היה מיוחד.
כל היום הזה התחיל מהנסיעה שלי ושל שי שהצטרף אלי אל המשרדים של "תפוז",יצאתי משם מנהל
פורום שייגעצ. [אתם מזומנים להצטרף לפורום] משם אוטובוס לתחנה מרכזית ת"א,משם אוטובוס לכפר סבא [שיצא באיחור של 15-20 דקות] ומה"תחנה מרכזית כפר סבא" [אם אפשר לקרוא לדבר הזה ככה...
] הלכנו ברגל לבארבי.הגענו מוקדם.קיבלנו תכרטייסם קצת מאוחר אבל הסתדרנו. בהתחלה היינו באיזור השורה הרביעית\החמישית אבל אז שי הלך לצד אחר וגם אני וגם הוא הצלחנו להתקדם. שהתחילה ההופעה [22:55 בערך] כבר הייתי שורה ראשונה והרגשתי שנשבר לי הגב,אבל נו,שורה ראשונה. אח"כ גל [יודה] ביקשה להתחלף איתי חשבתי נו למה לא,אולי יהיה יותר נוח בשורה שנייה. [כל עוד התיק שלי היה על הבמה מקדימה היה לי נוח בכל מקום] היה סבבה לגמרי בשורה שנייה,יותר מקום לזוז ולקפוץ. השירים היו מעולים אחד אחד. לפני העלייה להדרן הראשון כל הקהל שר את "כל הסיפור",אז שהם עלו תום אמר: "לא יודע מה יש לכם מהשיר הזה,כל שיר שאנחנו לא עושים הרבה זמן נהייה להיט"
לא זכרתי שהשיר כ-ז-ה קצר,אבל הוא היה טוב. חופשי היה מעולה. לפעמים היה מרגש. ניו יורק סיטי ["נכנסו לאולפן ואנחנו לא יודעים איך יצא לנו דבר כזה.."
] היה מקפיץ. עד שזה יעבור היה מרגש במיוחד שראיתי שטיטי התיישבה בצד ליד אמא של דנה ז"ל [לפי מה שכתבו בפורום האדום]. תשחק אותה היה טוב במיוחד. חולמת-בהופעות אני מתחיל לחבב אותו יותר. לעולם מצידי-עדיין לא מתחבר לשיר הזה,אבל יש תמונות טובות של תום מהשיר הזה אז מה אכפת לי.
הקרבולת של דניאל הייתה קוברת
היה מגניב שבסוף אדם ניגן בגיטרה של דניאל .[דניאל ניגן בקלידים? לא ראיתי הרבה ממה שהלך שם זה היה בדיוק בצד שני מאיפה שעמדתי] ראו על כל חברי הלהקה שהם פשוט נהנים מההופעה הזאת,ברוב התמונות כולם מחוייכים [והחיוכים של טיטי,שתהייה בריאה
] וזה שהלהקה נהנית זה תורם להנאה של הקהל-ללא ספק.
תודה- ל
שי ששרד איתי את הטיול לתפוז ועל הכרטיס כמובן. ל
עדי שבזכותה הגעתי הבייתה ב 4 וחצי-הצלת לי תחיים. [במקום לצאת ב 5 מכפר סבא ומשם אוטובוס של שעה לת"א ומשם רכבת של שעה ו 10 דקות הבייתה.] עכשיו,התמונות. צילמתי באיזור ה 400 תמונות,אחרי סלקציה נשארו 289 תמונות מהמצלמה וגם תמונות נחמדות מהטלפון. אני אעלה אותן יותר מאוחר. יש גם איזה 2 סרטונים [אחד מהמצלמה ואחד מהטלפון,אחד של "כל הסיפור" והשני אני לא זוכר של מה] לסיכום,ניפגש בתיאטרון.
[או מחר?
]