חוויות מהמפגש הפאגאני במולי בלומס

Heathen Dawn

New member
נקודה אחת שאנשים מתעלמים ממנה

לומר למישהו מה לעשות ולתת לו פקודות זה לא אותו דבר.

Wing Chan

New member
מה ז"א "לאהוב"?

והאם משתמש מדבריך שלאותם אלים שבהם אתה מאמין אין דרישות ופקודות ברורות ממך, כמאמין?

RainBird

New member
כן, אבל הם אלים, לא בני תמותה פשוטים שמתנשאים מעליך. יש הבדל.

Heathen Dawn

New member
=

יש להם דרישות ממני, והם אומרים לי מה לעשות, אבל הם לא נותנים לי פקודות. כשאני עושה כדבריהם זו מתוך אהבה והרגשה שאני חב להם את זה, וכשאני לא עושה כדבריהם ואחר כך מרגיש רע מזה, אני מרגיש כפוי טובה ובוגד. מעולם לא הרגשתי ככה לגבי פקודות של מפקדים שלי בצבא. מילאתי פקודות מפחד מעונש, וכשהעזתי לסרב פקודה לא הייתה בי שום חרטה על כך. יש חיילים שאוהבים ומכבדים את המפקדים שלהם. אני לא הייתי אחד מאלה.

Heathen Dawn

New member
נ.ב.

אני מדבר רק על הטירונות שלי, לא על השירות שלי אחריו, כמובן.

gwizard

New member
אה, מילים של גבר

אפילו שעשיתי טירונות 02 ולא של לוחמים גם לי זה היה מאוד פורה. אני יכול בכנות לומר כי הצבא הפך אותי מילד לגבר. אותו הדבר קורה לך עכשיו. והרבה יותר עוד יקרה בהמשך. בתחילה שנאתי את הצבא שינאת מוות כי אני ממש לא משוגע על הרעיון שמישהו מכריח אותי לעשות משהו אותו אני לא רוצה. אך היום במבט לאחור ? אני שמח כי עברתי את החוויה הזו. זה גרם לי להכיר את עצמי ואת המציאות הזו לעומק. אני מודה כי אף פעם לא חשבתי על מסדר דגל כמו על טקס פאגאני. אולי כי באותה תקופה עוד לא הכרתי טקסים פאגאניים (זה התחיל ממש שבועיים אחרי הטירונות). אבל כן, האנאלוגיה בהחלט קיימת

ForbiddenSoul

New member
אם כך...

אז צריך לזכור שאפשר גם לזמן שדים, ולשלח אותם למקומות אחרים רק שהמפקדים נותים להשאר ולהציק ממש כמו ערפד אנרגתי...

gwizard

New member
לא

המפקדים ממלאים תפקיד חשוב מאוד של מחנך. לפחות בטירונות. תאמין לי שרובם ממש לא נהנים מזה.

ForbiddenSoul

New member
כן ולא

כי המפקדים בטירונות זה לא אמיתי, הכל שם סתם משחק, והכי כייף להעביר את הטירונות שאתה מבין שזה סתם עוד לארפ', אבל אחרי הטירונות ואפילו קורס, הם הופכים להיות טפילים מעצבנים ללא כל חוש בהיגיון. אההה... עוד משהו שהיה בערב... הבחור שבא והציע לקרוא לאנשים ביד, הבחור באמת לא יודע לבחור את המיקום שלו פחות טוב מזה... אה.. כן... ארדן... אל תיצג אותי כטירון! מתן.

gwizard

New member
LOL

האיש: בואו אני אקרא לכם בכף היד, אני מבטיח שזה יהיה טוב. ארדן מסתכל עלי. אני מתפוצץ מצחוק ומנסה ללא הצלחה לא להראות את זה. ארדן: תראה, אני מכשפה כבר 11 שנים. אלון (מצביע עלי) הוא בעל אחד האתרים הגדולים בארץ בנושא כישוף. חן (מצביע על חן) היא כוהנת גאיה. מתן הוא קצת טירון, אז כאן אולי יתמזל מזלך. ושני אלה (מצביע על טל וחברתו) הם חדשים. ארדן מתחיל לדבר עם טל תוך התעלמות מוחלטת מהאיש ואני עדיין מנסה לא להראות שאני מתפוצץ מצחוק. האיש הולך וארדן דופק לי חיוך. אחר כך הסתבר כי אלינור (לא פאגאנית וחברה מאוד קרובה של נטלי שבאה) קיבלה ממנו קריאה והוא ניבא לה 3 ילדים ותאריך חתונה עוד שנה

RainBird

New member
אלון! לצחוק בפנים של אנשים זה מה שאתה עושה בפורום, בחוץ זה מפגן נימוסין? אל תסתיר לעג, תראה אותו לעולם. זה בריא. ומתן dear אתה טירון. תקבל את זה.

gwizard

New member
...........

נו מה לעשות שחינכו אותי להיות מנומס למבוגרים ממני ? חינוך רוסי אתה יודע....זה לא נעלם ביום אחד

Heathen Dawn

New member
../images/Emo45.gif

לא אהבתי את הטירונות, וגם במבט לאחור אני לא מסתכל עליה כדבר טוב שעברתי. עם זאת, דבר אחד טוב יצא לי מהטירונות, והוא שלמדתי ממנה שאני מסוגל להתמודד עם אי נעימות. וההכרה הזו היא בין הדברים שהעבירו אותי שלב אחד בחיים.

gwizard

New member
כמו שאמרתי

למישהי אשר התקשרה אלי...אנו תמיד צריכים לדעת לראות את הדברים החיוביים בכל דבר ולא משנה כמה רע הוא נראה לנו באותו הרגע. החלופה מאוד לא נעימה.

למעלה