אני לא מטילה שום דבר ! מזומן אין לי ! טובות הנאה ... אני פולניה... מוכן להסתכן ?
ס סוודרית New member 27/11/07 #79 אני לא מטילה שום דבר ! מזומן אין לי ! טובות הנאה ... אני פולניה... מוכן להסתכן ?
ל ליטון (לא תמיד שפוי) New member 27/11/07 #82 אין לי שום דבר נגד פולניות.. רק נגד כאלו שאוהבות לסגור את הפה עם שיניים על..(!!!!!) ליטון >מתפתל רק מלחשוב על זה<
אין לי שום דבר נגד פולניות.. רק נגד כאלו שאוהבות לסגור את הפה עם שיניים על..(!!!!!) ליטון >מתפתל רק מלחשוב על זה<
ס סוודרית New member 27/11/07 #85 אם לא ? אם לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ?!?!? אם לא?!?!?! אם לא?!?!? די כואבות לי הידיים ליט
ס סוודרית New member 27/11/07 #87 אם לא ... אז חבל שאני בלי כוונה אסגור את הפה ואשייף את השיניים לפני ! (אשייף) (?)
ל ליטון (לא תמיד שפוי) New member 27/11/07 #88 זהו..נגמר.. את לא יכולה לשחק על זה יותר../images/Emo3.gif נה נה מה את מנסה לאיים? הא?הא?הא???
ס סוודרית New member 27/11/07 #89 נגמר ? לאיים ? אני ? משחקת ? יש לי רק מילה אחת לרשום לך ואני הולכת ואתה לא רושם יותר כלום ! פ ו ל נ י ה
נגמר ? לאיים ? אני ? משחקת ? יש לי רק מילה אחת לרשום לך ואני הולכת ואתה לא רושם יותר כלום ! פ ו ל נ י ה
ס סוודרית New member 27/11/07 #95 אין לך מושג כמה קללות רצות פה עכשיו ליט ! אתה תשלם על זה ! תהיה בטוח ! צ'או !