חדש

גרבע

New member
../images/Emo105.gif ../images/Emo26.gif

אני לא נכנסת כמעט אף פעם לאיסיקיו,אני שונאת אותו.אבל שיהי
400585560 אני מתחברת תמיד למסנג'ר
[email protected]

ברוך הבא :]]

איזה נחמד שיש גם בנים בישראל שאוהבים את מקפליי :]] אני נטע בת 14 וחודש חיחיח מהמרכז ובקשר לפייב,אוחח אני לא מצליחה להחליט!!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

ענו לך על השאלות אז אני מניחה שאין צורך לחזור שוב על התשובות. אני אלכס, בת 17 וחצי מהמרכז. השתלבות מהירה ונעימה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif **ברוך הבא ../images/Emo122.gif

כוח ההתרגלות. ><"

kelly7i

New member
ברוך הבא!../images/Emo71.gif

זה כמו בשיר של - "דר דוואר, מאושר, כייף להיות כזה דוואר, ציפורים שרות לו, בוקר טוב אומרות לו, דר דוואר שמח מאושר!" [?]
וכמו שענו לך- יש באמת את השמועות שהלהקה רוצה לעבור חברת הקלטות, ובחופש הגדול הם הולכים להוציא דיסק חדש, שלפי מה שהם מספרים הוא הולך להיות בסגנון שונה יותר, ולא פופי מידי כנראה. נקווה שהם הולכים ומשתבחים
ברגעים אלו ממה שאפשר לראות גאן בפורום- אנחנו רק בנות, פעם היו פה בנים, אבל הזמן שבו הם נשארו בפורום לא היה גדול כלכך.
אתה מוזמן לשבור שיא
אולי יש פה עדין כמה בנים, רק שהם לא מגיבים
אוה, והחלק שבו אני מציגה את עצמי: נעים מאוד, אני קלי קידיס, בת 16 וחצי, ממודיעין.

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifברוך הבא! D:

לידור, בת 14 ומשהו Oo חולון דני 3333> אחלה השתלבות!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifברוך הבא כפרע, אני מיכל, בת 17 וחצ

וחצי
קצת יותר מוחצי אבל מי סופר..
אני מקרית ביאליק ואני נורא מקווה שתשאר בפורום, כדאי לך, יש הרבה הטבות אם תבוא לאיזה מפגש
ואני נורא מסכימה עם מה שכתבת... אני מעריצה שלהם כבר 3 שנים שלמות והם הוסיפו כ"כ הרבה לחיים שלי שאין... הם מדהימים.. המוזיקה שלהם במיוחד וכמובן שרק היא חחח שלא לדבר עליהם.. ספר קצת על עצמך, איזה עוד להקות אתה אוהב... תמונה משהו
[כן, ניחשת נכון זו אני XD] מקסימום לא תכנס להודעה הזו
וסתם חפרתי

dar dahan

Member
לספר על עצמי, מממ....

כפי שרשמתי אני גר בבאר שבע, אני די ביישן ומופנם (למרות שהביישנות עוברת לי אחריי שאני לומד להכיר אנשים), ואני אוהב את להקת Coldplay שזאת לדעתי להקה טובה מאוד והם גם (כמו מקפליי) בריטים ואני ממליץ עליהם בחום, אני אוהב את להקת Simple Plan, והלהקה שאני הכי אוהב זאת להקת Linkin Park. רק לפרוטוקל, עד לפני שנה וקצת בכלל לא אהבתי שירים באנגלית, שלא לדבר על שירי רוק על כל הבטיו וסוגיו, אבל מסיבה מסוימת יחד כמובן עם איזושהי התעניינות מסוימת התחתי לשמוע את להקת Simple Plan, ולאט, לאט זה התגלגל עד ללהקת McFly..... אני מקווה שלא חפרתי יותר מדי, :).

butbut

New member
../images/Emo126.gifColdplay נחמדים-אז אני מבינה שאתה שומע

בעיקר רוק-פופ. בטח היה לך גם קטעים בחיים ששמעת גם גרין דיי ובאסטד אולי גם בלינק 182...יש אולי מצב לפארמור ובולט פור מי ולנטיין[שבזה אני בספק] זה פשוט הולך ביחד עם הסלט של מקפליי וסימפל פלאן ולינקין פארק
סתם ניחושים.

dar dahan

Member
בקשר ללהקות שהעלית כאן...

אני בהעיקר התחברתי יותר לגרין דיי, באסטד, בלינק 182 (ששמעתי עליהן...), פארמור ובולט פור מיי ולנטיין (לא שמעתי על שתי הלקות הללו, אבל שיהיה...) אני לא בדיוק אוהב, בכל אופן אני לא בטוח שהלקות שאמרתי הן פופיות לגמרי, אני מתכוון מקפליי הם להקת פופ-רוק, קולדפליי הם להקת בריט-רוק/בריט-פופ/רוק אלטרנטיבי, סימפל פלאן הם להקת פאנק פופ, ולינקין פארק הם להקת נו מטאל/רוק אלטרנטיבי, פופ נקי בלי שום קשר כלשהו לרוק אני לא בדיוק אוהב כי זה תמיד זמר ששר יפה אבל איכשהו אותו זמר שר בשביל התהילה והפרסום, ולא בשביל עצמו, ובשביל האבה שלו למוזיקה ושומעים את זה בשירים שהם פופים...

butbut

New member
../images/Emo126.gifתרשה לי להתוכח-אני לא חשובת שלינקין פארק

מגיעים להגדרה של "מטאל" אם בכלל מכול סוגשהו. מסכימה איתך שהם רוק אלטרנטיבי עם כוונות למטאליות. אני לא מסכימה איתך בקטע של פופ נקי...אני לא חושבת שכול זמר של פופ הוא מתמסחר. בארי מנילו? ברברה סטרייסנד? פול וויטמן? מייקל ג'קסון? מדונה?ביטלס לקראת הסוף נהיו פופיים בלי קשר למסחור...אלטון ג'ון שהוא מעולה...פול מקרטני... ואני יכולה להמשיך עוד ועוד ואני לא כזאת חובבת פופ רק מכירה שמץ של איכות אני מניחה. :] בכול אופן, פארמור ובולט פור מי ולנטיין הן שני להקות די טובות יש לך ממני המלצות אליהן=] בלינק ובאסטד גם אני לא מתחברת, וגרין די הם ההיסטוריה שלי.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהווו קולדפליי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

גם אותם אני נורא אוהבת.. [גמאני ביישנית
] אוהו,, לינקין..
חחחחחחח ההתחלה שלך זה בערך כמו שלי.. עם השירים באנגלית.. עד לפני כמה זמן לא שמעתי בכלל שירי רוק.. רק פופ וכאלה, פתאום גיליתי את נפלאות הרוק והפאנק... אחחח מקפליי זה בחירה מצויינת לדעתי

../images/Emo204.gifאוה, קולדפליי...../images/Emo99.gif

גמני אוהבת אותם. פעם הכי התחברתי ל-FIX YOU שלהם, אבל עכשיו אני יותר בכיוון The Scientist וטראבל. [ממ. ואם בענייני היסטוריה... התחלתי לשמוע לועזי רק בכיתה ט'. האהאהא. אבל עכשיו אני מכורה. ^^]

butbut

New member
../images/Emo126.gifנייס, ברוך הבא אני משערת../images/Emo126.gif

אני בוט-מחור-הפייב שלי זה ג'ונס-תהנה כאן. חוץ מזה שבטח תעלם, כמו כולם, אני לא חושבת שיש עוד מה להוסיף

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוולקאם D:

אריאל, עוד חודש 15, הרצליה טום3> השתלבות נעימה ^^ וכמו שאמרו לך, כולן בנות XD

lovemcfly2

New member
הייתכן?! בנים אשכרה מתחילים להכנס לפורום הזה?

XDDDD אניוואי.. נועם, 15 , גב"ש (חור במרכז), דנידנידנידנידני.. אני עדיין בשוק שבן נכנס לכאן..

למעלה