חוויות מבארבי כפ"ס!!

shiranll

New member
האיש והקרבולת :)

קודם כל תודה על המחמאה [אני הייתי הצלמת] הייתה אחלה הופעה נהנתי מכל רגע! הרבה אנרגיות והרבה יחס חם לקהל!! קבלו 2 תמונות שלא הועלו באתר.

nils11

New member
חחח לא ממש,

היא הושיטה אצבע כי מישהי מהקהל ענדה לה על האצבע טבעת.

billi bob

New member
../images/Emo41.gifאני =]

הסרטתי אבל האיכות של הוידאו לא משהו... שומעים בסדר לפחות

טל קארי

New member
תקשיבו לי!

הייתה הופעה אחת המרגשות, מהנות, משחררות, ואישיות שעברתי. קודם כל המקום היה קטן ולא היה צפוף בכלל, שזה יתרון ענקי. שנית, טיטי המדהימה, שנותנת תמיד את כל כולה, עשתה לי את הערב הזה. אני לא מאמינה שאני אשכרה נגעתי באישה המוכשרת הזאת, כשהיא באה וחיבקה את אמא של דנה (שעמדה ליידנו) בשיר שלה, פשוט רציתי לבכות כמה הם מדהימים אחרי שאמא שלה סיפרה לנו את הסיפור האמיתי. כמה הם צנועים, רחבי לב. ותום שנותן את כל מה שהוא יכול, תום עם החפירות, הסיפורים, האנרגיה והעוצמה שהוא מביא לבמה, כל אלה גרמו לי להרגיש בטירוף חושים עצום שעוד שניה גמאני הייתי עולה אליהם לבמה וצורחת. הדבר שאני הכי אוהבת בהם זה הצניעות שלהם. ונהנתי מכל שנייה.

lifesucks2

New member
זו הייתה אמא של דנה?

ראיתי שאורית הלכה לפינה וחיבקה מישהו אבל לא הצלחתי לראות מי.. חשבתי שאת הקהל..

TairAtias

New member
הופעה ראשונה שלי שלהם. ובטוח לא אחרונה.

אין מלים. תחושת אופוריה מטורפת. שחרור עצבים לא מהעולם הזה. במשך כל היום של ההופעה הייתי בחרדות. רק שלא יתבטל, שלא ייגמרו הכרטיסים... כל פעם שהחבר שבא אתי התקשר אלי נכנסתי ללחץ, שלא יודיע לי פתאום שהוא לא יכול לבוא. איזה עצמה יש בהופעה כזו, איזה ריגוש... קשה לתאר. חולמת, לפעמים בביצוע מדהים, לעולם מצדי, עד שזה יעבור המרגשים... באמת עשו לי את השבוע, אם לא את החודש, ומצד שני העיבוד המעולה למלחמה שקטה ולטיפה בים, הקפיצות בדונט לייק, ההשתגעות באין לך מקום... תענוג.

TairAtias

New member
הופעה ראשונה שלי שלהם. ובטוח לא אחרונה.

אין מלים. תחושת אופוריה מטורפת. שחרור עצבים לא מהעולם הזה. במשך כל היום של ההופעה הייתי בחרדות. רק שלא יתבטל, שלא ייגמרו הכרטיסים... כל פעם שהחבר שבא אתי התקשר אלי נכנסתי ללחץ, שלא יודיע לי פתאום שהוא לא יכול לבוא. איזה עצמה יש בהופעה כזו, איזה ריגוש... קשה לתאר. חולמת, לפעמים בביצוע מדהים, לעולם מצדי, עד שזה יעבור המרגשים... באמת עשו לי את השבוע, אם לא את החודש, ומצד שני העיבוד המעולה למלחמה שקטה ולטיפה בים, הקפיצות בדונט לייק, ההשתגעות באין לך מקום... תענוג.

מעיין51

New member
ההופעה הראשנה שלי... תגובה+תודה

רק רציתי להגיד שהיה מדהים! אחת ההופעות הכייפיות שהייתי... מאוד נהניתי.. תום מלך... והגיטריסט עם התרנגולת על הראש בצד שמאל גם מלך וגם המתופף.. וגם הגיטריסט מצד ימין.. קיצור היה מושלם! חלק גדול מזה הודות למישהו שהרים אותי בכמה שירים- יצאת מלך!! גרמת לי לראות את ההופעה מנקודת מבט אחרת [בעיקר לראות אותה בעצם
] וזה היה מדהים!!!!!! אז תודה רבה לך!!!

כל-כך, הייתי צריך את ההופעה הזאת.

היא באה בין הכל להכל. וסיפקה את המענה שחיפשתי. פעם ראשונה שלי שהייתי שורה ראשונה, ורוגשתי, באמת. טיפה בים - אחד הביצועים, אין מילים. חופשי - לא צריך להסביר, מי שאמור להבין יבין. חולמת - לפעמים כשלבד בשיר הזה, מבינים דברים אחרים. גם כשלא בוכה - ה-שיר שלי. לפעמים - אני מיותר.. ;[ באה במקום. טיטי מדהימה מתמיד. הדהימה אותי בחום שהיא מפזרת. הדהימה אותי הציפיה לראות אותם אחרי ההופעה, [פעם ראשונה שחיכיתי]. תום, וואו, כזה מתוק, כל-כך אבל, מה שהם שידרו לי אתמול, עשה לי טוב. אחת ההופעות שאני אישית אזכור.

למעלה