חוויות מהמפגש הפאגאני במולי בלומס

Heathen Dawn

New member
אז איך היה לכם? ../images/Emo13.gif

בתור בחור לא אלכוהולי בעולם אלכוהולי, אני חייב לציין שנהניתי, אף אם זה היה על כוס מאלט. אבל בפעם הבאה אקפיד לבוא עם קצת יותר שיער, או לחילופין עם קסדה, כדי להסיר מעל ג'סטין את הפיתוי להטרדה מינית. (מי שלא היה שם לא יבין) נדב! טיפש שכמותך, הפסדת דיון תיאולוגי מעמיק שאותו ערכתי עם ארדן. פעם הבאה תבוא או שאקרא לרינה שתהפוך אותך לצפרדע.
(גם את זה מי שלא היה שם לא יבין) יאללה ספרו כולם חוויות...

Justin Angel

New member
חוויות מהמפגש הפאגאני במולי בלומס

כולם מוזמנים לשרשר חוויות מהמפגש הפאגאני במולי בלומס, איך היה, עם מי הם דיברו, על מה הם דיברו, כמה הם נהנו וכך הלאה.

RainBird

New member
היה סבבה. היו שם כולם, רינה גרסיאלה וחברים- באתי בהתחלה יחסית, ויצאתי לפני הסוף כדי שלא אפספס את האוטובוס שלי. בגלל כמות האנשים שאני מעריך שהיו שם, ייתכן שהנוכחות של ג'סטין הייתה אפילו סבילה. המפגש הזה בהחלט היה סיום מושלם ליומיים שביליתי בהם במרכז. למזלי הבת של חווה הגיעה כעבור זמן מה, וג'סטין עבר להזיל עליה ריר- ונתן לי אפשרות לומר מילה שהיא אינה counter attack לדבריו. נדב יקירנו חסר בצורה מזעזעת. אני כנראה הצלחתי לגרום לHD להפסיק לחשוב שהאלים סדיסטיים שרוצים רק ברעת האנושות. אם נדב היה שם לפחות וויכוח מעניין היה נוצר. בנתיים הצלחתי לדבר קצת, לנחם ולהעביר מידע לאנשים מסויימים, להזמין מנטלי טליסמאה חדשה עבורי, לעבור את הקניות שלי מסטון אייג', ובאופן כללי לעשות כיף. אני אוהב מפגשים פאגניים ../images/Emo13.gif והזמנתי גם מכשפת פימו מקסימה שהבת של רינה עושה. הפיש אנד צ'יפס לא היו משהו, ולא שתיתי שום דבר כוהלי כי בעצם שום דבר שדומה ל"קוקטייל כוסיות" עדין וקליל באלכוהול לא היה באזור המקורב. לא נורא. היה סבבה בקיצור. ארדן.

morwenen

New member
המפגש הפגאני

סליחה ארדן, אבל ילדים עדין אין לי חוה

Heathen Dawn

New member
לא, אל תעוות

לא טענתי שהאלים סדיסטיים, רק שהאל שברא את היקום סדיסט. וחוץ מזה, אלה רק מחשבות שמתרוצצות לי בראש לאחרונה, לא מסקנות סופיות. במסגרת חיפושיי אחר נתיב פורה ומקדם רוחנית, אני מסתכל בכל מיני כיוונים, והגנוסטיציזם הוא אחד מאלה שאני מהרהר בהם הרבה לאחרונה. ולא, זה לא שטניזם, אז כולם יכולים להירגע. האמת היא שיותר טוב לי להפסיק לחשוב על השאלות האלה וזהו, אבל לא כל כך הולך לי. "how deep the rabbit hole goes" היו ברוכים. HD

נדב פ1

New member
שלומי !

למה להפסיק לחשוב שלומי ? התברך בסגולה ספיריטואלית אמיתית ! למה לך לוותר על כך ? המשך לחשוב , אין דבר שלילי בדבר !

gwizard

New member
היה חביב

אם כי הרעש הציק לי והכסאות הגדולים האלה הרסו אותי לגמרי
אני אוהב מפגשים. אני אוהב לפגוש אנשים אשר אני מתכתב איתם ומכיר אותם וירטואלית גם בחיים האמיתיים. לראות אותם שמחים, נהנים ומדברים על נושאים הקרובים ללבי. יוצא הדופן היחיד בקטגוריה הוא ג'סטין, כמובן, כי הוא כל הערב ניסה להתעלק עלי והפריע לי לשוחח עם אנשים. אחרי הסנדביץ רוסטביף הכי טוב בארץ וחצי גינס שלא ידעו למזוג כהלכה (היה יותר מדי קצף) הרגשתי קצת בסוטול והייתי מבסוט באופן כללי. אז התחילו להגיע יותר אנשים והתחלתי לעבור בסיבוב בין כולם ולשמוע על מה כולם מדברים לפני שאני מצטרף לשיחה. דיברתי עם שלומי על אבירי ג'די ותכנות אתרים, דיברתי עם מתן על חוצונים ועיצוב גרפי, דיברתי עם אריה על הדרך הרביעים וה-CRAFT, עם ארדן על קורס של הרבולוגיה שאין לו זמן לסיים, עם חן על שרביטים וגאיה, עם דנה וחווה על מוזיאונים וסיפורי בריאה (יותר נכון הקשבתי) ועם חברתו של טל (מצטער, השם ברח לי) על החיים באופן כללי. אם שכחתי מישהו, אני מתנצל, פשוט אני עדיין חצי ישן וכוס הקפה לא ממש עזרה
בקיצור, היה טוב, נהנתי ואני מקווה כי כל מי שהיה גם. נ.ב. נדב, אכזבת אותי קשות.

ForbiddenSoul

New member
כן היה סבבה :)

וגם די מצחיק, במיוחד לראות את ג'סטין ולהבין שזה ג'סטין שאני מכיר... כן כן ג'סטין - אני מכיר אותך! (או בכינוי הישן שלך Renger One, ויבגני מהשיכבה שלך שיקח איתי די-אן-די ואני יודע הכל על המוניטין שלך בתיכון :) יש לי תמונה סקסית עם השיקוי של ארדן בפלאפון של חן, כמובן שהשיקוי היה בבקבוק של גרבר... ו... היה ממש נחמד :) מתן.

ebony

New member
למה אין אייקון של כאב ראש../images/Emo35.gif.....

אחרי התעוררות מזעזעת על הבוקר אני מרשה לעצמי לכתוב על הלילה
היה ממש כייף..... סוף כל סוף ארדן ומתן נפגשו ואחרי שליפת ציפורניים מהירה מכל צד הם נעשו חברים
מזכיר קצת חתולים... אבל לא נכנס לזה
היה כייף הבירה לא הייתה משהו (להזכיר לעצמי לא להקשיב לגברים שאומרים לי כן תנסי את זה, זה ממש טוב ולהזמין בפעם הבאה גינס). אבל החברה הייתה מדהימה
היה שווה כל רגע
חן

TheBlueOne

New member
שלום../images/Emo70.gif

מה שלומך
- איך הולך בצבא
(טירונות?)
ברוך השב הביתה...

טוב, תודה.

כן, טירונות. קצת קשה, קצת מעצבן, אבל אנשים נהדרים (גדוד בזלת 50 של הנח"ל - בעיקר בני גרעינים...). לו"ז מאוד צפוף שלא משאיר יותר מדי זמן לדברים אחרים (למרות שהקמנו ועדת תרבות פלוגתית, ואנחנו מנסים ליצור תרבות בתוך הצבא. - בני גרעינים, כאמור...). יוצא לי מדי פעם לחשוב על הבחירה להיות לוחם, ועל ההשלכות של זה כ-path וכארכיטיפ רוחני. בנוסף, האתגר חשוב. אף פעם לא חשבתי שאני יכול לרוץ שלושה קילומטרים, ועוד בקצב מוכתב מראש. אני לומד הרבה על כח רצון ומה הוא מסוגל לעשות. אני חושב לפעמים על הטירונות כחוויית מסתורין שמבצעת בך מטאמורפוזה - מאדם ללוחם, כמו סוג של חניכה. שמכריחים אותך להתמודד עם פחדים וקשיים, ולזכך את האדם שבך, שיכול לעשות המון בעזרת כח הרצון שלו. וחוץ מזה, מסדר דגל הוא ממש טקס פגני - המ"פ הוא הישות שמזמנים. לצורך העניין מבצעים טקס (גלח"צ, כומתות, הצג 'שק, החטף 'שק, דגל 'שק וכיו"ב) שבסופו המ"פ מוזמן אל תוך המעגל (ח' במקרה הזה). המ"פ מעביר מסרים לנוכחים ב-ח', ובסופו הוא משולח בחזרה על ידי תנועות טקס נוספות. תגידו שזה לא מזכיר לכם מבנה של טקס פגני!

Heathen Dawn

New member
כן, זה באמת מזכיר טקס פגאני...

...כשחושבים על זה ככה. רק שהמחשבה שהאלים הם כמו מפקדים בצבא מעוררת בי רגשות שליליים ביותר.

Wing Chan

New member
למה ?

(ואולי אפילו כדאי לפתוח על זה שירשור חדש, שלא יגלוש יותר מדי מהנושא.)

gwizard

New member
אתה אוהב את ההורים שלך ?

או שמא אתה רוצה להגיד כי ההורים שלך מעולם לא אמרו לך מה לעשות ומעולם לא ניסו להקנות לך חינוך וערכים ?

למעלה