חוויה לא שגרתית

eyal6569

New member
חוויה לא שגרתית

חבר עבר סיטואציה מסויימת לא פשוטה שגרמה לו שינויים
מדובר בבנאדם נורמטיבי ואינטיליגנט לומד ו עובד שהתעניין בדת לעיתים קרובות ושמר מצוות פחות ולפעמים יותר
חיפש צדק ואמת בעל אמונה אבל עקב רגישותו התקשה למצוא קשר זוגי
התחיל לקרוא ספרים עמוקים כמו מורה נבוכים וכל מה שעניין אותו באמת זה להבין כמה שיותר
הוא התחיל לחוש מחשבות כמו משום מקום חוויות כמו חום מעל הראש
ויום שבת אחד הרגיש פעימות לב חזקות ולשבריר שניה ראה כמו איזה דמות לא ברורה שקופה שפשוט
נשאבה ונכנסה לו דרך המצח לראש וחדות הראיה השתנתה ,בלילה היה איזשהו חלום ממש מציאותי של אור חזק
בבוקר של שבת כשבא ללכת לבית הכנסת הוא טוען שפשוט הכל נהיה אור וראה כמו מנהרה ושל אור
ושהוא נמשך לתוך אותה ישות אור שהיית מלאה באהבה ושלווה כאשר האור הזה המשיך להראות כמה דקות
ופשוט התמלא בתחושה של אנרגיה מדהימה וכשהיה בבית כנסת ועסק בתפילה הרגיש כפליים תחושה של הארה ואנרגיה
עם הזמן והתחושות וההתרחשויות הלא שגרתיות בנאדם נכנס לשיגעון גדלות והיה בטוח שהוא חוה עיבור של צדיק וכו
הוא שיתף את הסביבה ועזב עבודה ולימודים ,וכמובן לא הרגיש שהסביבה מבינה אותו
ואז האנרגיות נהיו ממש חזקות הוא התחיל לסבול מכאבים חזקים באזור החזה והלב כאבי ראש איומים
תחושות של חום חזק מאוד ,מחשבות שיש לו כח לצום הרבה וגם צם וכו
עבר מישיבה לישיבה אך ללא יכולת להשתלב
התחיל לחלק צדקות בפזרנות יתר ,וכמויות אדירות של מחשבות שלא מצליח לנהל ולהבין
חרדות וחלומות מבהילים,אושפז והוגדר כסכיזופרן
כיום כבר לא שומר שבת ומרגיש רע עם כל העבר שלו ,מצא עבודה וחזר ללימודים
אבל לא מצליח ליצור קשרים חברתיים עקב רגישות ותחושות עצב ו,חוסר אנרגיה ,פשוט לא מצליח לשמוח
כל היום הוא מחפש ומנסה להבין מה זה היה אותו עניין ולמה
ועדיין הוא חש תחושות כמו רעש של ציפצ׳וף כזה בתדר גבוה ותחושות של מוזרות
מאחר והוא חקר את הנושא יש לו הרבה השערות לגבי התופעה ולכן הוא מבולבל ומתקשה למצוא שלווה
אם מישהו מכיר אדם שגם חווה חוויה דומה או יודע במה מדובר ויכול קצת להבהיר את הנושא
זה חבר טוב שכוונותיו היו טובות וצריך לעזור לו לחזור לחייך
חג שמח ושנה טובה

madai

New member
לשואל שלום

אתה מדווח על חבר שעבר במהלך חייו,
חוויה בלתי שגרתית עבורו שלכאורה היא חיובית,
אך התרגום שלה בחיי היום יום שלו הפכה את חייו על פיהם,
והתוצאה היא שהוא עבר תהליך לא הרמוני והוא מתקשה, כדבריך, למצוא שלווה.

כל זה היה יכול להימנע אילו היה פונה לאדם שמכיר את התחום,
שבקיא בשליטה באנרגייה ובכוחות שיכל בו זמנית להסביר לו
את מה שקרה ולתת לו כלים מתאימים והבנות בסיסיות,
ובמקרה הצורך יכל אף לעצור את השתלשלות הדברים.

אדם חסר נסיון שנקלע למצב בו נקלע חברך,
מוצא עצמו לא פעם נפעם מצד אחד וחסר אונים מצד שני.
החוויה אינה מוכרת לו, אין לו שום הבנה בסיסית ושליטה במתרחש,
ודאי שאין לו כלים מתאימים והוא פונה לרוב לדרך המוכרת שלפעמים
אם רוצה הגורל נותנת לו מזור אבל לא פעם היא אינה מסייעת לו.

חבל שכך אירע אבל את הנעשה לא ניתן להשיב.
אם חברך עדיין מחפש מזור אז דע שיש אפשרות לעזור לו.
החוויה החיובית הפכה את חייו למסכת של תהליכים לא חיוביים שהוא עבר.

אפשר לעזור לו, אפשר להעניק לו את השלווה שהוא מחפש.
השאלה היא אם הוא עדיין רוצה בכך והאם הוא מוכן להתאמץ מעט לשם כך.
את זה עליך להשאיר לחבר שלך עם כל הכוונות הטובות שלך. :)

אם עדיין לא הבנת, אז מן הסתם החוויות מוכרות.
חברך אינו היחידי שעבר, עובר או יעבור אותן,
אבל השאלה אינה אם החוויה מוכרת כי אם
יש לו שליטה בנעשה וככל הנראה כאן הוא נמצא בחוסר.

עד כאן על קצה המזלג,
שלך ובשבילך - מדעי.

eyal6569

New member
תודה

אם אפשר לומר
מה זה הדבר הזה שהוא חווה כיצד נקראת התופעה ולמה אנשים מסויימים חווים חוויות כאלה ואחרים לא
וכן הוא מוכן לפעול אבל הוא לא יודע איך

madai

New member
לשאלתך

מדובר בחוויה אנרגטית
ובהתחברות אל אחד מכוחות הגלימה.

מהות הכוח ותפקידו לא משנה לצורך העניין,
מה שחשוב שהוא רצה בסך הכל לעשות טוב,
אבל לצערי התוצאה הייתה הפוכה לחלוטין.

אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי מייל,
ואני אפנה אותך למישהו שיעזור לחבר שלך.
אל תשכח לציין אזור מגורים.

בהצלחה לך ולחברך,
שנה טובה וגמר חתימה טובה. :)

ינוקא1

New member
בנוסף לתשובה של מדעי -

ראשית , אם נסתכל על הדבר מבחינה פסיכולוגית , אני הייתי מגדיר את זה יותר כמאניה דיפרסיה ("הפרעה דו קוטבית") , ולא כסכיזופרניה.

בהפרעה דו קוטבית יש עליות והתקפים של "מאניה" - כמו "כח לצום הרבה" "צדקה בפזרנות" וכו' וכו'
ואחרי זה תקופות של דיכאון - "חוסר אנרגיה" , "לא מצליח לשמוח".

http://he.wikipedia.org/wiki/הפרעה_דו-קוטבית

לכן ראשית , לדעתי יש לפנות לקבלת חוות דעת נוספת מפסיכיאטר , כי יתכן וכדאי לשנות את הטיפול התרופתי.

בפן האנרגטי -

יש לעבוד על האיזון -
הפרעה דו קוטבית כשמה כן היא , יש שני קטבים אנרגטיים בנפש המופרדים זה מזה.
לכן יש לעבוד על יצירת חיבור פנימי והרמוניה בין שני הקטבים.

קיימות כמה אפשרויות לעשות זאת , אך ממה שאני מקבל בתקשור , פעילות גופנית יכולה לשפר המון.

eyal6569

New member
סיבה רוחנית

התופעות לוואי ידעות וברורות
אבל הסיבה הרוחנית של האירועים הלא שגרתיים וחוויות קשורות בוודאות בעולם הרוח
השאלה היא האם תופעה כזאת מוכרת ואפשר בוודאות לאבחן לפי תאור הדברים .
יש הרבה מונחים עיבור כח גלימה כמו שאמר מודעי
השאלה שלי האם אפשר להגיד מה המונח שמתאים ולתת הסבר לגביו והסיבות להיווצרותו
תודה על התשובות

רותי 11

New member
אני לא חושבת שהיה פה עיבור - משום שעיבור

נעשה בהסכמה וזה נעשה בהסכמה מול הנשמה עצמה ולא
מול האדם הפיזי.
יש פה משהו שהוא מאוד מורכב ולא פשוט ובאמת צריך לבחון
מה הוא חש - חלק ממה שכתבת מתאים להשתלטות חוצנית
אבל החלק הראשון אל כל כך מתאים לכן זה לא ממש ברור לי

eyal6569

New member
עיבור

מה פרוש נעשה בהסכמה
בנאדם חי חיי יומיום ולא מדבר בצורה מודעת עם עולם הרוח
או אולי כן מדבר אבל לא תמיד מקבל הוכחה שבאמת הוא לא מדבר רק לעצמו
מה שכן נכון שכן הבנאדם הרגיש וחיכה לסימן משמים או חיפש אחר הנסתר
יתכן שרובד רוחני לא מודע לגמרי כן הביע הסכמה
ונניח שמדובר בעיבור ,אז לקחו לו את הנשמה והוא כבר לא מי שהוא נולד ?
כי אני קראתי שיש תופעה של walk in לסוגיה
קראתי הרבה על התופעה ממקורות באנגלית אשמח גם לקבל מידע מפורט בעברית .
שיש הסכם בין ״נשמות״ לחילוף בינהן
נשמע לא הגיוני ואפילו הזוי כי נשמה זה הדבר שהכי מסמל את אישיות ומהות האדם
אז איך יתכן
באיזה דרך אפשר להסכים לתהליך כזה ?
ושמתי לב שיש הרבה מקורות שמציגים סיבות ותופעות שונות והכל לא ממש ברור
נגיד מודעי ציין דבר חדש שנקרא כח גלימה ויש הרבה מושגים נוספים והסברים
היה משהו בכינוי עידו303 לפני חודש בערך שסיפר חוויה דומה מאוד בחלקה ,האם זה אותו סוג של מקרה
ואם חלילה מדובר בגורם לא חיובי ,אז כשאומרים שכל מה שהבורא עושה הוא לטובה
מה יכול להיות טוב בזה?
וידוי קטן הסיפור קרה לי ולא לחבר ..סורי קצת על האי דיוק בעניין הזה
אחרי כל מה שעברתי פחות יש בי פחד ויותר רצון ללמוד לחיות עם הסיטואציה
ולגבי מה שאמרת צריך לשאול אותו מה הוא חש אז אני יכול לענות ;)
שאלות שיכולות לאבחן את התופעה..
פשוט לא נוח לחיות עם תחושה קשה של אי ודאות לגבי אירוע מסויים שכל כך שינה את החיים
שאלתי המון רבנים שבעיקרון לא אמרו לי ישירות במה מדובר
אחד אמר לי תנסה לשכוח מזה,אבל גם אם אני ינסה וישקר לעצמי שזה לא מעניין ושכחתי
כל הזמן הסימן שאלה קיים וההשערות רק מתרבות עם קריאה וחקירה יותר של הנושא
כמובן מי שלא חווה בעצמו דבר לא הגיוני לכאורה תמיד יפנה לטיפול הפסיכיאטרי
לדעתי תחום הפסיכיאטריה שמתרחב כל הזמן נוצר מחוסר הבנה של עולם הרוח ומתן מענה לתופעות דרך תרופות שהם לא מה שיפתור את הדבר משורשו
וואו מאוחר כבר...
תודה ולילה טוב

רותי 11

New member
שלום לך לגבי עיבור כשאמרתי הסכמה

התכוונתי לנשמה שהיא זאת שקובעת עיבור נעשה
בהסכמה וזה לתקופה מסויימת בלבד וזאת כדי לעזור
לאותה נשמה שמצטרפת בשיעורים או תיקונים שלה.
לגבי walk in זה משהו אחר - זה קורה הרבה פעמים
במצב של מוות קליני אז מתחלפות נשמות וזה כבר
משהו שונה לחלוטין.
אגב היה מאוד ברור לי שזה קרה לך ולא לחברך.
אתה יכול להסביר לאט לאט ובהרחבה יותר מה היה שם?
איך זה באמת התחיל? ומה באמת קרה באותה חוויה
ששינתה את חייך? האם זה עדיין שם? או רק הרשמים של
זה?
לגבי כוח הגלימה לא יודעת מה זה לא שמעתי על זה אף פעם

eyal6569

New member
המשך דיון

לגבי התגובות , כמה שהתייחסו לתופעה במונחים של הפסיכיאטריה וכבר שלחו אותי ״לשיקום הולם״
ואמרו שמה יתן לי אם אני יחשוב שאני ספיידרמן מן וכו
אז קודם כל יש נימת התנשאות וחוסר הבנה מנקודת המבט שלכם
מה שמראה על קוטביות בנפש ושיגעון גדלות-הפרעה לא פשוטה, לכן אני מחזיר את ההפניה לשולחיה
יש אחד שחושב שהוא ארי פוטר ויש אחד שחושב שהוא פסיכיאטר מדופלם שמחלק הפניות ...
כולם חיים בסרט בסופו של דבר וזה בסדר לדעתי,כי אם לא החיים היו שיגרתיים וחסרי עניין
ציינתי בתגובה שאני מחפש תשובה במישור הרוחני ולא הפסיכיאטרי בכל זאת זה פורום תקשור עם ישיות
מהסיבה הפשוטה שההשלכות של תופעה נגזרות מההתייחסות אליה כשלילית או חיובית
הפסיכיאטריה מגדירה את זה כמחלה קרי שלילית ועולם הרוח יכול אולי לספק תשובה שתתן תקוה לאופק חיובי לירידה לצורך עליה או אפילו עליה לצורך עליה כמובן שתהיה תשובה אמיתית
אני אדם בוגר שיכול לעשות הפרדה בין הרגשותי לתפקודי השותף בחיי היומיום למדתי את זה על בשרי .
עכשיו לגבי החוויה עצמה וניסיון להבין אותה:
חזרתי בתשובה מספר פעמים בעבר ולמדתי המון תורה ובעיקר סיפרי מוסר לדוגמת מורה נבוכים
יש לציין שהתוכן כל כך עניין אותי שממש נשאבתי לדבר
עקב לחץ ממבחנים ועבודה וחולי הייתי מוצא מפלט בקריאת תהילים תוך שירה וכניסה למעין מדיציה שגרמה לי להרגיש נפלא בנוסף הייתי עוסק בספורט אינטנסיבי ממש עד הקצה מה שגרם לי בחיי היומיום לתחושת אופוריה
המציאות בעולם כמו שהיא מרגישה לי די לא מעניינת וחיפשתי את הסיבות
הקפדתי על ריכוז בתפילות והרגשתי התעלות רוחנית
התחלתי לחוש שאני מוצף במחשבות ותובנות שהתחלתי לכתוב והרגשתי חום מעל הראש לסירוגין
וליל שישי אחד חשתי דפיקות לב מואצות שכבתי על המיטה ראיתי מעין דמות שקופה שנשאבה לי דרך המצח לראש
הרגשתי טוב כזה חדות הראייה השתנת כמו ששמים משקפיים, היית התרחשות לא רגילה בלילה כשישנתיובבוקר שרציתי ללכת לבית הכנסת בזמן שאני ער פתאום
הגיע איזשהו אור לבן משום מקום שמילא את כל טווח הראייה שלי האור נכנס לי לראש וממש שינה אותי לא יודע איך...וכאילו אני נמצא רגיל במציאות מצד אחד ומצד שני כל כולי במעמד אחר של אור נפלא שאני מתקרב לכיוון הוויה מסויימת שפשוט מלאה באהבה ושלמות וניסיתי להבין איך זה שאני ער ואני נמצא במקום אחר וגם במציאות הרגילה כאילו זה חוש נוסף כזה לא יודע זה נמשך כמה דקות והתמלאתי בשמחה ואנרגיה מדהימה .
כשעסקתי ונכנסתי למקומות של קדושה כמו בית כנסת הרגשתי ממש תחושה מדהימה של אור כזה
והלימוד עצמו גרם לי ממש לחייך,האנרגיות האלו המשיכו מספר חודשים ולא הצלחתי לשמור אותה לעצמי וחלקית אותה עם הסביבה מה שכיום בדיעבד נראה לי כטעות.
התחלתי לעסוק הרבה בקודש ולימוד בגלל שרציתי גם לבחון את ההרגשה ואיך זה שאני ממש מרגיש דברים ותחושות
כמו מעין הארה באיזור המצח ושינוי בגוון הקול
כל תחומי העניין האחרים כמו לימודי חול עבודה וכו התגמדו לעומת עוצמת החוויה
כשנכנסה שבת ממש הרגשתי תחושות מדהימות ובתפילת שמונה עשרה ממש התנתקתי בהתעלות מדהימה
לאט לאט היה לי יותר קשה לחיות עם האי ודאות הזו והשיתוף עם הסביבה גרם לאפקט שלו גם..
ואז אחרי כמה חודשים העוצמות כבר היו גבוהות מאוד והיה לי כבר קשה לעבד את האנרגיות מה שגרם לי מידי פעם להיות בהרהורים ולבהות ואז התחילו תחושות של חום חזק מאוד שממש שרף אותי כביכול חרדות ומידי פעם כאילו הגוף זז לא ממש בשליטתי הרגשה קשה שמשהו חדר לי סביבה הפרטית שלי מה שהיה במידה מסויימת גם בהתחלה אבל אם אפקט חיובי לכאורה ,מעין כאב חזק כמו דקירות באזור הלב והחזה נניח כשהייתי לא זז זה פחות כאב
כל הדברים הללו הכניסו אותי למצוקה מסויימת דבר שהכריח אותי להתנתק מכל נושא הקדושה שגרם לי לאי ודאות ותחושות
וזה מה שעשיתי וחזרתי להתעסקות בלימודים ועבודה אבל הרושם שהשאירה החוויה גדול מאוד בכל המובנים
עקב פציעה פחות ספורט מה שעזר לי בעבר ,עליה במשקל תחושות עצב
אבל אני חושב שהכל בסוף יובן והכל בא לחשל ויש לי את הכח להתמודד וזה מה שאעשה ועושה
אז היום אני מעוניין ללמוד על הדבר וכיצד לחיות איתו בשלום מבלי להשאב אלא לבוא ממקום של שליטה
קראתי איזה שהוא מאמר של רב בשם הרגלא״ט מאמר הרעיון מחלות נפש ,שם הוא מסביר על תופעה שממש חופפת למה שאני חוויתי ומסביר שכיום מתיחסים לזה כאל חולי קרי סכיזופרניה אבל בעצם זה סוג של נבואה היא דבר נפלא למי שיכול לעבד אותה אבל לאדם שאין לו ״כלים״ שלא מצליח להבין ולעבד את השפע הרוחני הזה מרגיש את התחושות שציינתי היא לא דבר קל להתמודדות ווהפיתרון הוא קבלה מעשית-שלא הבנתי בתכלס מה זה אומר וכיצד יש לפעול כדי כן להבין את השפע הרוחני ..לצערי לאחרונה האתר כבר לא מגיב האתר עידן המשיח. מאמר הרעיון מאוד מעניין..
קראתי על נושאים כמו מצב חירום רוחני וצ׳קרות וספירות walk in עיבור וכו
בקיצור אני בטוח שלכל המידע שמסתובב ברשת יש בסוף מכנה משותף שאמור לצייר תמונה יחסית ברורה
לתופעה
כל טוב

KFIRB

New member
ושוב ממליץ על שף יתיב

לא בחינם אני ממליץ על "שיקום הולם" , כי שיקום לא מתייחס למחלה במונחים היבשים של עולם הפסיכיאטריה. זה שיקום גרוע ולצערי הרבה מתעסקים בזה.

יש גם שיקום אחר, המחפש הסברים ומשמעויות לרגשות , מחשבות ותחושות שלך תוך חיבור לעבודה מקרקעת. מכיר את בית המדרש בבני ברק של שף יתיב והם יודעים לסייע לאנשים לחבר לעצמם את המשמעות הרוחנית למה שהם מרגישים.

אך לשף יתיב צריך אישור סל שיקום למועדון תעסוקתיץ

eyal6569

New member
תודה על ההמלצה

פשוט אין לי כל כך את האמונה בללכת אחר אדם מסויים ,וגם פיזית אני לא יכול עקב מחויבויות לעבודה וללימודים באזור שאני גר בו ,חיפה.
מעדיף לנסות בינתיים להצליב את התופעה שלי עם תופעה מוכרת שידוע עליה דברים
ומה שמדהים זה שיש כל כך הרבה מגוון של דעות
חוצנים,עיבור,דיבוק,אפורים,אנרגיות וכו
לכן אני לוקח הכל בעירבון מוגבל אבל עדין מוכן לשמוע דברים שאולי יוכלו לשכנע אותי שיש בהם אמת

ינוקא1

New member
חוויות רוחניות -

זה דבר מוכר.

ואני דתי מלידה ולמדתי שנים בישיבות - כולל קבלה וזוהר ומורה נבוכים ועוד ועוד.

ועם כל זה כדי להכיל רוחניות נדרש איזון מאוד חזק.

אתה לא "רוח ללא גוף" ! וכאשר הלכת אל הכיוון הרוחני באופן לא מאוזן מה שהתרחש זה "פיצול" - פיצול של הרוחני מהפיזי , וזה יצר לך הפרעה דו קוטבית !

חצי ממך נמשך אל ה"אורות" ועלה למעלה , וחצי ממך נשאר למטה.
מה שהפך את נפשך למפוצלת.

או במילים אחרות : בגלל שלרוחניות הזו אין "קרקע" , אז אתה ממריא לשמיים ואחר כך נופל !

(אותו רגלא"ט איננו רב כלל , הוא חולה נפשית , וקבלה מעשית איננה הפתרון לכלום.

אביא לך למשל קטע מהמהרח"ו - רבי חיים ויטאל תלמיד האר"י על קבלה מעשית מתוך ספרו "שערי קדושה" :

. . . זהו סוד שמוש פרקי היכלות שנשתמשו בו רבי נחוניא ורבי עקיבא ורבי ישמעאל ואנשי כנסת הגדולה, ואחר כך נשתכחו גם דרכי השמושים ההם. ועוד אחרת כי נאבד טהרת אפר פרה בזמן האמוראים עד זמן אביי ורבא כנזכר בתלמוד (חגיגה דף כ"ה) ולכן לא נשתמשו מאז ואילך בעלית הפרד"ס. ומאז ואילך נשתמשו בשמושי עולם העשיה לבדה, ולהיותו עולם השפל מכולם וגם כי המלאכים שבה מעוטן טוב ורובן רע, ולא עוד אלא שהטוב והרע מתדבקים יחד מאד, לכן אין בו השגה כלל, כי אי אפשר להשיג טוב לבדו ולכן מעורבת ההשגה בטוב ורע, אמת ושקר:
וזהו סוד ענין קבלה מעשית. ולכן אסור להשתמש בה, כי בהכרח יתדבק גם ברע המתדבק בטוב, וחושב לטהר נפשו ומטנפה בסבת הרע ההוא, וגם אפילו שישיג, הוא אמת בתערובת שקר, ובפרט כי אין אפר פרה מצויה וטומאת הקליפות מתדבקות באדם המתקרב להשיג על ידי קבלה מעשית, ולכן שומר נפשו ירחק מהם, כי מלבד שמטמא נפשו יענש בגהינם, ואף גם בעולם הזה קבלה בידינו כי יעני או הוא או זרעו או יחלה בחולאים הוא או זרעו או ישתמד הוא או זרעו:
וקח ראיה מרבי יוסף דילא ריינה ורבי שלמה מולכו שנשתמשו בקבלה מעשית ונאבדו מן העולם, וכל זה לסבה הנזכרת כי אין טוב בלתי רע, ולא עוד אלא שמכריחים אותן בעל כרחן על ידי השבעות, ואז מפתים אותן ומטין אותן לדרכים לא טובים עד שמאבדים נפשם, וגדולה מזו כי כל דרכי ההשבעות האלו העלימום הראשונים ואין אנו בקיאים היטב בדרכיהן וראוי להתרחק מהם בתכלית:
)

מה שכרגע אתה צריך זה חיבור לקרקע , חיבור לפשטות , ליצירה , לחיים.

הרצון הזה שוב "לרחף" בעולם הרוח עם כל מיני הגדרות ומשונות , וקבלה מעשית ושאר ממבו ג'מבו , הוא הבעיה !

זה אותו חלק בתוכך , שמושך אותך למעלה וגורם לך להפריד את הרוחני מהפיזי , ויוצר את ההפרעה.

אך לאחר שתתחבר לפשטות , ליצירה ולחיים , תוכל לבוא לרוחניות ממקום הרבה יותר בריא ומאוזן.

אנשים שהם רוחניים באמת , יודעים להעריך מאוד את הפיזי , ועובדים הרבה עם הפיזי - אין רוחניות אמיתית בלי חיבור לחיים ולפיזי.

ינוקא1

New member
ושתהיה לך שנה טובה ומתוקה

ובאמת באמת תמצא את האור והברכה בחייך !!!

eyal6569

New member
אוקי

הדבר שגורם לי להמשך לאורות לא נותן לי להתרכז בפשטות וזה ממש בתוכי
איך אני מוציא את זה..זה גורם לי למחשבות בלי סוף ולחקירה של הנושא כמו עכשיו
זה ממש חזק כשאני עוסק בזה כמו עכשיו אני מרגיש תחושות באיזור הלב כמו כאב כזה
ורעש של כמו ציפצ׳וף זמזום באוזניים
מה אתה יודע על חוצנים? ואיך זה מתקשר לדת ?
כי הדפוס פעולה שבהתחלה הכל נראה כאילו זה הגיעה ממקום של ריפוי ועכשיו אתה מתמודד עם מצב
דמוי מלחמה עקב כל התחושות והמחשבות
מה שבטוח שאני עקשן ולא יוותר ולא מעניין אותי מול מה אני נלחם אני לא יכנע
כי החיים יותר חזקים
אגב קראתי את הספר של הרמחל שציטטת ממנו ואני מכיר
תודה על התשובות אשמח עם תעשיר אותי בידע נוסף

ינוקא1

New member
חוצנים -

אלו יצורים שקיימים בעולמינו שניזונים מאנרגיה רגשית.

זה לא שהם רעים.

בדיוק כמו שאנחנו אוכלים עוף , למשל , וזה לא אומר שאנחנו "רעים" , כך הם ניזונים מהאנרגיה הרגשית שאנחנו מייצרים ומשתמשים בה כמזון.

לכן כל מה שהם רוצים זה לייצר דרמות רגשיות , ומלחמות פנימיות , ורגע אחד שתהיה למעלה ורגע שני למטה , וכל מה שאתה כבר מכיר . . . זה פשוט המזון שלהם.

אבל לשמחתינו , כדי להשתחרר מהם , אין בכלל צורך להתעסק איתם !
וכל מי שחושב שכדי להשתחרר מהם צריך להתעסק איתם , רק מסתבך יותר בפקעת . .. כי הם בונים מסביבו דרמות רגשיות סביב "מלחמה בחוצנים". . .

אם אתה שואל על הקשר לדת , אז הסיבה שהיהדות אסרה עבודה זרה היא בדיוק הסיבה הזו !
כי בעבר אנשים עבדו ליצורים הללו , והיצורים הללו נתנו להם כוחות , ויצרו בלגן על כדור הארץ.

היהדות הביאה בעצם את האמונה באל אחד -
כלומר לא לעבוד לשום ישות , ואפילו לא לישויות טובות , אלא לעבוד רק לאינסוף \ ההויה שנמצאת בתוכינו ומסביבנו.

וככל שאתה מחובר יותר לאינסוף שנמצא אצלך בפנים ואתה מודע אליו , כך אינך צריך לחשוש מאף ישות !

וזו ההגנה הראשונה מפניהם .

להבין שהאינסוף אצלך בפנים ואתה חזק יותר מהם - בדיוק כפי שכתבת "החיים יותר חזקים !"

לכן אני לא ממליץ לך להתעסק עם החוצנים , אלא להתעסק בעיקר עם ה"חיזוק" שלך.
חיזוק של הרוח והגוף שלך כיחידה אחת.

ואז כאשר אתה חזק מבפנים , הגוף שלך בעצמו יכול לדחות את היצורים הללו - בדיוק כמו שיש לך מערכת חיסון , והגוף שלך מגן עליך מחיידקים גם בלי שתדע מזה.

והחיזוק שלך נעשה קודם כל באמצעות הדברים הפשוטים - נשימה , טבע , פעילות גופנית , מוזיקה שמרוממת את הרגשתך ועוד ועוד.

יש גם דברים קצת יותר מסובכים , אבל בסופו של דבר הדברים הפשוטים הכי חשובים.

רבה רבה !!!

ינוקא1

New member
ועם זאת ,

לצערינו היום הם משתמשים גם בדת כדי לייצר דרמות רגשיות (למשל דרמות מסביב לכל נושא המין) , וכדאי להיזהר מזה.

כך שגם הדת היום רחוקה מלהיות כליל השלימות.

בשורה תחתונה , העצה הכי טובה היא פשטות ושכל ישר.

ככל שיש לך יותר פשטות ושכל ישר , הם פחות יכולים לשלוט בך.

eyal6569

New member
אמת

זה ממש נכון קראתי חומר והשקעתי זמן במקום ללמוד למבחן..
אבל לפחות יצאתי עם תובנה הודות לתגובות שלכם
אם אני משכלל את כל הנתונים אני הותקפתי על ידי חוצנים שהשתמשו בנאיביות שלי ובטוב לב שלי
ושאבו ממני אנרגיות באמת כמו שציינת גם בעזרת הדת
בהתחלה לא הבנתי מה זה חוצנים חשבתי ,כאלה כמו במלחמת הכוכבים
אבל הבנתי שהם יצורים שמשפעים על מחשבות ורגשות בני האדם הם לא באים לעזור
אלא להפריע ואני עדיין חיי ומושפע מהם הצליחו לתעתע בי עקב התמימות שלי והרצון שלי בחיבור לבורא
והרגישות הגבוה שלי היא אוצר בשבילם
אבל לשמחתי בנוסף לרגישות שלי אני מאוד שכלי ומבין שכמו שאמרת צריך להדבק לפשטות
ולנורמה כדי לא לספק להם הצגות שיהנו מהם
גם אנשים אוהבים שיש דרמות ויש ״דם״ ככה שזה לא חדש..
אם פעם חשבתי שהעולם מונהג במידת הצדק וכו כשגיליתי את התופעה הזו הראיה השתנת
כי למה הבורא שרואה את נבראו שרוצים בקרבתו נותן לגורמים אחרים להשתמש בדת ולפגוע באדם
אני מרגיש שבאתי לעולם כישות מלאת טוהר ורגישות וחוויות החיים רק גרמו להרס
כאילו העולם מונהג על ידי כוחות שלילים כמו שכתב הרמחל שבעולם הזה הרע והטוב מהולים יחד ואין ביטחון בדרך הנכונה שממנה אפשר להתקרב לבורא
אבל אין מה לעשות צרכים להמשיך לחיות גם אם לא הכל מובן
אני צריך להכיר בחורה שתוציא לי מהראש את כל הדברים האלה
עדיף אחת שגם יש לך סיפורים כמו שלי..
חתיכת כאב ראש כל הסיפור הזה
נקווה שהמשיח יבוא ויהיה טוב

ינוקא1

New member
העולם מונהג במידת הצדק למרות מה שעברת

בתהליך ארוך ארוך אנחנו מתפתחים - מדומם , לצומח , לחי , לאדם ויש עוד הרבה למעלה מזה , עד להוויה עצמה.

אבל בכל שלב יש כל מיני אתגרים . . .

החוכמה היא לא להאשים יצור אחר במה שקרה לך , אלא להתפתח מתוך מה שקרה לך.

החוצנים אינם רעים יותר מבני אדם שאוכלים בשר , והם פשוט עושים את מה שבטבע שלהם לעשות.
בדיוק כפי שאין להאשים נמר שטורף צבי - זה הטבע שלו.

השאלה היחידה הרלוונטית שאדם צריך לשאול את עצמו זה "איך אני מתפתח מכאן ?" "מה אני לומד ממה שקרה לי ?"

המבט צריך להיות מופנה פנימה כלפי התפתחותינו , ולא החוצה כלפי גורמים אחרים.

כאשר מאשימים גורמים אחרים - אז במקום ללמוד את השיעור , הורסים אותו.

(אנשים למשל מאשימים למשל את בני ובנות זוגם פעמים רבות , כאשר הם אינם מבינים כי אלו המורים הכי טובים עבורם !

וכך אנשים נשארים תקועים במקום - כי במקום שהם ילמדו הם אומרים "שהוא ילמד !" או "שהיא תלמד !")

הכלל הכי טוב כדי להתפתח , זה שבמקום להאשים מישהו אחר , אנחנו מסתכלים פנימה ושואלים "איך צומחים מזה ?".

וההתפתחות שלנו היא לא התחילה היום , וגם לא מסתיימת מחר - היא נמשכת מליארדי שנים , מהדומם ועד לאלוהי.

גם הדת וגם כל יצירה אנושית , אינן מושלמות - אך למדת גם דברים חשובים בדת , ולא הכל שחור. . .

לדת ואפילו לחוצנים יש חלק חשוב מאוד בהתפתחות שלנו - החוצנים גם תרמו להתפתחותינו לא מעט במשך ההיסטוריה.

אז נצל את השיעור להתפתחותך , תסתכל עליו כעל מתנה (אפילו שזה היה קשה) ובעזרת ה' תמצא בחורה טובה ויפה

eyal6569

New member
חוצנים לא מה שחשבת

אם אומרים שהם בלתי נראים אז איך שקרה לי המקרה ראיתי במשהו שקוף בתווך של האוויר שהיה קרוב אלי ואז זה נשאב לי לראש
זותומרת שכן ראיתי משהו...
ומה בדיוק הם עשו עם האור ?וכו..
נראה לי זה קשור לספירות וצקרות שפתחו את האנרגיה שפע רוחני וכו יכול להיות?
אם הם כמו אריה שטורף צבי חייב שיהיה משהו מעליהם שניזון מהם..
אני חייב לציין שעם כל מה שעברתי עדיין אני מרגיש שהרווחתי בזה שנחשפתי
ואני יודע שהחיים לא מסתכמים בללכת לעבודה לישון ולאכול
יש גם עולם מורכב ומסתורי מעבר השאלה מה אני יכול להפיק מזה
אולי היעוד שלי להיות הילר כמו הימרי ולעשות שורקת לאנשים חחח קצת הומור לפני החג תמיד טוב
אבל ברצינות מעניין לאן אפשר להתפתח מכאן מה שבטוח שיש לי מנוע שדוחף אותי לחקור ולהתקרב לנושא
כי אם נחשפתי למשהו וחוויתי אותו במצב עירות וידיעה ולא בהסח הדעת
משמע שרוצים לומר לי הנה זה קיים בו תתקדם ותגלה עוד כמובן הכל בצנעה
יש פה אחלה אנשים בפורום
שיהיה לנו ולכל עם ישראל
חג שמח וגמר חתימה טובה

למעלה