חוויה לא שגרתית

ינוקא1

New member
שבוע טוב ושנה טובה !

בהחלט יש אנשים שיכולים לראות אותם , והם מתעסקים עם הצ'אקרות וההילינג.

בהחלט יכול להיות שאתה יכול להיות הילר , ואולי החוויה שלך באה להגיד לך להתקדם לשם.

ועם זאת , גם כדי להיות הילר , הדבר הכי חשוב זה ה"איזון".
כפי שאתה רואה עברת חוויה לא פשוטה , ולא פשוט להכיל אותה , ותחשוב שאם אתה הילר אתה צריך גם להכיל חוויות ובעיות של אנשים אחרים . . .

ראיתי הרבה אנשים עם יכולות גבוהות , חלקם מטופלים שלי , ולחלקם יש יכולות אנרגטיות יותר משלי.
אבל כדי להיות מטפל (במיוחד אם בונים על זה כמקצוע) , יכולות זה תנאי הכרחי אך לא מספיק . . .

ועם כל זה - יש בהחלט מצב שזה נכון עבורך , ויש מצב שההתנסות שעברת מכוונת אותך לשם.

רק תתקדם לאט לאט , לא לחזור על שגיאות העבר עם הדת , אלא קודם כל תשיב לעצמך את האיזון ואת שמחת החיים , אל תבנה על הילינג כ"פרנסה" (לפחות לא בהתחלה !) , ובעזרת ה' עם הזמן הדברים יתבהרו ותראה את יעודך באופן ברור יותר ויותר.

שנה טובה ובהצלחה בהכל !

ינוקא1

New member
יש הרבה מונחים - שבעיקר יבלבלו אותך.

אם אינך שם לב , אתה "מתברבר" בתוך עולם הרוח כבר כמה שנים טובות , וזה לא משפר את מצבך - ההיפך.
ככל שאתה מתעסק בזה יותר , אתה שוקע יותר בבוץ.

אני עצמי מתעסק המון עם עולם הרוח , אבל אני יודע ש"עולם רוח" בריא יכול להיות אך ורק כאשר יש חיבור לקרקע.

וחיבור לקרקע מתחיל מהדברים הפשוטים - טבע , עצים , פעילות גופנית , מוזיקה , יצירה , יחסי אנוש , נשימה , אכילה מאוזנת . . .

יש בעולם הרוחני המון "הסברים" - אבל תשאל את עצמך בכנות -

האם ההסברים הללו באמת יעזרו לי ? ? ?

אז עכשיו נניח אתה יודע שזה "עיבור" \ "כח הגלימה" \ "ספיידרמן" \ "הארי פוטר" . . . מה זה באמת מוסיף לך ?

התשובה הפשוטה היא שזה לא מוסיף כלום.
לא רק זה , עצם החיפוש הזה הוא חלק מהבעיה ! החיפוש הזה נולד כדי להפוך את הבעיות ל"רוחניות" ו"מיוחדות" מאוד , מה שמעצים את האגו ומעצים את הקיטוב בנפש !

לכן אם אתה מחפש הבראה אמיתית , לך על הדברים הפשוטים - כמו אלו שכתבתי למעלה.

ואז כאשר אתה מחובר לקרקע , מחובר לטבע , לגוף ולנשימה , גם עולם הרוח נבנה באופן מאוזן וטוב.

שנה טובה ומתוקה , ובהצלחה בהכל !

KFIRB

New member
אני נוטה להסכים עם ינוקא

ההבדל בין "חוויה רוחנית " להפרעה כלשהי בבוחן המציאות, היא היכולת לחזור לכאן ועכשיו, לעולם הזה, למציאות לקרקע בו כולנו חיים ולנצור את החוויה הרוחנית בזיכרון ולחזור אליה כשרוצים- ואכן ניתן לפתח שליטה.

כאשר אין שליטה והעולם החיצוני והפנימי מתערבבים זו הפרעה , ככל הנראה על הרצף הפסיכיאטרי.

יש המון סיבות רוחניות למה יש מחלות נפש בעולם, (כוונתי להפרעות פסיכוטיות), אחת ההשערות היא מה שרותי ציינה, השערה אחרת נוגעת לשיעורים שהנשמה באה לעשות , יציאה מאיזון , חומרים פסיכואקטיבים (סמים "חומרים מרחיבי תודעה"), מאחר ושתי ההפרעות הפסיכוטיות העיקריות הינן בעלות רקע ביולוגי-פיזיולוגי (למרות שהמנגנון האנטומי זוהה בחלקו), משמע שמדובר ברגישות שהתפתחה מאוד מוקדם וחכתה להתפרצות.

פסיכיאטר טוב יודע שאין כמעט הבדל בין ההפרעות הפסיכוטיות-אפקטיביות (סכיזואפקטיבית או ביפולארית,), היום חושבים שזו אותה הבעיה, ויש כאלו שאמיצים לומר שסכיזופרניה והפרעה בי פולארית זהות מבחינה פרוגנוזה , מה שבעבר טענו שיש סיכוי יותר לבי-פולארים, רואים הדרדרות קוגניטיבית דומה , לכן קיימת היום השערה שמדובר באותה הפרעה עם סימנים שונים, כי חלק מהסובלים מהפרעה בי-פולארית מגיבים רק לנוגדי פסיכוזה , בעוד חלק מהסובלים מסכיזופרניה מגיבים חלקית לנוגדי פסיכוזה ומגיבים טוב יותר לשילוב עם מייצבי מצב רוח, מה גם שנוגדי הפסיכוזה החדשים מתפקדים גם כמייצבים.

לצערי , יש מקרים שהינם עמידים לטיפול תרופתי, יש תרופה שמנסים אותה כאשר נכשלו כל הניסיונות הקודמים, ועליה מוסיפים עוד תרופות, לעתים חלק מהסימפטומים נעלמים, לעתים לא. לעתים תופעות הלוואי קשות יותר ולכן בוחרים בעלות מול תועלת, לעתים יש דרכים פסיכולוגיות להתמודד עם הקולות. אם הקולות הן הבעיה היחידה שמפריעה לו, רצוי לגשת לאיש שיקום מומחה ועדכני יש התערבויות מוכחות להתמודדות עם קולות (כל הסוגים), הטיפול הפסיכולוגי (לרבות הקוגניטיבי התנהגותי, ממוקד פתרון, פסיכו-חינוי ועוד) מצליח בעיקר כאשר התרופות מטפלות ברוב הסימפטמים החיובים. לא נעים לחיות עם קולות, אך לעתים זו הצרה הקלה ביותר.

בנוסף יש לשלול טינטון ממקור של אוזניים.

אני מסכים עם ינוקא על קרקוע המגיע דווקא מעבודה שיקומית הלוקחת בחשבון את סיפור המתמודד כחלק מנרטיב החלמה.

אגב ינוקא, זה חלק רגיל של מחלת סכיזופרניה שבזמן ה"רמיסיה" יופיעו סימפטומים "שלילים" של חוסר הנעה, חוסר רצייה וחוסר בתקשורת חברתית, לעתים יופיע גם דיכאון, אך יש ויכוח מה זה הדיכאון, האם הוא פוסט פסיכוטי , ולכן מצביע על "הירגעות" המערכת הסוערת, או שמדובר בגל דיכאוני של בי-פולארי, בדר"כ ההבחנה בין ההפרעות נמדדת בעוצמת ההפרעה הדיכאונית והתגובה שלה לתרופות נוגדות דיכאון.

האבחנות, בגלל שהן מאוד דומות בביטוי שלהן, משתנות ויכולות כל אשפוז להשתנות וכבר נתקלתי באדם שקיבל כמה הגדרות שנוספו והוסרו. למזלנו בDSM החדש, אין תת הגדרות לסכיזופרניה מתוך השקפה שאין הבדל ממשי ביניהן ואין הבדל ממשי בטיפול בהן, אולי במהדורה הבאה, לא תהיה הפרדה בין הפרעה פסיכואפקטיבית פסיכוטית להפרעה פסיכוטית.

לעתים יש BRIEF או על רקע שימוש בחומרים, אך זה תמיד נמדד במשך הזמן שעבר עד לרמיסיה. וכעת נראה שלא הושגה רמיסיה מלאה, ולא תמיד היא מושגת (לצערינו, עם כל "ההתקדמות" של הטיפול הפסיכיאטרי, כי אין שם ממש התקדמות, היום פסיכיאטרים שלא קשורים לחברות התרופות אומרים שאין ממש התקדמות גם בנוגדי הפסיכוזה החדשים שחשבו שהם הבשורה, הם הבשורה מבחינת תופעות הלוואי, עדיין התרופה הטובה ביותר היא הא-טיפית הראשונה, התרופה הכי טובה לדיכאון היא אחת התרופות משנות ה-50, והבנזודאיפינים מככבים בטיפול הרגעתי, יש תקווה חדשה דווקא ממקורות לא צפויים של חקר המוח, כמו הטיפול המגנטי, הטיפול הנוירופידבק, וטיפולים חדשנים שעדיין בחזית המחקר).

KFIRB

New member
זה הרעיון במה שאני קורא לו "החלמה "

החלמה היא היכולת למצוא משמעות ולהחליט במה אני רוצה לטפל ובמה לא, מה מפריע לי ומה לא. שיקום הולם משרת החלמה. יש בארץ שיקום שאינו משרת החלמה ולצערי לשם מושקעים המון משאבים.

eyal6569

New member
עיניים

מה הסיבה שגורם לך להתעניין בתחום הזה
אצלי מדובר בחוויה שמסיימת
האם גם לך יש חוויה שחווית ?

KFIRB

New member
אצלי זה נובע

כי עבדתי עם אנשים ששמעו קולות.... חשבו מחשבות

חלק מהם הבינו שהמחשבות זרות להם וחלק היו כה שקועים בזה ששום תרופה לא סייעה להם להיפרד או לבצע הפרדה,- אבל בודאות התרופות הרגיעו את הפחדים הפראנויות והתוקפנות שבלעדי התרופות המצב היה חמור יותר קודם לאדם ואח"כ לסביבתו.

וזה מימד חשוב , אם אדם בוחר לא ליטול טיפול, זוהי זכותו, ובנקודת הזמן הנוכחית הוא יכול לבחור ליטול טיפול או לא, לרוב מי שנוטל טיפול תרופתי, לא עושה זאת מחרדת האשפוז הכפוי אלא באמת ובתמים כי הוא מבין שהתרופות מסייעות לו להירגע\ לישון טוב יותר\ לא לחשוב יותר מידי\ להפחית פארנויה וגם התרופות נותנות תקווה(גם זה יצא לי לשמוע). למשל מכיר אדם שהיה יס מן תחת הטיפול התרופתי, ובשל הפסקה ביצור אחת התרופות הומלץ לו במקום התרופה שהוסרה להעלות מינון בתרופה אחרת, הוא סירב אך לא היו לו הכוחות לומר זאת לרופא או לצוות. המצב הגיע עד כדי שהוא שייך בעיות גופניות לטיפול התרופתי, והחל להפסיקו בהסתר. מהר מאוד המצב הדרדר , והזכיר לו למה הוא נוטל טיפול והוא הסכים לפגוש את הפסיכיאטר. כשהוא נרגע הוא סיפר מה קרה ואמר שהמצב מאוד הפחיד אותו והוא היה בחוסר שקט שלא תרם לו.

זה הביא אותי למחשבה, הרי המחשבות והקולות , חלקם קשורים לדת בתוכן, אנשים נשבעים שאלוהים מדבר אליהם, אחרים טוענים שהם המשיח , וכל מיני אירועים שקרו בעולם הם בזכותם, האם מדובר בתקשור? ואם כן, של מי? כיצד נסביר אילוזיה (שזה הרחבת החושים שלנו מעבר לטווח הרגיל), לנוירולוגיה אין היום הסבר שמניח את הדעת אצל אנשים שמוכרים כ"חולים", מתמודדים. משהו יצא מאיזון ונראה כמו לאחר שימוש בסמים....(ולכן אצל חלק מהאנשים הם הטריגר לפרוץ ההפרעה), וכיצד נסביר מחשבות ביזאריות וזרות?

התמודדות עם הפרעה פסיכיאטרית היא לא פשוטה ומי שאומר אחרת לא מבין על מה הוא מדבר, גם במצבי מאניה שהאדם חושב שהוא הכי בסדר בעולם, לאחר שהוא נרגע וצריך להתמודד עם האסונות שהוא יצר, או חוסר שקט היסטרי שלא נעים לו וזה חוסר אונים אדיר.

חזון ההחלמה יחד עם שיקום נכון , יכולים לתת משמעות לסיפור של המתמודד, אך לעתים מדובר בBRIEF שזה זמני, לעתים מדובר ברקע של חומרים מרחיבי תודעה-סמים . גם ברוח יודעים היום שלא מומלץ להשתמש בסמים אלו, ואחת הסיבות היא לדעתי שאין קרקוע....

כל מטפל שנוגע בתחום האנרגטי או הרוחני, יודע שעליו לקרקע את האדם שהוא עובד איתו, זו אחת הסיבות שאנשים שהם מאוד באוויר ואש כמו אנשים עם תחלואה פסיכיאטרית לא מאוזנת , מהווה אתגר לטיפול אנרגטי רוחני. אני אישית לא מקבל את הטענה שהתרופות חוסמות את האדם ולכן קשה לטפל בו, החסימה לא נוצרה בגלל התרופה....

למה יש סכיזופרניה בעולם? או הפרעה בי פולארית בעולם? אני לא יכול לשאול שאלה דומה על חרדה, דיכאון, כי שם התשובות ברורות מדובר באנשים עם הפרדת מציאות ושיפוט תקינים, שהם מפחדים או ויתרו לחיים, הפרעת אכילה גם מוסברת טוב רוחנית, הפרעה טורדנית כפייתית יש לה הסבר אבל לא ממש משכנע של חוסר שחרור, אבל למה יש הפרעות פסיכוטיות? עדיין נשגב מבינתי , משום שהתמודדות היא מאוד קשה. אם יש כאלו שקל להם ללא תרופות והם הבריאו לחלוטין מצויין, אני מחפש אותם שיספרו לי על זה.

מעניין לשאול את אלו שסבלו מBRIEF.על זה...

franse

New member
לגבי שאלותיך:

דוקא אדם כמוך שמבין שיש הפרעות פסיכיאטריות שאין להן הסבר, יכול להתחיל להבין את האפשרות של גורם חיצוני אינטליגנטי שגורם לבעיות האלה.
לרוע המזל אלה שעוסקים בפסיכיאטריה לא מתעניינים בחוצנים (ההפך לפעמים כן) כך שהתהליך המחקרי תקוע ואין מושיע לסובלים.

KFIRB

New member
הרפואה היא חלק מאקדמיה

הרפואה היא החלק היותר שמרני באקדמיה, הפסיכיאטריה בתוכה נמצאת בשנים האחרונות בויכוח נוקב בין "החלק הביולוגי " לחלק ה"פסיכו-סוציאלי" . רוב הפסיכיאטרים הם באמצע. אבל בחו"ל וגם בחלק מהרופאים בארץ יותר בקטע ביולוגי ופחות מתעניינים בקליניקה.

שנית האקדמיה לא מכירה בשלב זה בקיומם של יצורים חוץ גלקסיים.

שלישית המחקר הוא בחיתוליו בנושאים הרוחניים , בעיקר במקצועות הטיפול הרוח והחברה.

בוא נלך לגישתך, בעבר היו כאלו שחשבו שנכנסו באנשים האלו- שדים, דיבוקים וצרות מרעי בישין, בפועל לפני מאתיים שנה והיום בנושא השדים לא התקדמנו.

לא נראה לי שחטיפת מיינד ע"י חוצנים היא האפשרות המאוד רווחת, כי למשל רוב המתמודדים נהנים ממה שהתרופות שירותי הטיפול מציעים.

מי שלא, בדר"כ הייתה שם היסטוריה של תהליך טרום מחלה ארוך מאוד ואי אבחון בזמן.

במקרים הקשים וה"לקויים" כפי שהפסיכיאטרים קוראים להם, אי אפשר לדעת מה קרה שם, ולצערי כך רוב הרפואה המערבית עובדת , מטפלים לא תמיד כשמבינים את הטיפול או הבעיה, אך גם לא התרשמתי שרפואה משלימה יודעת להסביר תופעות וגם לרפא.

אני אישית מהנקודה המערבית, חושב שהלכו לאיבוד כשחשבו שהפתרון הוא פרמקטולוגי, וזה עשה רע למקצוע ולמתמודדים. הפתרון הוא גם פרמקטולוגי, אך בשנים הקרובות ייכנסו בוודאי טכנולוגיות הקשורות לטיפול נוירולוגי , בחזון אחרית הימים הנוירולוגיה והפסיכיאטריה יאוחדו למקצוע חדש שיעשה הערכה פסיכו-נוירו-קוגניטיבית וישתמש באמצעי הדמייה משוכללים וידע לאחר הבדיקות איזה טיפול הכי יתאים ביולוגי -תרופתי או לא תרופתי, סוציאלי-שיקומי, משפחתי או פסיכולוגי ואיזה.

יכול להיות שבעוד עשרים שלושים או חמישים שנים, אנחנו נתקדם בטיפול הנוירו-פסיכיאטרי לטיפול רוחני, אבל שים לב, לעתים שינויים מתחילים בעולם הרפואה המערבית מלמטה- המון שינויים נכנסו לרפואה המערבית בשנים האחרונות שמקורם ברפואה המשלימה בתזונה, מחלות גסטרו (פעם צחקו עליהם כשהם אמרו שהליקובקטרי הוא גורם לאולקוס). רפואה משלימה הביאה תוצאות לחלק מההתערבויות שנכנסו גם ברפואה המערבית. אבל בשל סטיגמה ובעיות אחרות אף מטפל משלים לא הראה שיטה שעובדת לאורך זמן עם הפרעות נוירו-פסנכיאטריות, ולמדגם מספיק גדול.

היום למשל היפנוזה מיועדת לכאב, הרפואה אמצה את המדיטציה לטיפול בהרבה תחלואים , בשטח הפרעות נפשיות קשות אין עדיין חוט שיוביל אותנו למצב טוב יותר, והאמת שאני מבין מאוד את הפחד של המשפחות לנסות דברים חדשים. דיכאון למשל כולם טוענים שהם יודעים לטפל, בנתיים אף אחד לא הראה תוצאות כמו של הפסיכותרפיה המערבית והטיפול התרופתי. הפרעות קשות לרוב אינן דיכאון וחרדה, ויש סכנה ממשית לחוסר טיפול.

franse

New member
השתלטות של חוצנים על המוח האנושי

היא הרבה יותר נפוצה ממה שאתה חושב.
להערכתי היום לאחר התעניינות של כ- 14 שנה בנושא, זהו הכלל ולא היוצא מהכלל.
אנחנו גזע שנשלט מוחית אלפי שנה.
לא תמיד הכניסה למוח האנושי היא במטרה להזיק פיזית באופן ישיר.
לרוב היא על מנת לשלוט באדם ללא ידיעתו, אולם אז הנזק גדול יותר משום שכך הם יוצרים את הקיטוב הדתי והלאומי שסופו מלחמות. הפרד ומשול.

זה שהתרופות עוזרות לא אומר כלום.
החוצנים אוהבים להפוך אנשים לתלויים בתרופות פסיכיאטריות.
כמו למשל המקרה של מיקו55.
זה גורם לכך שכל מי שטוען שהותקף על ידי חוצנים יחשב למשוגע.
יש הגיון בטקטיקה הזאת.

לדעתי מי שצריך לחקור את הנושא הוא חיל האוויר והחלל (שמו המלא) וכדאי שיעשה זאת בהקדם.
אם נחכה עשרים, שלושים או חמישים שנה נמצא את עצמנו בתוך דיקטטורה נאצית עולמית.
אין לנו עוד הרבה זמן.

eyal6569

New member
חוצנים ,מקורות -אנשים עם תובנות בבקשה לשתף ..

כשאתה אומר חוצנים אתה מתכוון לאלה שנראים כמו איטי עם חללית וכל זה?
במקורות תלמוד גמרא קבלה וכו יש מידע על נבראים שקיימים בעולמנו אך אנו לא מודעים להם..
להערכתי אנשים כמו מקובלים ורבנים ספציפיים כן מבינים יודעים להתנהל עם אותם בריות וכוחות
שאין הרבה מידע לגביהם
לדבר על חייזרים מפקדות וכו מבלי לנסות למצוא את המושגים לאותן דברים מהמקורות לעניות דעתי זה לא לעניין
כי אנחנו לא ממציאים את הגלגל, העולם נשאר כפי שהיה עם אותם הנבראים ואין חדש תחת השמש
אגב לגבי מה שאמרת על כך שהמלחמות והדתות מנוהלות על ידי אותם חוצנים
ממה שאני מכיר במקורות לכל עם יש שר בשמים ומתנהל מאבק מסויים בין השרים של כל עם וזה מתבטא
במלחמות בין הפרטים קרי האנשים שבקבוצות של העמים הללו.
אני לא אוהב כלכך לדבר על דברים כאלה כללים אבל אם אתה כבר נותן פירוש לאותן תופעות שקיימות
ואכן קורות לאנשים רבים אז נכון יהיה לבדוק מה אומרים על כך אנשים שבמצטבר השקיעו אלפי שנות
למידה וחקירה של הנושא -בעבר.
ומדוע אתה קורא להם חוצנים דווקא או אפורים ?
צריך לזכור שכל מה שהוא נמצא באי ודאות יכול בקלות להתפרש באינסוף צורות ונתון לשיקולי הדימיון
מה שמוביל לחרדות ופחדים
כמובן שאני לא מזלזל בניסיון והידע שצברת בתחום אבל מה התייחסותך למקורות בנושא הזה?
אני אישית מאוד מאמין שביהדות קיימות כל התשובות בנושא
מהסיבה הפשוטה שהיא המקור והשורש לכל השאר ולא טלפון שבור כמו דתות אחרות שנגזרו ממנה
להבנתי רק דת מונותאיסטית היא רלוונטית באמת והעתיקה והאורגינלית ביותר היא היהדות
ניסיתי להבין ונכנסתי בעוצמה לעובי הקורה בניסיון להבין מה מקור ומשמעות חוויות הלא שגרתיות
אבל נכנסתי יותר לבלבול וסרטים כי כנראה אין לי ״כלים״ כדי להכיל אורות ,עוצמות ותובנות מעולם הרוח
למרות שהסקרנות להבין איך הדברים קשורים עדיין בוערת בי ..
ב 14 שנות המחקר על החוצנים האם הגעת לתובנות שקשורות למושגים מהמקורות?

franse

New member
כשאני אומר חוצנים אני מתכוון לאפורים ושולחיהם

כן, יש להם חלליות.
הנושא נחקר לעומק באופן רציונאלי והוא פחות או יותר מבוסס.

לגבי הגישה הדתית:
זו חסרת תועלת ומספקת רק רעש ודיסאינפורמציה לנושא.
מן הסתם זו הסיבה שהיא שם.
המקובלים והרבנים לא יודעים להתמודד עם התופעה אולם רוּמוּ להאמין שהם כן.
כך מתנהל קמפיין ההטעיה של החוצנים:
הסטה בלתי פוסקת מחשיבה רציונאלית לחשיבה דתית כך שהאמת מתפוגגת לה בין שלל אלגוריות ומיתולוגיות.

eyal6569

New member
מה ההוכחות

ינוקא תאר את החוצנים הניזונים מאנרגיה רגשית ושיש הסבר בדת הודותם
אתה טוען שהם בכיוון של חייזרים עם חלליות
מה ההוכחות שעליהם הסקת את הדברים ועוד הגדרת אותי כעוד קורבן של האפורים לדבריך..
כי כמו שזה נראה לפי החוויה שלי אין שום קשר לחלליות אלא יותר ראלי זה הסבר שמגיעים
ממושגים המגיעים מהדת
אתה כאילו רוצה בכח להילחם בחייזרים עם חלליות לי לפחות ממש לא נראה שחייזרים משתמשים בחלליות
אלא שקיימים מימדים נוספים שמקבילים למימד הפיזי( כאשר האדם מקורו מאותם מימדים אך פה קיים גוף ואברי חישה שתוחמים אותו וסוגרים אותו במימד הפיזי..) ושם לא צריך לנוע לפי חוקי המימד הפיזי לכן אין צורך בחלליות
ממתכת כי חלליות ממתכ ת זה יותר קרוב להמצאה אנושית
עובדה שלפני שהומצאו כלי תחבורה מעופפים על ידי האנושות לא היו עדויות על חלליות
מעניין כשאדם גילה את אפשרות קיום החלליות אז גם עדויות הודות חלליות מצד חייזרים החלו להגיע פתאום
צירוף מקרים לא מקרי כל כך..

franse

New member
אלה לא מימדים מקבילים אלא ויברציות של החומר

מחוץ לטווח הקליטה והחישה האנושי.
זה אינו סותר קיום חלליות.
יש עדויות על חלליות עוד מתקופת התנ"ך (יחזקאל).

החוצנים לא ניזונים מהאנרגיה הרגשית של בני אדם. הם לא צריכים אותה.
הם רק רוצים שנחשוב ככה כחלק ממסך ההטעיה שהם פורסים בפני המין האנושי.
הם משבשים את האנרגיה של בני אדם - רגשית, שכלית ופיזית על מנת שיהיה קל לשלוט עלינו.
מי שעייף, עצבני ומבולבל יתקשה מאד לבצע שיפוט תקין של המציאות.

הסימפטומים שלך הם קלאסיים למי שהותקף על ידי האפורים. אתה לא היחיד.
נראה לי שקראת מעט מאד על הנושא. אתה מוזמן להתחיל כאן:
האתר שיוציא אותי לפנסיה.

eyal6569

New member
כל מי שמרגש חוסר אנרגיה זה בגלל החייזרים!

נראה לך?
ואתה אומר זה לא סותר שאין חייזרים
באותה מידה זה גם לא סותר שהעייפות נובעת מכל סיבה אחרת
אז לפי כל מה שהבנתי וקראתי וגם בקישור שרשמת
כל הסיפור על חייזרים מצוץ מהאצבע צר לי אכזב אותך ידידי
זה לא חייזרים זה המומינים והם נותנים לך לחשוב שזה חייזרים ,זה מניפולציה
ידוע לגרום לך להיות מבולבל ולשלוט בך...
אתה מקרה קלאסי
תוכיח שלא..

franse

New member
התגובה הזאת היא תוצאה של שליטה מוחית.

שים לב לשינוי בסגנון הדיבור, הטון המזלזל והתוקפני והלוגיקה המשובשת.
כאילו שהפכת לאדם אחר.
זו לא הפעם הראשונה שאני נתקל בשינוי מסוג זה שבא כאילו משום מקום, אבל יש מי שגורם לו.

אין שום דרך להסיק מהאתר שהבאתי שסיפור החייזרים מצוץ מהאצבע. להפך, זה אתר רציני מאד.
כפו על המוח שלך מסקנות שלא קשורות לחומר הנקרא.
אתה עדיין בידיים שלהם וכדאי שתדע כמה אפשר להשפיע עליך.

מניסיוני הודעות מהסוג שכתבתי פה נענות בתגובות תוקפניות אף יותר, מעשה ידי החוצנים שפשוט מגבירים את המניפולציה על המוח.
אולם אני מחויב גם לקוראים אחרים שצריכים לדעת שהשליטה המוחית מתרחשת כאן ועכשיו ומתערבת באופן אקטיבי ביחסים בין אנשים.
כיצד היא נראית, כיצד היא משפיעה, וכמה היא יכולה להיות מדויקת.
כמה קל להם לסכסך בין אנשים. ראיתי זאת עשרות פעמים.
ראה גם הסיפור על המתקשרת מהדרום בבלוג שלי.
לכן היא כל כך מסוכנת.
המלחמה בחוצנים הוגדרה בין השאר כמלחמה על התודעה של המין האנושי.
ככה בדיוק היא מתרחשת.

ההודעה הזאת זאת בדיוק הסיבה שאני לא אפסיק

להגיב לך (חסרות תוכן ענייני כנרארה שלא קראת והתעלמת מכל מה שכתבתי בעבר) כל אחד שמגיע לכאן עם בעיה אתה עוד מלביש עליו סרטים ותאוריות מהמקרה האישי שלך. התגובות האלו שאתה מקבל הם לא תוצאה של שליטה מוחית הם תוצאה של תגובה להגיגים ותאוריות שאתה מדבר עליהם בביטחון גמור (שוב לא לעצם קיום האפורים וחבריהם, אלא להשלכות שנובעות מכך כיום) כאמת אבסולוטית כאילו מוכת והיחידה מעלה לאנשים אחרים את הפיוז זה זה מרגיז הקביעות האלו. וכל מי שמנסה להגיד לך משהו נגדי או להראות לך דברים לא הגיונים בסברות שלך או על חורים בהשקפת עולמך כמסננת מייד הוא מסווג "כנשלט מוחית" כולם חוץ ממך. זה ממש רציני/ זאת דמוגיה עלובה ככה שלא ניתן להגיד דבר נגד או לבקר אותך או את כל הגישה שלך כי אתה תקפוץ מייד עם פנס הקסם "נשלט מוחית". יש טיפול לבעיות טראומתיות ופרנויות קשות כדאי שתנסה.(וזה מכל מה שאני יודע בנושא וכל מה שקראתי ממך אתה מבולבל ברמות על ומסיק מסקנות לא מחוייבות המציאות).

franse

New member
כאילו הייתי זקוק להוכחה באה ההודעה שלך

והמחישה בדיוק למה אני מתכוון.
הודעה תוקפנית ואלימה.
אתה לא תפסיק משום שאתה לא מסוגל להפסיק, משום שלא אתה זה שמחליט.
ודי לחכימא...
אתה תמים מאד. יש לך עוד הרבה מה ללמוד.

אל תשלה את עצמך:
אינני תופס את הדיון בינינו כדיון בין שווים.
יש לי ידע וניסיון גדולים משלך. אתה נחשב בעיני לטירון.
אתה לא נמצא אפילו ברשימת מאה האנשים שדעתם נחשבת בעיני בתחום זה.
אתה בעיקר עושה הרבה רעש, בדיוק מה שטירונים יודעים לעשות.
עצתי לך:
שב קצת בשקט במקום להדחף למקומות שבהם אינך רצוי, כפי שהובהר לך באופן חד-משמעי במסר הפרטי ששלחתי לך. גם זו מעלה רוחנית.

מצטער אם אתה רגיש מידי

כתבתי לך כמה הודעות תמשיך להתעלם תעשה מה שבראש שלך תהנה אין עם מי לדבר. זה שאתה קורא לכל אחד שלוט מוח או לכל אדם שאפילו לא מכיר את העסק הזה בכלל כמו פותח האשכול זה גורם לכעס בגלל החוסר הגיון והנחרצות של הדברים. כמו שתיכנס לפורום בנושא מסוים ותזרוק דברים באוויר ובביטחון זה יגרור תגובות כועסות אז בבקשה דמגוגיה לא לי ואל תקרא לי טירון אתה לא מכיר אותי בכלל מה עברתי ומה אני יודע. ולא ציפתי גם אני שתגיב אחרת למישהו שמנסה לדבר להגיון ולהראות לך חורים בתאוריה שלך. אפילו על חיים אחרי המוות אי לך דעה מוצקה מצד אחד יש לך יכולת אנרגטית ועין 3 ומצד שני הכל נשלט עי חוצנים רשעים (שלטו בעבר זה נכון וגם כיום כמו שיש רוע בכל חור בעולם ואנשים רעים אני יודע להבחין תאמין או לא כולל בחברה הרעים יש לי גם חושים) ואין רוחניות ולא עול רוחני ולא בורא אז תחליט כבר יש גם מחקרים רצינים על גלגולי נשמות ושאר תופעות וחלומות שמראים על עולם רוחני (למי שזקוק לזה) בוודאות ודברים שעברתי על בשרי ששום תאוריה על חוצנים לא יכולה להסביר ואמרתי ואני אגיד שוב יש צינורות נוספים לאדם מלבד הקציצת בשר בגולגולת. אני לא צריך שתחשיב בטח לא טיפוס כמוך בנתיים אתה הוא זה שלא נחשב בעיני אף אחד. אני עושה לך טובה שאני מגיב בנסיון להציל אותך מהבור שאתה נמצא בו ומהבלבול. זה מה שקשורה שמראים לך חורים בתאוריה כמו כל דמגוג מתחיל. נבהל ומתחיל לתקוף ולרמוז על שליטה מוחית החלפת את הרוח ואת הבורא באפורים בגזע של חוצנים מפגרים ואתה מתעלם שיש גם אחרים טובים וכן פועלים (רוב שנחטפים ראו את האפורים בדמותם הקלאסית ולא דמות אחרת) ושיש עולם רוחני בלי קשר אליהם. הבאתי לך כבר תגובה ויש ל יתגובה במחשב שאני אשחרר בבוא היום בזמן המתאים שתסגור את הגולל על ההבלים שלך.

זה סגנון הכתיבה שלי אני חריף ובוטה

במיוחד שאני רואה שטויות לנגד עיני. וזה לא רק בנושא הזה זה מזמן זה יכול להיות בספורט בענייני דת, צבא מדינה, בעלי חיים, וכל דבר אחר ככהאני מגיד ולא בגלל שזה נושא הזה אני מגיב באגרסיביות . אני רגוע עד שאני נתקל בפנאטים מהסוג שלך למשל. שהיתי בזמנן דתי ועברתי תהליך של חזרה בתשובה אז התווכחתי עם אתאיסטים באותו סגנון עכשיו אני יכול להתווכח עם דתיים נגד השקפתם באותו סגנון אף אחד לא שולט עלי מלבד אני על עצמי אם היית יודע מי אני ומה עברתי היית מדבר אחרת ומתפלא על איך אני בוחר לחיות כנגד כל הסיכויים.

למעלה