חוויות מהפיקניק הפאגאני מאי 2005

המפגש ../images/Emo13.gif

היה כיף
התחיל בפיטפוטים והכרויות, המשיך בחלוקת התעודות והפרסים של הפאגאטרון (ככה כותבים? כבר מאוחר אני לא מאופסת) ואז ארדן -RainBird פתח טארוט לכל מי שביקש.. היה מעניין, כיפי, זורם. אני ממש נהנתי. גם הכרתי מלא אנשים חדשים, וגם למדתי להכין רוטב פסטו. לילה טוב

Justin Angel

New member
חוויות מהפיקניק הפאגאני מאי 2005

כל מי שמעוניין לחלוק את חוויותיו וכמה הוא נהנה מהפיקניק הפאגאני בחודש יולי מוזמן לעשות זאת כאן. תרגישו חופשי לכתוב רשמים על אנשים, דיונים, שיחות, האוכל וכל הקשור לפיקניק הפאגאני

tontie

New member
תספרו הכל!

אני מת לדעת מה עשיתם ואיך היה הלוואי ויכולתי להיות איתכם...

Wing Chan

New member
../images/Emo45.gif גם אני רוצה לדעת ../images/Emo9.gif

אני במקום זה שמעתי הרצאה על כלי נשק רומים, לא שזה מעניין מישהו פה חוץ ממני

נהנתי הרבה. ../images/Emo13.gif

תמיד רציתי להגיע, עכשיו באמת יצא לי בלי כוונה, כמה טוב שהחלטתי לא ללכת הבייתה אתמול מהצבא. אז היה נפלא להכיר אתכם, סליחה שהייתי צריכה ללכת באמצע(או ליתר דיוק, בהתחלה...). אתם אנשים טובים.

RainBird

New member
היה נהדר לפגוש סוף סוף את האנשים של הכינויים באינטרנט. היה נהדר לפתוח להם בקלפים ולהסתכל אל תוך עולמם ונפשותיהם פנימה. (ולהביא בראוניז אקסטרא שוקולדיים שיגרמו לכולם לקבוע מפגש נוסף מאוד מהר...) ולקחים לפעם הבאה: איכסה תל אביב! צפון! ../images/Emo45.gif

gwizard

New member
סחתיקה

היה מאוד נחמד ומאוד יוצא דופן סוף סוף לפגוש אנשים שאף פעם לא ראיתי וגם כאלה שראיתי מעט
רק חבל שטלה בר הלכה בתחילת המפגש, אני באמת לא הבנתי למה זה קרה, במיוחד כי היא חיכתה בסבלנות עוד מלפני 19:00 כאשר אנחנו הגענו. מאוד נהנתי מקריאת הטארוט של ארדן, משיחות עם שלמה ושלומי ובכלל מהחברותה הטובה של כולכם. צריך לעשות מפגשים לעתים יותר קרובות, ופעם הבאה לעשות פיקניק אמיתי (=מנגל). ולעשות זאת בצפון כפי שארדן הציע. מישהו זוכר את לונאסה לפני שנתיים ? לזה הכוונה

טלה בר

New member
אולי

מפני שחיכיתי מלפני שבע - פשוט הייתי עייפה מכל היום (בו עבדתי בבוקר ועשיתי קניות בת"א אחרי נסיעה של שעתיים ועוד נסיעה כזאת ציפתה לי, אז אני מקווה שכולם יסלחו לי).

RainBird

New member
נסלחת ../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif ../images/Emo13.gif היה תענוג לפגוש אותך. ארדן.

טלה בר

New member
בתודה

ומאחר ובמיוחד שגם אתה זכית בתחרות, אני באמת חייבת עכשיו לקרוא את הסיפור שלך.

tontie

New member
תכנסי ל"לאתר הפאגאטרון"

זה כתוב למעלה באדום, מעל הבאנר שכתוב עליו ראשי, chatTY, קישורים, מאמרים, סקר, לוחות....

טלה בר

New member
סוף סוף

קראתי את המחזה שלך וראיתי למה מגיע לך הפרס. מעניין אותי אם אתה רואה לפניך עתיד של סופר פנטסיה, או שאתה עתיד להתפקח... בכל אופן, יש כאן שילוב מעניין של פנטסיה ופילוסופיה ואני מאחלת לך הצלחה.

gwizard

New member
אני מוחה נמרצות !

סופרי פנטסיה הם אנשים מפוכחים ביותר ! ספר פנטאסיה לא שונה כל כך במהותו מספר אחר. בכל ספר פנטאסיה שקראתי (וקראתי ממש לא מעט) אני מוצא פילוסופיה עמוקה מאחורי הקלעים, הומור, מוסר הסכל והרבה שיעורים חשובים מהחיים שכולנו נלמד מתישהו. כרגע, לדוגמה, אני קורא שוב את סדרת הבלגריאד של דויד אדינגס ואני נדהם מחדש לעומק של הסיפור, לשיעורים אותם הוא מלמד ולמחקר המעמיק ביותר שהוא עשה כדי להשחיל את המסרים בסיפור. בקיצור, סופרי פנטאסיה הם אולי נראים ילדותיים לחלק, אך אחרי שמתעמקים זה ממש ממש לא נכון.

טלה בר

New member
מקבלת

את המחאה. אולי נשאר אצלי עוד זיק מהילדות אותה ביליתי בקריאת סיפורי פנטסיה בלי להתייחס לפילוסופיה. נראה שאצטרך לשנות את עמדתי בנושא.

RainBird

New member
כמכשפה, אני נהנה ליצור מיתולוגיה, סיפורים ושירה. אבל ממש להיות סופר? לא יודע. לקבל כסף על זה... זה כמעט חילול קודש מבחינתי. הסיפורים שלי לא שייכים לי. הם מתנות מהאלה שאני רק הקנה החלול שנועד להעביר אותם לאנושות. אני כותב, וזהו. בעיקרון אני רוצה ללמוד פסיכולוגיה ולהיות פסיכולוג קליני. אני רואה הבדל עצום בין עיסוק לבין מהות אישית. אני מכשפה- ואני אעסוק בפסיכולוגיה. כמו אדם שהוא יהודי והוא מוכר נקניקנים בשוק. הזהות לא שייכת דווקא למקצוע. אני שמח שמצא חן בעינייך, דווקא מעניין אותי לדעת מה את חושבת על השיר של אשוח פז- "משקר זה האומר כי קיץ". ארדן.

טלה בר

New member
למעשה,

זה מה שאני עושה, מפני שעד עכשיו לא מצאתי מישהו שישלם לי עבור הכתיבה. אני סופרת, ואני כותבת, אם משלמים לי או לו - אבל תמיד חשוב לדעת שיש מי שקורא, אם נהנה ואם מבקר, העיקר שיש תגובה לעניין. לא הצלחתי למצוא בפגאטרון II את הישר של אשוח פז - איפה הוא הופיע?

למעלה