חוויות מבארבי כפ"ס!!

little WhiSper

New member
גמני הייתי ג'!

'הג'דולה שבאדם'! פחח
מחלקה 2! רעל בעיניים!

LoLi Goddess

New member
חחחח "הגדולה שבאדם"

אני הייתי מחלקה 1, כיתה 2-רעל בעיניים
אבל מה שהכי אהבתי זה את הסמל (semel, לא samal) של הפלוגה, האיש-מלאך הזה של לד זפלין הסמל הזה זה הדבר היחיד שאני אוהבת בחולצת סוף טירונות :)

נצל"ש

למי שהיה אחרי ההופעה כשתום ואורית יצאו לוואן... וגם צילם אולי אותי ואת אורית... (אני הבחורה עם הקעקוע על הורידים שהראנו להם שנייה לפני שהם עלו) אז פליז שלחו לי... (ככה זה ששחף נוי לא יודע לצלם כלום) יום טוב :)

../images/Emo23.gif.

קשה למצוא את המילים הנכונות כשהכל היה מדוייק כל-כך, אפילו מפתיע, נדיר. ברגעים מסויימים הסתכלתי אל עבר השורות הראשונות, וכשהם ירדו להדרן- הבנתי עד כמה זה מדהים. כל הסיפור. והמבינים בטח כבר הבינו. הלב השלם בכותרת מסביר את הכל, בעצם. אין תיאור שיסביר את זה טוב יותר. לחיות ב'לפעמים' אחרי הפחד למות, בן
. תודה שהיית.
לעמרי על 'אם כבר' [השמחים או העצובים ? מה החלטנו?] , וכמובן על 'ליפול' [זה הסיפור, הרי..]. לשנשונה שבלעדיה אני לא יכולה לדמיין את כל זה קורה. תודה עלייך. אני לא אמשיך להודות לאנשים, כי זה לא ייגמר, כל אחד מכם היה במקום ובזמן הנכון. והלהקה, כי כמו שאמרו מעליי, אין כמוהם. האחרי, הנאפיס, הסיום מלווה [מזל טוב!!
] + הלילה אצל שנשונה
. אחד הימים שאני יותר אזכור. ולסיום, "הווה בלבד!"
.
תודה לספיר על התמונות המדהימות פה!!!
ותודה לנוריאל על שיש לך את החוש הזה שלך להיות בזמן הנכון בסביבה.
היה כל-כך טוב, בחיי. בהחלט פיצה על כפר-סבא הקודם.

NoAmOoOsH

New member
../images/Emo41.gifתמונות:]

המ, לא קשורהP: אז פה. הרוב יצאו די חרא, אבל יש כמה בסדר, תהנו

הווה בלבד.

אין לי בעיה עם המשפט הזה, כל עוד ההווה באמת נראה ככה. :) משיר לשיר רק הרגישו חזק יותר מה שידעתי מהתחלה. נדיר. וזה היה כל הסיפור, ומה שמעבר בכלל לא ברור. תודה.

lifesucks2

New member
היה כל כך מדהים..

עמדתי ממש מול תום. אז באלה הוא ממש ממש קירב את הפנים של אליי והסתכל לי בעיניים. איזה כיף=) וואי, כל הסיפור.. היה הכי טוב שיש. בפורים פארטי ובברלה, לפני חצי שנה בערך, שרו כל שתי דקות מחדש את כל הסיפור ולא שמו עלינו. עכשיו כן.. "אני לא מבין מה אתם מוצאים בשיר הזה. אנחנו לא שרים אותו בכלל.. טוב ננסה, נראה מה ייצא.." לעולם מצדי.. אדיררר עד שזה יעבור.. צמרמורות.. והחיבוק עם אורית ותום. היה טוב.. הכי טוב=)

למעלה