חוויות מבארבי כפ"ס!!

emiliano2

New member
היהודים בכפר סבא!

היהודים בכפר בבארבי כפר סבא, כנסו http://www.no-r.co.il/item.php?id=635

חוויות מבארבי כפ"ס!!

מה? אז אני פותח שרשור חוויות מההופעה? אז יאללה חוויות/תמונות/סיפורים/מרמורים וכל דבר אחר...

אהה... שחכתי את העיקר

וואו! אין מילים, פשוט וואו! חולמת+לפעמים+לעולם מצידי+סןמבאדי אלס+מלחמה שקטה+כל הסיפור כל זה בהופעה אחת? תמיד יש לי איזה שיר אחד שעשה את ההופעה עכשיו פשוט יש לפחות ששה! ובניגוד להופעות בשנים האחרונות, שהרגשתי שהתבגרתי (במובן הרע של המילה) ואני כבר לא מספיק יכול להתפרק ההופעה הזאת שינתה לי את המחשבה! התפרקות במלוא מובן המילה, גם איך שרקדתי, ושהיה לי מלא מקום ולא הפריע לי כלום! אפילו מאלה וגקי, שבד"כ אני לא כזה נהנה מהם, התלהבתי ונהנתי כלכך! אין עוד מה להוסיף, בשביל הופעה, שבשבילי היתה מיוחדת, בכל זאת, הופעת גיוס, ככה לפני הצבא, פחדתי שאני יחסית יתאכזב, וכלכך לא היה ממה! ואין על מיסטר תרנגול דניאל, ועל הגיטריסט אדם פרי... (עכשיו סוגריים קטנות, כי זה הטיפה ביקורת, אבל היא לא תתפוס הרבה מקום, כי אני באופוריה מההופעה הזאת, רק חבל שהיו רק שתי שירים מפחד מוות, קצת הזניחו אותו! חוץ מזה, לא היה חסר לכם קצת סיפורי תום, הוא לא דיבר כמעט, דווקא ממש רציתי שיהיו סיפורים ההופעה, והוא לא אמר כלום כמעט...)

RtOoNmY

New member
היה פשוט מדהים!!!

ואין לי כוח לכתוב כי אני מתה
מבטיחה תמונות בהמשך =] (יש מעל 200
)

Dug E

New member
היה נחמד +../images/Emo13.gif

נתחיל מזה שאני לא מת על הבארבי כפ"ס בכלל.. היה צפוף קצת בגלל שעמרי בא. אבל אז הלכנו ליד הבר והיה יותר מקום.. הופעה רגילה לחלוטין..וכל הסיפור לא הפך אותה למיוחדת. היו חסרות לי טיפה אנרגיות. אבל באמת שההופעה הזאת עשתה לי רק טוב..והשאירה טעם של עוד. זהו
. ההופעה בתיאטרון היא ההופעה האחרונה שלי לפני הגיוס.. היה טוב לראות את כולכם..
ועמרי........אפשר לעשות הרבה כסף מלדגמן לצמיגי מישלים

היי ../images/Emo13.gif

זה בושה שלא הייתי שם.. זה עשר דקות מהמכללה... אבל מתי יש הופעה בתיאטרון? ואיפה זה בדיוק?
שבת שלום שתהיה

MamoOoshA

New member
וואו...../images/Emo204.gif

פשוט נהנתי! היו המון הפרעות בקהל, והמון קטעים מעצבנים - אבל נהנתי, אין ספק.
מובחרים מהפלייליסט: לפעמים - שבר לי את הלב, והצליח להוציא ממני כל-כך הרבה
לעולם מצידי - חיכיתי לראות אם תום יזכור שהבטיח
נגע בדיוק איפה שצריך, היה מדהים!
כל הסיפור - היה ע-נ-ק-! להיות - חסרונו הורגש מאודמאוד.
ונעבור לתודות: תודה ללי, אור ושני שבאו, והעבירו את הנסיעות בכיף
תודה לתום על שקיים את הבטחתו, ושר את לעולם מצידי
וגם תודה על התמונה אח"כ
תודה לאורית על המבט החודר והמדהים בג'קי, ועל התמונה אח"כ
תודה לשומר על שכמעט חנק אותי, ובזכות כך תום אמר לו לתת לי לעבור אליו לתמונה
תודה ללהקה על הספונטניות בכל הסיפור, זה היה ענק וממש במקום!
ובכלל על כל ההופעה... תודה לנילס, (דניאל?) שנתן לי להיות בשורה הראשונה בלעולם מצידי, אסגוד לך לנצח על כך!
ת ו ד ה !

היה מדהים. באמת מדהים.

היה משהו נורא אמיתי בהופעה הזאת. אני לא יודעת איך להסביר. פשוט נהניתי מכל רגע. באמת באמת מכל רגע. וזה לא קרה לי הרבה זמן ההרגשה הזאת. סוף סוף בכנות אני יכולה להגיד שיצאו לי תמונות מדהימות. ההבדלים במצלמות זה פשוט מטורף. אז,כמובן, תודות. תודה ענקית לנוריאל כמו תמיד. לעמרי. כמה טוב היה לראות אותך. בן רובין.
. כמה שאני אוהבת אותך. ועידו. כמה שהתגעגעתי אלייך! וטלצ'ו, שיצי, שנשונה, צחר, יובל, שחר, טישלר, כמובן אוחנה וזמי. והלהקה. שבאמת אין עליהם. עושים טוב כל פעם מחדש. היה מדהים. תמונות בקרוב.

yotem 17

New member
מדהים.../images/Emo83.gif

אולי יהיו כאלה שלא יבינו או לא יודע מה, אבל בשבילי זו הייתה ההופעה הכי טובה של היהודים שהייתי בה. נהנתי מכל רגע, פשוט הייתי מאושר. הלהקה הייתה מדהימה, ואני השתוללתי וצרחתי ובקושי יש לי קול, והכל היה פשוט אמיתי וטוב וחזק. מלחמה שקטה
התפללתי שהוא יהיה, כשרק התחילו לנגן את השיר פשוט עברה בי צמרמורת, חיכיתי לו כל-כך וזה בהחלט עשה לי את ההופעה. הפתעות כמו לפעמים וכל הסיפור עשו את הכל
כשהלהקה חזרה להדרן הייתה לי הרגשה שהם יעשו את כל הסיפור בגלל מה שתום אמר, ואז הוא התחיל להתנגן והייתי בעננים. מה עוד היה? *מנסה להיזכר...* ג'קי, עוד ארון, אינטרמת, טיפה בים, אם כבר, YGTBM, סמי- וכל הישנים והמוכרים שפשוט הקפיצו כמו תמיד ויותר. החדשים- SE, גם כשלא בוכה, דונט לייק, אין לך מקום, ניו יורק סיטי וכל היתר היו מדהימים, פעם ראשונה (!) ששמעתי אותם בלייב. היה מדהים. באמת שהייתי בעננים, ובד"כ אני דווקא לא מתחבר ככה להופעות. יש בי משהו כזה שהגוף שלי שם, אבל הראש ממש לא, ואז אני מתבאס כי אני מרגיש שלא באמת חוויתי את ההופעה ולא באמת הייתי שם. הפעם פשוט נהנתי מכל רגע, ואני הכי שמח בעולם על ההחלטה לבוא, כי זה היה כל-כך במקום. ה-י-ה-ו-ד-י-ם

yotem 17

New member
ננסה לכתוב את הפלייליסט../images/Emo83.gif

מקווה שזכרתי הכל, לא לפי הסדר... הנה זה בא תעזור לי אם כבר גניבה סמי טיפה בים עוד ארון ג'קי כל הסיפור לפעמים מלחמה שקטה עד שזה יעבור גם כשלא בוכה SE DL YGTBM לעולם מצידי חופשי ניו יורק סיטי חולמת אינטרמת אלה שחק אותה אין לך מקום ליפול נראה לי שזהו

מועתק מהרשמי..

היה שונה... לא יודע למה. כל דבר קטן הפריע לי (זה הגיע לרמה שזרקתי את הארנק של נועה על מישהי), לא התרכזתי,לא הייתי שם. ואני יודע שהייתי נהנה בטירוף אם הייתי פשוט מבליג. אבל עזבו. מבחינתי, חוץ מכל הסיפור, היה פלייליסט די רגיל. אבל הביצועים. וואו, הביצועים. כל שיר ושיר זכה לטיפול הכי טוב שראיתי. בין השירים הזכורים עליי לטובה - טיפה בים, סומבאדי אלס, לעולם מצידי, כל הסיפור,חולמת (התופים מוסיפים המון!) ו..וואלה, עוד המון! שיר שזכור לראה - אלה. לא בא לי בטוב בהופעה הזאת. *הכרבולת שדניאל שם היתה גאונית *הריקוד של אדם בסולו של יהב היה אחד המצחיקים *ה"חיפוש" אחרי הוואן אחרי ההופעה היה הזוי *לא לקחת יותר מצלמה להופעות (טוב, אולי עוד קצת) *הבארבי בכפ"ס מקום מגעיל. *נראה היה שלהקה ממש נהנית! תודה גדולה לעדי, באמת. את אחת הבחורות הטובות והחמודות שהכרתי. תודה לכל מי שהיה איתי בהופעה (לא אפרט...אתם יודעים מי אתם) תודה ללהקה, על הופעה בתזונה, ועל הספונטניות של כל הסיפור מי שפגשתי - היה אחלה!

emiliano2

New member
תמונות מבארבי!!!

כאן יש ימבה תמונות מהופעה בבארבי www.no-r.co.il

tolil

New member
התמונות של אורית../images/Emo99.gif

וואו. מושלמת מושלמת מושלמת זה מה שיש לי להגיד ! כייף לתום =] חח.. התמונה שהיא כזה מושיטה יד לקהל ונראה לי שמושכים אותה כי הרגל שלה קצת באוויר ממש יפה!! כל הכבוד לצלמת . נ.ב: מישהו אולי צילם / הקליט את טיפה בים ???

למעלה