חדש ורוצה להעלות איזה עניין לכאן

Nurikabe

New member
לא, שיותר קל להפטר ממישהו ברחוב.

זה לא נכתב בסרקסטיות או משהו כזה, כי זה באמת מפליא.
דווקא לא נסחפתי, ולא דיברתי על דברים מפחידים כאלו. דיברתי על איזה נודניק אחד (אבל נודניק רציני), לא היה קל בכלל להיפטר ממנו.

Hawkgirl

New member
התלבטתי אם לרשום בארץ או בעולם

לא משנה לי אם זה גם כל היקום. לא אוהבת את המקובלות הזו. לא אוהבת שנמצאים במקום בו כל העולם מאזין. (ומצטערת, אבל אוטובוס ורכבת זה "ה-" מקומות).
אם מישהו חלילה אפילו מתעטש במקומות האלו נשלחים אליו מבטים של "איך אתה מעיז במקום כזה?!"

וכמו שאמרתי, אני, באופן אישי, אוהבת את השקט שלי בנסיעות. לא אוהבת שמדברים איתי. גם לא בטלפון. גם אם אני עם החברה הכי טובה(שבמקרה גם היא כזאת).
תנו לי לנוח בנסיעה ולהנות מהנופים הלא הכי כובשים של ישראל {:

showmeyourhands

New member
ברור שלא לעקוב אחרי קילומטרים..זה ממש סטוקרי

ולא נכון לדעתי. איך שאנו יורדים בתחנה

Surrealistical

New member
נאלצת להסכים עם זה

אני גם מהאנשים שלא היו רואים את זה בעין הכי יפה. מצד שני, אני בכלל לא רואה בעין יפה כשזרים מתחילים איתי, אז כנראה שאני לא דוגמה מייצגת.

אם בחור היה יורד בתחנה בגלל שירדתי בה

הייתי נמלטת על נפשי. ברצינות.

אם הוא כבר החליט לנקוט באותה אסטרטגיה, לפחות שזה לא יראה כמו סטוקינג.

iba90

New member
אמממ

״סליחה...יואו את...היי ישבנו עכשיו אחד ליד השניה באוטובוס...זאת לא התחנה שלי אבל לא יכולתי שתרדי מהאוטובוס בלי שתדעי שאני ממש אשמח להכיר אותך...״

נשמע טוב לא? כאן מגיע המשפט ששיכללתי...״אהבה היא כמו אוטובוס של חברת קווים...אתה מפספס אחד ואתה אף פעם לא יודע מתי יגיע הבא אם בכלל...״

אם היא ההיתה אומרת לך ״לא״ מקסימום היית יכולהיות גאה בזה שניסית!

בהצלחה בפעם הבאה

Hawkgirl

New member
לגמרי!

אפילו בראש שלי עכשיו אמרתי "כן, אני רוצה להכיר אותך, איבה!
" חחחחחח
אוי, זה כל כך רומנטי בעיניי

ברצינות שיש לי הרגשה שבנות פה קצת מדמיינות איזה עארס/עבריין/מסומם לבוש ג'קט עור שחור עם ניטים XD
אבל איך אדם שיפנה אליכן בצורה כזו יכול להתפרש ככזה...?

לא, לא חייב להיות ערס או עבריין

סביר להניח שמראה חנוני יראה פחות מאיים, אבל לא, אותי זה לא ימשוך. יש בינינו הבדלי אופי וגיל. לא כל הנשים אותו דבר, בדיוק כפי שלא כל הגברים אותו דבר.

Hawkgirl

New member
אין בעיה כלל

אם זו הסיבה, שאותך זה פשוט לא מושך, לגיטימי. רק לא הייתה ברורה לי הסיבה

יש גם בנות שהקטע שלהן זה שיתחילו איתן במועדונים בדרום ת"א.
בטוחה שגם זה לא הקטע שמתאים לכולן

זו הייתה בדיחה

הדבר העיקרי שמפריע לי עם התחלות ברחוב/אוטובוס/סופר זה שאין שום היכרות קודמת בין הצדדים. כאן בסצנה מתוך הסרט הייתה איזושהי היכרות... גם אם לא מעמיקה והרמונית במיוחד... הסוף כמובן היה שונה

למעלה