דבר ראשון: אף אחד לא יכול להחליף את הקול המדהים של רוני, לא משנה כמה הוא טוב דבר שני: דה יוזד כבר לא להקה אנונימית שרק ילד וחצי מכיר אולי זה בגלל שהם כ"כ מעולים ואולי בגלל שהם התקלקלו ושינו סגנון, ועקב כך התחבבו על יותר אנשים זה לא משנה, פשוט תפנימו דבר שלישי: לא כל מי ששומע דה יוזד הוא פריק קשוח ואפל. הם די קלים יחסית לחומרים אחרים, וכאמור, להקה די מוכרת דבר רביעי: למרות מיליון הסיבות השליליות, עדיין כפרע על MCR בגלל הסנטימנטים P:
וואי כל כך הרגזת אותי עכשיו!!!!!!!!! עד היוזד! דה יוזד, לא התקלקלו, זה אולי משהו בהגיון שלך שאולי ו-התקלקל. דה יוזד לא די קלים, הם מאוד קלים. הם לא כבדים בכלל!!! זה היה בצחוק. היסטרית. חוץ מזה שאף פריק קשוח ואפל לא שומע אותם, כי הם אימו. גאד. צחקתי! ולא אמרתי שהם להקה אנונימית! אמרתי שיחסית לאוונסנס הם להקה פחות מוכרת! כי זה, אממ, נכון?! אני ממש לא מבינה מה התקלקל בדה יוזד. אם זה לא היה פורום והייתי צריכה לדבר יפה היית באמת חווה את זעמי.
דבר ראשון - הקול של רוני מעולה, כל מי שאוהב את אסקייפ יסכים עם זה. ואני ממש לא בעד זה שהוא כבר לא בלהקה, כי זה באמת לא יהיה אותו הדבר בלעדיו. אבל לאור הנסיבות המצערות הוא כבר לא בלהקה ומן הסתם הם צריכים להמשיך הלאה ולא להיתקע אז מצאו לו מחליף שלדעתי הוא הדבר הכי טוב שיכול לקרות לאסקייפ אחרי רוני. דבר שני- יש לך טעות ממש קשה. להקות שמשנות סגנון לא מתקלקלות, אלא הן פשוט משנות סגנון. אני ממש בעד זה. אחרת זה מתחיל לשעמם ונשמע אותו הדבר. קחי לדוגמא את MCR ששינו את הסגנון בערך בכל אלבום ואלבום שלהם וזה יצא מדהים!
אז "התקלקלו" זאת לא המילה. דבר שלישי- אף אחד לא אמר שכל מי ששומע דה יוזד הוא פריק קשוח ואפל. דברים פה נאמרים בהומור. אני בטוחה שיש לדה יוזד מגוון רחב מאד של מעריצים. גם אני לא מגדירה את עצמי כפריקית קשוחה ואפלה. אני סתם נערה בת 17 שמכורה לשירים שלהם. הו וזה ידוע שהם להקה מוכרת פשוט פחות מוכרת מלהקות אחרות כמו אוונסנס, מנקודת המבט שלי. יכול להיות שאני טועה, אבל ככה זה נראה. דבר רביעי- MCR