חוויות מהפיקניק הפאגאני מאי 2005

RainBird

New member
אני תמיד אומר לתלמידים שלי שהנפש שלהם היא כמו אדמה פוריה שיש בה זרעים של הכל- שחיתות, יופי, אהבה וכאב. הם בוחרים במודע למה הם נותנים לפרוח. ואולי באמת את לא נועדת לפרוח כמכשפה בגילגול הזה, אבל היד עוד נטויה, יתכן שבחירה אחת היא מעבר בין העולמות. וסיפורים זה מקום נהדר לבטא את היצירה שלנו. מריון נהדרת. יש לי ספר מהסידרה שציינת, ונדמה לי שכבר תרגמו אסופה של סיפורים כזו, אם אני לא טועה, לעברית. אבל הליריקה האנגלית יפה ובלתי ניתנת לתרגום בכל מקרה. ארדן.

טלה בר

New member
בנושא

גלגול נשמות אתה צריך לקרוא את המאמר שלי "חיי נשמה" במעריב ניו-אייג' - מכיר? אפשר למצוא אותו בחיפוש על שם המאמר. בדרך כלל אני יותר שואלת שאלות ומציגה בעיות מאשר עונה עליהן, והמאמר הזה שימש פתח לשיחה מעניינת בתגובות של הקוראים. דרך אגב, היית רוצה שאוסיף אותך לרשימת האנשים שאני שולחת להם מידע כל פעם שמופיע מאמר חדש? לשם כך אצטרך את הדוא"ל שלך. תודה על העידוד. אני עוד לא החלטתי בעניין השארת הנפש, מאחר שהחשיבה שלי רציונלית יותר מאשר מיסטית, אבל מי לא היה רוצה שנשמתו תישאר לאחר מות הגוף?

RainBird

New member
אני אחפש את המאמר, ואת האיי מייל שלי שלחתי לך במסרים. תודה. ../images/Emo13.gif

טלה בר

New member
אולי

מפני שחיכיתי מלפני שבע, אחרי שעבדתי כל הבוקר, נסעתי שעתיים לת"א, עשיתי קניות, וחיכו לי עוד שעתיים לחזור הביתה, אז אני מקווה שכולם יסלחו לי.

llkessem

New member
היה אחלה! ../images/Emo45.gif

באמת היה כיף של מפגש, למרות שבאתי מטורללת לגמרי מיום סידורים בתל אביב (יותר מדי תל אביב תמיד עושה לי סחרחורת, אני חושבת שאני אלרגית
). נהניתי לפגוש אנשים חדשים ולשוחח עם כאלה שאני כבר מכירה ואוהבת. ארדן, בכלל עשית עלי רושם - גם יודע לפתוח בקלפים שאף אחד לא מסוגל לראות בחושך וגם יודע להכין בראוניז כמו שצריך! אהבתי את רעיון הטקסטים שעלה, וגם מקווה למצוא קצת זמן לחזור ולקרוא את כל היצירות מהפגאטרון. (איפה הם נמצאות?) צפון זה נשמע לי רעיון מעולה
רק שבלונסה אני מארחת משפחה לא פגאנית מחו"ל, המממ.

Heathen Dawn

New member
אִשִי בִּגַ'נֶּן ../images/Emo45.gif

שזה "דבר משגע". זה דבר משגע לראות את הבשר שמאחורי כל הפיקסלים שאנחנו רגילים אליהם, לראות חיוכים כתנועות של השפתיים ולא עיגולים צהובים עם כמה פסים שחורים בתוכם. היה נחמד להשוות בין תמונות בכרטיסים לבין המראה האמיתי. מיםכחולים נראית כמו בכרטיס שלה. ToryMaster נראית מאוד שונה. רובין אמנם הגיע בלי מגבת, אבל עם הרבה ידע בבלשנות, דבר שאני לא יכול לעמוד בפניו! לצערי, כשמגיעה שעה מאוחרת, מתחילים לי כאבי גוף עזים - חלק מהבעיה של דיכאון פיזי שאני סובל ממנה - וזה עובר רק אחרי שנת לילה. וגם לא רציתי שהחתולה תישאר לבדה כל כך הרבה שעות. רינה, תודה על הספר! אני בטוח שאמצא בו רעיונות חדשים. היו ברוכים. HD

ToryMaster

New member
היה נפלא

אני הגעתי לשלוש שעות מהצפון, ישירות מהיום הראשון של השבעה של סבתא (היום הייתה הלוויה אגב). הבראוניז של חן (הבת דודה של ארדן) היו חוויה בלתי נשכחת, והבנדוד שלה עוד חייב לי קריאה והסבר על האבן. מה עוד? היה לי כיף, והשגתי סוף סוף שרשרת פנטגרם שרק האלים יודעים כמה זמן אני מחפשת.

llkessem

New member
סליחה לחן

שייכתי את הבראוניז לארדן. אני מבינה שהוא רק הביא את האופה. בכל מקרה מאוד טעימים, תודה!

RainBird

New member
../images/Emo10.gif לא. אבל זה לא היה משנה כי היינו על הדשא בחושך. אז לא היו יוצאות טוב בכל מקרה.

הן היו יוצאות

אם אני הייתי באה ומביאה את המצלמה שלי. אולי פעם הבאה. דרך אגב. היי. אתם לא מכירים אותי. אבל כמעט הכרתם.

RainBird

New member
../images/Emo24.gif אני שמח שבירכת את הפורום בנוכחותך ../images/Emo141.gif

Wing Chan

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

עליי לציין קודם כול, שיש לך ניק יפה.
תהני מהשהייה!

tontie

New member
איזה כיף

לקרוא שנהנתם כל כך. חוץ מג'אסטין, אני מצטער שלא נהנת
הרגשתי פיכסה כשהייתי תקוע שם, והתגנבתי למחשב וזה שיפר לי מאוד את מצב הרוח. אני כבר מחכה למפגש הבא. צפון זה באמת טוב.

Amethyst

New member
כן...

אני שמחה שנהניתם. ואני ממליצה על צפון כי זה קרוב לבית וסביר להניח שגם יהיה לי יותר זמן ומזומנים להגיע.

Heathen Dawn

New member
אה...

אני לא בטוח שג'סטין לא נהנה. (היית צריך לשמוע מה אמרתי במעגל מיד אחרי שג'סטין אמר שהוא אוהב את כולנו.
)

tontie

New member
../images/Emo4.gif

עדיף שתגיד לי, לא כדאי שאני אתחיל לנחש דברים

למעלה