L Little McMickey New member 25/3/08 #89 ../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
B baril New member 25/3/08 #92 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo45.gifXDDDDDDDDDDDDD
M McFlyRoni New member 25/3/08 #95 ../images/Emo109.gif טוב לדעת../images/Emo6.gif XDDDDDDDDDD וואי יצאתי פאקינג כאפה. =|
S sweet shir New member 25/3/08 #98 ../images/Emo45.gif XDDDDDDD ואגב, את ממש סתומה טל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ~צוחקת עלייך הרבה~ וכלבה, כתבתי לסתיו במסן, לפני איזה שעה שהתחברת: מעניין מתי טל הזונה תכתוב לי הודעה. ולא כתבת! נעלבתי עד לעמקי נשמתי!!!!!!
../images/Emo45.gif XDDDDDDD ואגב, את ממש סתומה טל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ~צוחקת עלייך הרבה~ וכלבה, כתבתי לסתיו במסן, לפני איזה שעה שהתחברת: מעניין מתי טל הזונה תכתוב לי הודעה. ולא כתבת! נעלבתי עד לעמקי נשמתי!!!!!!
N N e r d y New member 26/3/08 #124 שלחתי לך הודעה לפני שראיתי את ההודעה הזאת XD ודיי לצחוק עלי |חותך החדש|
M Mcfly for ever New member 24/3/08 #63 ברוך הבא ../images/Emo3.gif אז קוראים לי קסם, 13 וחצי חור ליד באר שבע פייב דני בשתלבות מהירה =)
A adiozery101 New member 24/3/08 #65 היי לךך אני עדי.. בת 13 וחצי (זה לא עד כדי כך קטן) פייב טום והאריי.. אבל אני גם חולה דאגי ודניניני
K kelly7i New member 24/3/08 #71 ברוך בואך! בן כמה אתה,מאיפה?P: אניוואי, אני קלי, קלי קידיס, 16, מודיעין Have Fun!
M Maddie New member 24/3/08 #78 אווומממג בבןןןן O_O../images/Emo185.gif סתם סתם פשוט קראתי את ההודעה של בוט שתצפה להרבה תגובות כי זה נדיר, אז.... נוי, בת 14 מהצפון. פייב - דני ברוך הבא אקראית
אווומממג בבןןןן O_O../images/Emo185.gif סתם סתם פשוט קראתי את ההודעה של בוט שתצפה להרבה תגובות כי זה נדיר, אז.... נוי, בת 14 מהצפון. פייב - דני ברוך הבא אקראית
B butbut New member 24/3/08 #84 ../images/Emo126.gifחח אבל מתברר שהוא לא קרא את ההודעה שלי-כי אז זה היה חוסך לו הרבה שאלות. יא-איזה מאמי דאגי בתחפושת הזאת
../images/Emo126.gifחח אבל מתברר שהוא לא קרא את ההודעה שלי-כי אז זה היה חוסך לו הרבה שאלות. יא-איזה מאמי דאגי בתחפושת הזאת
M McGirl For Life New member 24/3/08 #81 ברוך הבא לפורומינו האקזוטי והלא כל כך קט אממ.. אני נסטיה,13.5,נהריה, פייבים דני ודאגי תציג את עצמך.. ואפשר שאלה!? מה יש לך לעשות במדבר בחום הזה?!?!
ברוך הבא לפורומינו האקזוטי והלא כל כך קט אממ.. אני נסטיה,13.5,נהריה, פייבים דני ודאגי תציג את עצמך.. ואפשר שאלה!? מה יש לך לעשות במדבר בחום הזה?!?!
N NoNo xD New member 25/3/08 #100 ../images/Emo110.gif אתה בן 12 נכון ? זה רשום בכרטיס שלך בתפוז אתה בכיתה ז' ? [דרך אגב אני לא עליתי על הקטע של הכרטיס זאת הייתה טל ] ואני יודעת שיש עוד אחת בפורום בכיתה ז' [עם אני זוכרת נכון .. אל תסתמכו על מה שאני אומרת כי אני סנילית]
../images/Emo110.gif אתה בן 12 נכון ? זה רשום בכרטיס שלך בתפוז אתה בכיתה ז' ? [דרך אגב אני לא עליתי על הקטע של הכרטיס זאת הייתה טל ] ואני יודעת שיש עוד אחת בפורום בכיתה ז' [עם אני זוכרת נכון .. אל תסתמכו על מה שאני אומרת כי אני סנילית]
T talosh1234 New member 25/3/08 #109 חה ! אני גיליתי חח אבל אל ידעתי שאתה בן 12 אם הייתי יודעת לא הייתי כותבת את ההודעה קודם XDDD אז אל תתייחס אליה
חה ! אני גיליתי חח אבל אל ידעתי שאתה בן 12 אם הייתי יודעת לא הייתי כותבת את ההודעה קודם XDDD אז אל תתייחס אליה