חוויות מבארבי כפ"ס!!

Tom 7

New member
הנה החוויות שלי.. ../images/Emo13.gif

היה.. מושלם\נדיר\מהנה\מתוחכם\מעודד\והכי חשבו-- מבריא.. אני הייתי חולה כל השבוע כמעט והתייאשתי וחשבתי על האפשרות שלא ללכת אבל.. בסוף הלכתי.. והיה פשוט באמת אחת ההופעות הטובות.. אז הייתי כבר ב6 הופעות וזאת בהחלט הייתה הטובה ביותר.. נתחיל מהתחלה.. ראיתי מלא מהפורום.. אבל לא הייתי איתם הייתי עם חבריי: מעיין (מעיין51 פורום אביב) פפר,עידו,נועם,ליטל,יעל, חן טוב אתם לא מכירים.. XD וגם יובלי!!! שאתם מכירים.. פשוט מאוד זה עשה לי את ההופעה.. במיוחד.. אבל השירים,טיטי,תום כולם היה באמת חוויה הפלייליסט היה מעולה חסר היה לי קח אותי, מקום אחר ועוד הרבה אבל היה כל הסיפור!!! בזכות חגית.. זה היה גאוני.. =] ואני לא אמשיך לחפור רק שמי שלא היה הפסיד.. כי הייתה באמת הופעה ע-נ-ק-י-ת!!!

../images/Emo121.gifהיה מעולה../images/Emo9.gif

אמנם חוץ מכל הסיפור הספונטני לא היו הפתעות מיוחדות בפלייליסט, אבל היו ביצועים ממש מצוינים!! מלחמה שקטה הגיע ממש במקום, טיפה בים היה מעולה כמו תמיד.. ושחק אותה
שלא שמעתי מלא מלא זמן, הכניס לי מלא אנרגיות חיוביות בהתחלה נדחסתי לשורה שניה, אבל היה לידי איזה אחד שהחליט לתקוע את המרפק שלו בתוך הפנים שלי.. מילא אם לא היה מקום, אבל מצד ימין שלו היה מלא מקום והוא החליט להידבק אלי ובכח! בשלב מסוים התייאשתי ממנו ועברתי לצד ימין שלו, שלא ידבק אלי.. ואז הוא החליט לדחוף את המרפק שלו ביני לבין מישהי שהייתה מצד שמאל שלי, לנסות להיכנס לשורה שניה.. בלעולם מצדי החלטתי לעוף אחורה לנשום קצת.. וגם לראות קצת את ההופעה מרחוק, מה שלא עשיתי הרבה זמן והיה ממש כיף, מצד אחד היה לי מלא מקום לקפוץ בסבבה, ומצד שני (בגלל שהבארבי כזה קטן) עדיין הייתי די קרוב לבמה וראיתי מעולה אחרי ההופעה, תום ממש קרע אותי.. הוא בא אלי "מה קורה?! בוא'נה אחי.. לכל חור אתה מגיע אתה" "מה כל חור? לב"ש לא הצלחתי להגיע.. אבל ניסיתי" "מה ב"ש? עזוב אותך.. כולה היהודים!" "כן אה? עזוב.. חרא להקה" "לתיאטרון אתה מרשה לי לבוא?" "יאלה.. בסדר" ועם כל הסיפור.. "שמע, יש לכם מזל שהורדנו שוט וודקה לפני ההדרן.. אחרת לא נראה לי שהיינו מנגנים אותו" "מה, הוא כ-זה נוראי?" "לא מה.. סבבה.. אני לא מוצא בו כלום. אבל אמרנו מה כל הקהל שר ורוצה.. אז מה, נאכזב אותם?" "לא!" יהב קולט אותי "מה קורה יואב?!" "מי?" "אה, לא קוראים לך יואב?" "לא.. אני שי, אהלן.. נעים להכיר" "אהלן אני יהב" "אהלן" הלכתי להגיד שלום לדניאל, הוא אומר לי "נו, הפעם הטוק-בוקס היה בסדר?" "אה.. אתה יודע.."
וכמובן תודה ענקית לנוריאל! שהציל לי ת'חיים ולקח אותי (ואת גל יודה) הביתה.. במקום לחכות עד 5 לאוטובוס ראשון לת"א, ומשם רכבת+אוטובוס / אוטובוס הביתה ב3:28 (!!) כבר הייתי בבית! נתראה בתיאטרון:)

היה מעולההה../images/Emo9.gif../images/Emo47.gif

בתחילת ההופעה היית מעט שביזות, ולא ממש נכנסתי לזה, אבל באיזשהו שלב זה עבר, והיה ממש טוב. מלחמה שקטה בהחלט היה מדהים...התגעגעתי לשיר הזה. וכל הסיופר..
פשוט ח"ח ענק ללהקה שזרמו עם הקהל! בהחלט עשה את ההופעה
וכמובן ג'קי בסוף...וכולם שמחים ומרוצים
בנוסף, קץ המלווה והארוחה בנאפיס הפכו את הערב למשובח עוד יותר! יאללה, כן ירבו.

היה מושלם.

הדרך המושלמת לחגוג את היומולדת. פלייליסט נחמד, עם לפעמים וכמובן כל הסיפור! הלהקה הייתה מפוצצת באנרגיות וממש ראו עליהם שהם נהנים. באמצע עוד ארון אורית תפסה לי את היד ואמרה לי מזל טוב. וכמובן שבלי כל האנשים הטובים לא הייתי נהנה ככה. עדי המיוחדת, כשמך כן את. ותודה שבאת. ספיר, תתחתני איתי עכשיו. רק תגידי כן ואני מארגן רב וחופה
זאמי, מי יתן ונבלה עוד הרבה רגעים מתחבאים בשירותים! הראנו לזונה הזאת מאיפה משתין הדג, אה?? בן רובין, כרגיל אתה אחלה גבר. קצת סוציומט אבל נעבוד על זה. ענבר, חולה עלייך. תמיד עדי נשמת, היה כיף לראות אותך! טל, את נראית מעולה. היה פשוט כיף לראות אותך.

מתנות

New member
אחת התמונות. ../images/Emo6.gif

עידודו, היה נפלא לראות אותך, גם אם רק לרגעים ספורים. תודה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תמונה חזקה עידו אני ממש מצטערת שלא באתי אני מקווה שהיה לך טוב גם היומולדת וגם ההופעה

billi bob

New member
../images/Emo41.gifהיה...

מכירים את זה שאתם קמים בבוקר ויודעים פשוט שהיום שלכם לא יהיה טוב? ככה הרגשתי אתמול וזה מה שהיה... ההופעה עצמה. הפלייליסט היה נחמד. מאוד אפילו שירים שכל כך רציתי לשמוע וחיכיתי להם כל כך הרבה זמן- בסופו של דבר הגיעו טיפה בים- הביצוע הזה של תום
הקול שלו פשוט הורס אותי לפעמים
- לא שמעתי את השיר הזה ממש הרבה זמן המשמעות שלו בשבילי כל כך עצומה. לא רוצה להכנס לזה... כל הסיפור- שיחקו אותה, אין מה להגיד. ככה לזרום עם הקהל. כמה זמן לא נגנו את השיר הזה בהופעה
... מלחמה שקטה- היה ביצוע מדהים
היה משהו שונה אורית, משהו שלא הרגשתי עד אתמול כשהיא שרה את השיר הזה ביצוע מעולה גם כשלא בוכה- אין על השיר הזה בהופעה!!!! אחח ליפול- אהבת חיי
(גיל, אני אוהבת אותך כל כך
)
לעולם מצידי
קצת שבר אותי, קצת דמעות שווה הכול!
תודה לכל מי שהיה שותף לערב הזה גיל, אין עליך! תודה על המפרט- את לא יכולה אפילו להתחיל לתאר כמה שזה משמעותי בשבילי אוהבת
שני ואור- למרות שלא היו איתנו בכלל בהופעה חחח אתם גדולים! הלהקה- אין כמוכם! (חרתי מספיר אז אני לא אפרט יותר) בכללי, נהנתי בכל זאת, אני אוהבת את האנשים האלה כל כך. זה מטורף מאוד התבאסתי סתם ככה, אין לי אפילו סיבה מיוחדת היה לי מצב רוח על הפנים. מקווה שכולם נהנו....
(לא לנבור לא לחפור)

AvtipuS

New member
היה מיוחד.

כל היום הזה התחיל מהנסיעה שלי ושל שי שהצטרף אלי אל המשרדים של "תפוז",יצאתי משם מנהל פורום שייגעצ. [אתם מזומנים להצטרף לפורום] משם אוטובוס לתחנה מרכזית ת"א,משם אוטובוס לכפר סבא [שיצא באיחור של 15-20 דקות] ומה"תחנה מרכזית כפר סבא" [אם אפשר לקרוא לדבר הזה ככה...
] הלכנו ברגל לבארבי.הגענו מוקדם.קיבלנו תכרטייסם קצת מאוחר אבל הסתדרנו. בהתחלה היינו באיזור השורה הרביעית\החמישית אבל אז שי הלך לצד אחר וגם אני וגם הוא הצלחנו להתקדם. שהתחילה ההופעה [22:55 בערך] כבר הייתי שורה ראשונה והרגשתי שנשבר לי הגב,אבל נו,שורה ראשונה. אח"כ גל [יודה] ביקשה להתחלף איתי חשבתי נו למה לא,אולי יהיה יותר נוח בשורה שנייה. [כל עוד התיק שלי היה על הבמה מקדימה היה לי נוח בכל מקום] היה סבבה לגמרי בשורה שנייה,יותר מקום לזוז ולקפוץ. השירים היו מעולים אחד אחד. לפני העלייה להדרן הראשון כל הקהל שר את "כל הסיפור",אז שהם עלו תום אמר: "לא יודע מה יש לכם מהשיר הזה,כל שיר שאנחנו לא עושים הרבה זמן נהייה להיט"
לא זכרתי שהשיר כ-ז-ה קצר,אבל הוא היה טוב. חופשי היה מעולה. לפעמים היה מרגש. ניו יורק סיטי ["נכנסו לאולפן ואנחנו לא יודעים איך יצא לנו דבר כזה.."
] היה מקפיץ. עד שזה יעבור היה מרגש במיוחד שראיתי שטיטי התיישבה בצד ליד אמא של דנה ז"ל [לפי מה שכתבו בפורום האדום]. תשחק אותה היה טוב במיוחד. חולמת-בהופעות אני מתחיל לחבב אותו יותר. לעולם מצידי-עדיין לא מתחבר לשיר הזה,אבל יש תמונות טובות של תום מהשיר הזה אז מה אכפת לי.
הקרבולת של דניאל הייתה קוברת
היה מגניב שבסוף אדם ניגן בגיטרה של דניאל .[דניאל ניגן בקלידים? לא ראיתי הרבה ממה שהלך שם זה היה בדיוק בצד שני מאיפה שעמדתי] ראו על כל חברי הלהקה שהם פשוט נהנים מההופעה הזאת,ברוב התמונות כולם מחוייכים [והחיוכים של טיטי,שתהייה בריאה
] וזה שהלהקה נהנית זה תורם להנאה של הקהל-ללא ספק. תודה- לשי ששרד איתי את הטיול לתפוז ועל הכרטיס כמובן. לעדי שבזכותה הגעתי הבייתה ב 4 וחצי-הצלת לי תחיים. [במקום לצאת ב 5 מכפר סבא ומשם אוטובוס של שעה לת"א ומשם רכבת של שעה ו 10 דקות הבייתה.] עכשיו,התמונות. צילמתי באיזור ה 400 תמונות,אחרי סלקציה נשארו 289 תמונות מהמצלמה וגם תמונות נחמדות מהטלפון. אני אעלה אותן יותר מאוחר. יש גם איזה 2 סרטונים [אחד מהמצלמה ואחד מהטלפון,אחד של "כל הסיפור" והשני אני לא זוכר של מה] לסיכום,ניפגש בתיאטרון.
[או מחר?
]

AvtipuS

New member
אה עוד כמה דברים

בסולו של יהב אחרי אלה,שכולם עמדו בצד,טיטי חיבקה את תום ודניאל. לא זוכר באיזה שיר,גיא המשיך לנגן איפה שהוא היה אמור להפסיק [נראה לי שהוא המשיך לאלתר משהו] ודניאל בא ושם יד על המיתרים של הגיטרה של גיא בשביל שהוא יפסיק

nils11

New member
מה?../images/Emo2.gif

מה פתאום, זה היה בעוד ארון כשהיה את החלק של השקט לפני שהם שוב קופצים "עוד ארון אחד.. עוד ארון אחד.." פשוט המגבר של גיא עשה רעש כזה וכששמים את היד על המיתרים זה נגמר. (לפחות זה מה שנראה לי שקרה, כי לא ראיתי שגיא המשיך..)

למעלה