

אבל במקומות אחרים...שהם פחות רועשים וצפופים אפשר לנסות. ושוב...ההתחלה אמורה להיות לנסות לפתח דו שיח, לא קשור לזה שאתה מתעניין בה, זה יבוא אחר כך במידה ותראה שהיא מעוניינת בשיחה ואתם כבר מצליחים לדבר

showmeyourhands

New member
כן צודקת

צריך באמת לעשות את ההפרדה הזאת מההידלקות הראשונית לסתם שיחה רגילה.

showmeyourhands

New member
דווקא

אלה שזרות לי מעניינות אותי. אלה שאני לומד איתן זה ברמת ידידות בכתה.

ונשאלת השאלה למה

יכול להיות שבחורות זרות יותר קוסמות לך בגלל שהן סוג של פנטזיה? או בגלל שהדחיה של בחורה זרה תהיה פחות כואבת?

מותר לך להמשך לבחורה יפה שאתה לא מכיר, אבל בינינו, הסיכוי שמשיכה כזו מצביעה על התאמה ביניכם הוא לא גבוה, בניגוד למישהי שאתה מכיר תקופה מסויימת, רואה את ההתנהגות שלה באופן כללי ואליך בפרט. אמנם יש בנות כמו אל שפתוחות לשיחות בדרך אגב מאנשים זרים, אבל הרבה בנות לא מרגישות עם זה נח. זה ממש לא תמיד "זורם", ובמקום ציבורי זה גם עלול להיות מביך לשני הצדדים.

Hawkgirl

New member
יודע מה..? XD

אם בחור היה יושב לידי כל הנסיעה, היה יורד באותה תחנה שלי(למרות שזו לא התחנה שלו) ואומר לי "היי, ישבתי לידך באוטובוס ולא ידעתי מה לומר" הייתי מחסירה פעימה

heck, אפילו עכשיו מתוך קריאת הדברים שלך החסרתי פעימה! זה כל כך מתוק חחחחחח

אבל יכול להיות שזו רק אני, לא יודעת כמה בנות בארץ באמת מתרגשות מהדברים הקטנים והחמודים האלו~

showmeyourhands

New member

באמת? אז אולי הייתי צריך לנסות בכל זאת. מקסימום היא לא הייתה משתפת פעולה.
קצת עזרת לי עכשיו לביטחון, שיש גם אנשים כמוך שחושבות שזה מתוק, אבל צריך בשביל זה להתגבר על המבוכה.

Elle992

New member
לגמרי, אומנם לא רציתי להכניס את עצמי

לזה אבל אם כבר העלת את זה-לגמרי, אם גבר יאמר לי דבר כזה קודם כל ארגיש לא נעים שהוא ארגיש ככה וארצה לפצות על כך ולהתנצל, ושנית כל....זה מראה על תרבות ונימוס וחינוך טוב.....שהגבר לא חוצפן וברברי.

וזה חשוב בעיניי, ובכללי גבר שמתחיל בצורה טאקטית ולא ברוטלית/אגרסיבית זה תמיד נעים יותר

showmeyourhands

New member
תודה

אתם מחזקים אותי וזה חשוב-איזה כיף שיש את העזרה שלכם כאן
.
אז איך אפשר לסכם את זה? מה לעשות בפעם הבאה נגיד שאני נדלק על משהי? פשוט למצוא נושא שיחה? (גם זה
קשה בפני עצמו כי הסיטואציה קצת מלחיצה)

Elle992

New member
חיזוק זה דבר חשוב כשיש לו הצדקה ואצלך יש

הצדקה,

לסכם את זה בזה שתנסה לעצום עיניים ולדמיין את עצמך חופשי ומאושר....אתה מסוגל לזה? לדמיין שאתה בנאדם נטול ביישנות. כמעט כמו רוב הגברים על הפלנטה, אבל לשמור על הייחודיות שבך. לא לשכוח זאת...ולתת לגוף ולנפש להוביל אותך.....לתת לאינטואיציה להוביל, לרגש.....לפעימות הלב..(שיט, אני נשמעת פילוסופית
) אני אוהבת לתת ללב שלי לכוון אותי ולתחושות שלי לקחת אותי למקומות,

תנסה....לשכוח שהיא בחורה שמושכת אותך ועקב כך אתה מתרגש מכך ואז קשה לך כמובן לדבר בצורה רגילה ובלתי רועדת/רוגשת, תחשוב שהיא בנאדם בדיוק כמוך.....ותנסה...להסתכל סביבך..אולי תאמר לה "אויי המזג האוויר הזה נוראי, אני חושב לנטוש ל-X מדינה מסויימת" ואתה כבר צריך לבד אנחנו לא יכולים לקבוע לך מה לומר, כי הסיטואציות הם כל פעם שונות לגמרי. והמצבים שונים לגמרי,

תפעיל את הדימיון, יש בך, יש בכולנו. אנחנו רק לומדים להדחיק אותו

showmeyourhands

New member
מקווה ליישם זאת ומהר

מקווה גם שיהיו רשמים בזמן הקרוב שאני אוכל פשוט להגיד לכם ולהתלהב ולהתרגש בפניכם בפורום

Hawkgirl

New member
האמת, כמו שאמרת..

זה באמת לא הכי נעים באוטובוס/רכבת שכל העולם ואחותו מקשיבים לך(לפחות אני לא הייתי מרגישה נעים).
אני לא יודעת מה הטעם שלך בנשים, אבל איכשהו עולה לי לראש שאפילו אוכלוסיית הפרחות וכל "פניני" האוכלוסייה שלנו גם כן יתרגשו מגישה עדינה ותמימה שכזו.
לא יודעת כמה קשר כזה יחזיק, כן? אבל מרגיש כאילו כן ייתנו הזדמנות.

בכל אופן, אני לא בטוחה איך להציע לך בדיוק איך להתחיל עם בחורה, אבל בוא נגיד שתנסה בפעם הבאה בכל זאת לרדת מהאוטובוס באותה תחנה של הבחורה..? {:
ופשוט לגשת בנימוס, לומר מה שאמרת, ולשאול אם תיהיה מעוניינת להכיר, תוציא ממנה את הטלפון P:

הקבUע

New member
לדעתי אם הוא ירד בתחנה שלה זה כבר יתפספס

"שעת הכושר" היא הישיבה באוטובוס. לרדת באותה תחנה של הבחורה ולהתחיל לרדוף אחריה, זה לדעתי הרבה יותר קשה מאשר לפתוח בשיחה באוטובוס.

לפותח השרשור:
לדעתי תמיד אפשר להיות יצירתי בשביל לפתוח שיחה, "היי, את לומדת באוניברסיטה?", "רציתי לבדוק מה בנות חושבות, אז מה דעתך על הנעליים שלי?"...
בקיצור, נושאי השיחה זה פחות חשוב. הדבר הכי חשוב הוא לאזור את האומץ לפצוח בשיחה (לא שאני מתיימר להיות בעל האומץ הזה...).

אגב, פעם איתי התחילה מישהי בצורה די מקורית באוטובוס, אחרי שהיא נרדמה עליי איזה שעתיים (וכשאני אומר נרדמה, זה נמרחה לי על הכתף), הייתה הפסקה, וכשחזרנו לאוטובוס, היא הוציאה קרם ידיים, מרחה לעצמה, ואז הציעה לי, ראתה שאני מהסס לענות והחליטה למרוח לי בעצמי... ולא, לא יצא מזה כלום. למה? כי היססתי. כל היסוס הוא פספוס הזדמנות.

Hawkgirl

New member
טוב, זו דעתך {;

נתתי את דעתי כבחורה אחת מתוך אוכלוסיית הנשים שאליה אני מאמינה שהוא מנסה לפנות מלכתחילה P:
ואם להתייחס לגישה שאתה הצעת... אותי באופן אישי זה לא היה קונה.
אני אוהבת את השקט שלי בנסיעה.

בכל אופן, מסכימה לגמרי בעניין "נושאי השיחה זה פחות חשוב. הדבר הכי חשוב הוא לאזור את האומץ לפצוח בשיחה". אבל גם לתזמון יש תפקיד חשוב {:

למעלה