חדש מהיוזד!!!!!!!

מגניב!!! תודה על העידכון אלמוג.../images/Emo24.gif

שיואו, באמת מה מנוע מהם להשמיע לנו עכשיו?! ;;
אין, אני מתה לשמוע שירים חדשים!
אח, ס'מדהימים הם.

Broken sound

New member
צריך לשלוח מלאמלאמלא מיילים במייספיס

הם קוראים שם ומגיבים לכל. צריך להציף אותם. חייבים איכשהו שיגיעו לארץ לא משנה מה. ואם זאת תהיה הופעה מצומצמת,עוד יותר טוב. וואו.חלום.

להגיע לישראל זה לא שטויות של חצי שניה.

זה בקושי משתלם להם לבוא לכאן להופעה של 10,000. מה הסיכווים שהם יבואו לכאן להופעה של 300-400?

אז כמו שאמרתי, אני מקווה שהם לא יחשבו על

משתלם-לא משתלם, למרות שאין הרבה סיכויים. כשדה יוזד התחילו הם לא רצו להרוויח מיליונים, כל מה שהם רצו זה להגשים את החלום שלהם ולהשמיע את המוזיקה שלהם ברחבי העולם. אני מקווה שהם לא איבדו את הדרך, וכן יופיעו בארץ גם אז זה לא יהיה כל כך משתלם. כמובן שכל זה בתיאוריה, לא שהם מתכננים להופיע בארץ או משהו

O L g i T

New member
זה בכלל לא קשור למה שהם רוצים

אחרי הכל הם לא מחליטים, אלא המפיקים שלהם יכול להיות שלהם לא חשוב הכסף וכמה שההופעה תשתלם להם, אבל למפיקים עולה כסף להביא את כל הציוד לכאן, לשכור אנשים, לשלם על מטוס ועל מלון ועל בלה בלה בלה .. והמפיקים הם אלה שמחליטים איפה דה יוזד יופיעו ומתי

Broken sound

New member
כע מסכימה.אני לא מאמינה שהם יגיעו

לא משנה מה. נקווה שהכל ילך חלק ואני אטוס להופעה.טפוטפו.

../images/Emo79.gif אויש מגניב. ../images/Emo152.gif

בנוגע לתודעה שלהם בארץ, זו לא בעיה, אפשר לפרסם. בפורום 30 שניות הם עושים ימי קידום. הייתי ביום קידום של חנוכה, עשינו מדבקות, פוסטרים, והדפסנו עצומה ואנשים חתמו! [וצילמנו את זהD:] אם אנחנו באמת נרצה ונשקיע, זה יצליח. כמובן שהשאר תלוי בהם.

האמת שאני לא רוצה שהתודעה שלהם בארץ תהיה

גבוהה, והם יתחילו להתפרסם ואני אראה פאקצות שרות את אול דת אייב גות או משהו. עדיף הופעה מצומצמת של ככה אלף איש, אבל אלף איש של מעריצים אמיתייים קשוחים ואפלים :O

Drowning Lovers

New member
אני לא קשוחה ואפלה. ../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif

אני פאקצה חמודה שאוהבת ורוד, כאילו דה שיואו. איכס פריקיות!

למעלה