ברוך הבא D: אור, עוד מעט בת 16 ^^ אני אמנע מחפירות, אז... השתלבות מהירה (:
J just orr New member 12/5/08 #50 ברוך הבא D: אור, עוד מעט בת 16 ^^ אני אמנע מחפירות, אז... השתלבות מהירה
א אמושששקהה New member 12/5/08 #51 ../images/Emo95.gif וולקאם ../images/Emo9.gif אמי 14 שוהם >< פייבס דאגי & הארי השתלבות מהירה
P purple floyd New member 12/5/08 #55 ברוך הבא D: אני סתיו בת 15 מערד^^ תהנה פה (( ד"א, גם לאח שלי קוראים דר. ס'קטע וואי יצאתי לא קשורה. שיהיה.
ברוך הבא D: אני סתיו בת 15 מערד^^ תהנה פה (( ד"א, גם לאח שלי קוראים דר. ס'קטע וואי יצאתי לא קשורה. שיהיה.
D DoLi it is Me New member 13/5/08 #57 ../images/Emo222.gif האמ... נכנסים לפה בנים אבל הם די ניבהלים ויוצאים =\...אינלי מושג למה XDD... חח אבל חח אם באלך תישאר אנחנו לא נושכחות.. אניוואי דורית,15 מהמרכב... ברוך הבא :].
../images/Emo222.gif האמ... נכנסים לפה בנים אבל הם די ניבהלים ויוצאים =\...אינלי מושג למה XDD... חח אבל חח אם באלך תישאר אנחנו לא נושכחות.. אניוואי דורית,15 מהמרכב... ברוך הבא :].
dar dahan Member 13/5/08 #58 עוד לא שמעתי על בנות שנושכות... אולי חוץ מבנות קניבליות בארצות אפריקאיות רחוקות, חחח, ואני לא נבהל מכמות רבה של בנות, לא משנה איפה, אומנם אני לא יגיב לכל הודעה שיפתחו פה אבל אני בהחלט יראה מה קורה פה ואם אני יראה משהו שבא לי להגיב עליו אז אני אגיב.
עוד לא שמעתי על בנות שנושכות... אולי חוץ מבנות קניבליות בארצות אפריקאיות רחוקות, חחח, ואני לא נבהל מכמות רבה של בנות, לא משנה איפה, אומנם אני לא יגיב לכל הודעה שיפתחו פה אבל אני בהחלט יראה מה קורה פה ואם אני יראה משהו שבא לי להגיב עליו אז אני אגיב.
D DoLi it is Me New member 14/5/08 #66 ../images/Emo222.gif דווקא בדר"כ זה מראה ההפך על בנים ממה שאת חושבת XD...