טל זאת שיר אשמה!!!!!!11
O OneStepCloser New member 25/3/08 #119 חחחחחחחחחח ה"הופה הופה" מזכיר לי ת'טקס סיום שלנו XDDDDD "זה שרית, לא שרית" XDDDDDD
O OneStepCloser New member 26/3/08 #123 ../images/Emo12.gif את עובדת עלי? OOOOOO: ירדן נורי! שיחקה פריחה ב"יורש" או איך שלא קראו לזה חחחחחח OOOOOOO: אני בשוק
../images/Emo12.gif את עובדת עלי? OOOOOO: ירדן נורי! שיחקה פריחה ב"יורש" או איך שלא קראו לזה חחחחחח OOOOOOO: אני בשוק
M Maddie New member 24/3/08 #79 כנראה עשית משהו אחד טוב../images/Emo69.gif../images/Emo185.gif להלהלהלהלהלה. לא אמרתי כלום *שורק* ~ אגב, למה אין פה סמיילי של שורק?
כנראה עשית משהו אחד טוב../images/Emo69.gif../images/Emo185.gif להלהלהלהלהלה. לא אמרתי כלום *שורק* ~ אגב, למה אין פה סמיילי של שורק?
P purple floyd New member 24/3/08 #80 יש הרבה סמיילים שצריכים להיות, כגון: |חותך|, |מפגר|, |סנוב|, |חש| וכל הסמיילוני המסנג'ר קיצר חחח
B baril New member 24/3/08 #88 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתרגיע ת'דיבור שלך כפרה <: ניראה לי שאתה מעדיף שנתנפל עלייך בצורה טובה ולא רעה [:
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתרגיע ת'דיבור שלך כפרה <: ניראה לי שאתה מעדיף שנתנפל עלייך בצורה טובה ולא רעה [:
ח חצמבוש New member 26/3/08 #127 ../images/Emo111.gifאת משוהם? :O:O איזה כיתה את!? וואי אני מכירה מלא משוהם. את מכירה את אלון שטופמן?XD
../images/Emo111.gifאת משוהם? :O:O איזה כיתה את!? וואי אני מכירה מלא משוהם. את מכירה את אלון שטופמן?XD
ח חצמבוש New member 26/3/08 #129 רגע רגע, במקרה את פשצית? תמסרי לאלון ד"ש מפאני ואם את מכירה ילדה בכיתה ט' בשם ליטל[עם תלתלים] אז תביאי לה כאפה על היותה טיפשה
רגע רגע, במקרה את פשצית? תמסרי לאלון ד"ש מפאני ואם את מכירה ילדה בכיתה ט' בשם ליטל[עם תלתלים] אז תביאי לה כאפה על היותה טיפשה
N NoNo xD New member 26/3/08 #132 ../images/Emo110.gif גם אני משוהם DD: עם טל בכיתה פשוט רציתי לומר XDD לא קשורה
S sweet shir New member 24/3/08 #34 ברוך הבא אני שיר, בת 15 מרעננה. השתלבות נעימה! אה, וגיל / כיתה / מקום מגורים?