חדש

dar dahan

Member
חדש

קודם כל קוראים לי דר, אני גר בבאר שבע ואני עוד כחודש (פחות שבוע) יחגוג יום הולדת של 17 (ב2.6) ואני מאוד אוהב את להקת מקפליי. ועוד משהו לדעתי יש ללהקה הזאת פטנציאל להיות להקה הרבה יותר טובה ממה שהיא עכשיו, אבל חברת התקליטים שלהם כל הזמן משדלת אותן לנגן קאברים לשירים של להקות או זמרים אחרים וכאשר הם ינגנו חומר משלהם נטו, ויעברו לסגנון שהוא יותר קרוב לרוק מאשר לפופ הם יוכלו להיות להקה נהדרת כי פוטנציאל יש להם ובגלל זה אני אוהב לשמוע חלק מהשירים שלהם. ד"א שמתי לב שיש כאן (מהודעות שקראתי עד עכשיו בפורום) רק בנות או שאני טועה?

rox love BSM

New member
יש שמועות שכנראה אחרי האלבום

הזה ה-4 הם עוזבים את חברת התקליטים בדיוק בגלל הסיבה הזו וגם בגלל שהכריחו אותם להוציא גטייסט היטס וכן כולן פה בנות XDD anyway אני אמילי 16 וחצי חדרה ברוך הבא:)

dougie10

New member
ברוך הבא...

אני ליהי....13 וחצי...ברוך הבא!!...:) ואמילי צודקת....הם עוזבים את איילנד בגלל שהם מכריחים אותם לעשות קאברים....אני חייבת לציין שהמשחק של מקפליי ממש טוב כי זה נראה כאילו הם נהנים לעשות את זה....הם שחקנים טובים!

hooba

New member
../images/Emo80.gifמגניב, אני כבר לא היחידה מב"ש ><

איזה מקיף אתה?
אה וכן, נועה, 17, באר שבע וכאלה....

גילולית

New member
../images/Emo205.gifהו, ברוך הבא../images/Emo9.gif

אני גילי, עוד שניה (טוב, 3 חודשים><) בת 15, תל אביב. השתלבות מהירה

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif ברוך הבא :)

יש שמועות [שלדעתי הם לא ממש שמועות אלה אמת] שמקפליי לאחר שיוציאו את האלבום שהם עובדים עליו עכשיו הם יעזבו את חברת התקליטים שלהם בדיוק מהסיבה שרשמת, שהם מנגנים קאברים ולא רק חומרים שלהם . שהם רוצים שיכירו אותם לא בתור חתיכים אלה בגלל המוזיקה שלהם . זה מה שאני יודעת
נועה & ה14 קרב
& מרכז מסן - [email protected] השתלבות מהירה

dar dahan

Member
גם אני שמעתי את השומעה הזאת...

ולדעתי הם צודקים, כי לפי מה שקראתי בכמה וכמה אתרים הם רצו להקים להקה שבא הם ינגנו וישירו ולמעשה ימצאו את עצמם, ולא להקה שבמסגרתה הם יציגו את היופי החיצוני שלהם וישירו שירים.... שכחתי לאמר שזה שאני לא אוהב שהם מנגנים קאברים, לא מפריע לי לשמוע את אותם קאברים, אבל אהבתי רק שני קאברים, אחד של השיר של ריאנה, אמברלה (אם יצא לכם לשמוע את הגרסה הזאת של השיר...) הם עושים עבודה נהדרת ועושים מהשיר הזה בון בון אמיתי יותר ממה שהוא באמת, ובנוסף יש את הקאבר שלהם לשיר של להקת קווין דונט סטפ מי נאו (בחיי אין לי כח לרשום דברים באנגלית :) ) שזה שיר יפה והם עושים ממנו שיר יפה יותר.

kelly7i

New member
גם אני אהבתי יותר את החידוש של דונט סטופ מי

מאשר המקורי

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo45.gifוגם אהבתי את she loves you

ואמ אמ אמ עוד הרבה קאברים, את רובם אהבתי
לדעתי זה נחמד אבל לא שיעשו כל הזמן...

dougie10

New member
גם אני אהבתי את הגירסה של מקפליי

אני אהבתי את הגירסה של מקפליי ל-"don't stop me now" מאשר הגירסה של קווין... לא יודעת למה.....היא מהירה יותר....היא יותר מגניבה!

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif אני ממש אוהבת את הקאבר שלהם

לדונט סטופ מי נאו :) לא שמעתי המון זמן את הגירסה המקורית [של קווין] אז אני לא יודעת להשוות, אבל אני יודעת שהגירסה של מקפליי ממש יפה D:

sweet shir

New member
אמנם DSMN אחד השירים הפחות מוצלחים של קווין

אבל לא משנה מה בחיים אי אפשר להשוות אפילו את הקול של דני וטום לקול של פרדי. O_O; כמו שכתבו פה, קווין זאת אגדה! מקפליי בחיים לא יהיו יותר טובים מקווין פחחח

../images/Emo19.gif ברוך הבא ( =

יובל , 14 וחצי , מודיעין [ : היו כמה בנים , אבל הם עזבו = / השתלבות מהירה ^^

למעלה