חדש מהיוזד!!!!!!!

חדש מהיוזד!!!!!!!

אני לא אמורה להיות במחשב שבוע וחצי
אבל לא אכפת לי!!! We just got back for Jakarta and Seoul a few days ago and we gotta say that we met some of the nicest people we have ever met, you made us feel right at home. The shows were great, Jakarta was incredible it was just us that played and we enjoyed every minute of it and by the looks of the crowd they had a great time too. Seoul was a festival show and it was probably one of the coolest festivals we have ever played and the stage was probably the most original stage we have ever seen. Thank you for having us, we'll be back as soon as possible. Now we're back in the studio recording, we're probably about half way done and it's coming along great. We'll let everyone hear it as soon as we can. When we're done with the album we will be touring the world so get ready suckas. Love, Us בקיצור, הם מספרים על הופעה שהייתה להם בפסטיבל בJakarta ו Seoul והם מאוד נהנו והרגישו בבית. ולחלק היותר מעניין - אחרי ההופעה הפסטיבל הם חזרו לסטודיו כדי להקליט את האלבום החדש
והם סיימו בערך חצי ממנו
הם יתנו לכולנו לשמוע ממנו, מתי שהם יוכלו. (מה מונע בעדכם להשמיע לנו עכשיו?
) שהם יסיימו להקליט את האלבום הם אומרים שיהיה סיבוב הופעות בעולם!! מקווה שהם יגיעו לישראל...

אולי נעשה להם משהו?;; ../images/Emo223.gif

סרטון? תמונות? מכתבים? משהו שיבואו לכאן, או לפחות יידעו עלינו;; נמ, כמו שג'פה אמר בראיון בראש1 "תשלחו המון מיילים." |חושב|

השאלה עד כמה זה יעזור..

אפשר לשלוח להם מליון מיילים.. אבל בתכלס, אם הם יבואו להופעה בארץ, כמה כרטיסים הם ימכרו? אפילו לא אלף.. לא משתלם להם לבוא...

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif למה לא?

מקסימום שיעשו הופעת קטנה כזאת כמו שטוקיו עשו עם אלף אנשים אבל אני מאמינה שימכרו יותר מאלף כמה כרטיסים מכרו בהופעה של אוונסנס?

Drowning Lovers

New member
זה לא משנה. ../images/Emo23.gif

תכלס, מי הכיר את אינקיובס כשהם באו? או את נופקס? או עוד מלא. ורק בגלל שאתן לא רואות את המעריצים, לא אומר שאין. ותכלס, ברגע שישמעו שהם באים, עוד אנשים ירצו לדעת עליהם. אה וגם היו כתבות במעריב לנוער וראש1, אז זה לא כאילו אף אחד לא מכיר. זוכרות גם שהם היו מועמדים ללהקת השנה? תאמינו לי, אם הם יבואו - הם ישיגו אלף אנשים. אולי אפילו יותר.

ברור שיש עוד שאנחנו לא רואות. אבל אי אפשר

להשות את כמות הקהל שהייתה בהופעה של אוונסנס לכמות הקהל שתהיה בהופעה של היוזד.

Drowning Lovers

New member
תכלס,../images/Emo23.gif

אוונסנס היו "אופנתיים" הכי ב-2003-2004. כן, עדיין נשארו להם מעריצים באותה עת, אבל לא כמו באותן שנים. עכשיו שה"אימו" אופנתי מאוד, הרבה כאלה ילכו רק כדי להחשב למגניבים. ~.~

../images/Emo45.gif ../images/Emo223.gif

אני מכירה הרבה מעריצים שלא יודעים על הפורום וזה. אני בטוחה שיבואו המון. וגם אם לא, שיעשו במקום קטן או משהו, לא חייב לפוצץ אולם שלם, אוף. ><

כן.. אני גם חושבת שהם ימכרו בסביבות האלף...

אבל אני ממש מקווה שהם לא חושבים על אם זה ישתלם להם או לא... תפסתי מהם להקה שרוצה להשמע לא משנה מה... ולהופיע בכל העולם ולנגן את המוזיקה שלהם, לא בשביל כסף או תהילה.

Broken sound

New member
הם בדוגרי יכולים לעשות הופעה

באנגר 11 למשל כמו incubus,זאת הייתה הופעה ממש ממש טובה.

../images/Emo45.gif כל אחד מגדל פוני צובע לשחור שם סקיני

ומחליט שהוא רוקיסט קשוח. פתאום זה נהיה מגניב אז כולם נראים ככה.

אבל זה לא אומר שכל ילד אימו שני בארץ יבוא

להופעה. חצי מהם ילדים בני 14 שאמא לא מרשה להם לנסוע באוטובוס לבד. החצי השני פשוט מרוששים והחצי האחרון לא יהיה מוכן להוצא 200+ שקל על הופעה של דה יוזד.

למעלה