חוויות ממיונים - 12.06.2006

leviatam

New member
מירקמ היום

זה רק אני או שכמעט כולם היו ילדודס בשאלונים?

morancho1

New member
מור 12.6

בעזרת השם הכל נגמר.. היו מלא אנשים, רובם דיברנו ערבית אז לא הבנתי הרבה (מזל שודיעה מונא ולמאס תרגמו עבורי). את מירי לצערי לא פגשתי..למרות שמדי פעם חיפשתי מישהי שתצעק: "אני מיריי" אבל זה לא קרה:) היה סה"כ נחמד, התחיל בשיחה של מנהל המכון, המשיך בשאלונים סימולציות.. הכל דפק כמו שעון שוויצרי. בכל מקום צצו להן עוזרות חביבות והביאו לנו מים עוגיות.. המיזוג פעל בעצמה ויש מצב שרעדתי קצת בראיונות..איזה באסה עכשיו יחשבו שהתרגשתי! הראיון היה קצר ומאוד חביב, ממש לא כמו ששמעתי שב"ש..הסימולציות הקבוצתיות קצת מעצבנות ופלצניות, אבל השאר היה נחמד. הקטע הכי נחמד עבודי היה בסימולציות מול השחקנים..אחד השחקנים ממש חיבק אותי (הייתי אמורה להיות קרובת משפחה שלו או משהו..). תשמעו, הם ממש לוקחים שם את המשחק ברצינות! אני רק שמחה שהוא לא כעס עליי והיה רציני באותה מידה כי אז זה היה נגמר במכות.... :) שיהיה בהצלחה לכולם, מחכה לדווח ממירי,יעל איך היה עבורכם!

לא רק את...

הרוב המוחלט עתודאים (כיוון שלהם אין מו"ר, ומכאן הצורך בשאלונים)

kontsy

New member
קצת מפחיד...

הם כולם נורא צעקו איתי! אחרי חצי דקה בערך הוא התחיל לאיים עם הכלייה. באיזה קבוצה היית? אני הייתי B11

morancho1

New member
הקטע עם הכלייה היה ענק

אני כל כך התאפקתי לא לפרוץ בצחוק היסטרי.. היה כייף לראות אותך היום, מאחלת לך המון הצלחה:):)

עוד יום...../images/Emo13.gif

סה"כ היה הרבה יותר נחמד ממה שחשבתי ,הסימולציות זרמו ממש לחיוב אבל בדיון הקבוצתי היה די תקוע ולא זרם -> הקבוצה אפילו לא הגיע להחלטה ולפי השיח של המראיין הקבוצתי איתי הרגשתי הכי לא זורם והוא ממש התעקש על השאלות. אבל סה"כ באמת שהייתי סקפטי לפני יום המיונים ובסוף הרגשתי לפחות שווה בין שווים ואף עם יתרון מסוים .

שמח לראות שנהנית.

ובהצלחה כמובן... הסימולציות עם השחקנים נראה לי עד היום הדבר המוזר ביותר, אין לי מושג איך הייתי שורד דבר כזה, אם הייתי נדרש לו.

dimiorr

New member
יום מתיש

אבל באמת שהיה כיף. ואין אפילו זמן להתרגש בחלק של התחנות...הכל מתקדם כל כך מהר... רק הראיון האישי נראה לי קצת "מכווץ"...נכון שכל היום הזה היה בקו של לבחון את ההתנהגות שלנו, אבל בכל זאת, הראיון האישי היה ממש חפוז (המראיין שלי גם קיבל טלפון באמצע). אין ספק שכל היום הזה הוא סדרת המבחנים הכי מעניינת שעשיתי בחיים שלי.

yael781

New member
הי מורני!!!!!!!

היה לי ממש חבל שלא יצא לנו להיפגש. בכל מקרה, כשאני משחזרת את היום הכול נראה לי פתאום די נוראי. קודם כל, השאלונים עצמם- לא בטוחה שכתבתי משהו יוצא דופן, רק נורא כאבה לי היד בסוף וגם אני מתתי מקור. אחר כך כמובן שדחפתי כמה בורקסים כי כמעט נגמרתי מרעב, והתכוננתי לסימולציה עם השחקנים, בכל מקרה, גם אותי אחד מהם אפילו נישק על הלחי, אבל התחקיר עצמו היה ממש קשה, ולא ידעתי מה לענות (הקטע עם הקבלן). אחר כך בסימולציות הקבוצתיות היתה קבוצה ממש נחמדה, אבל נראה לי שהייתי קצת פחות מדי עצמי, וכעת אני די באכזבה. בכל מקרה, כמעט כל מי שדברתי איתו היה עם סכם של בין 715 ל- 717, והגעתי לשתי מסקנות- האחת, שזימנו ליום האחרון את כל אלו עם הסכם הנמוך, השניה- שהמסקנה הראשונה לא נכונה, ובאופן כללי הסכם מתפלג ככה שלרוב יש סכם של עד 720 ויש מעט עם למעלה מזה. מה דעתך?

morancho1

New member
דעתי:

1. לא נורא שלא נפגשנו עכשיו כי ניפגש בפקולטה..:) 2. התחקיר אמור להיות קשה..כל עוד שאת לא אומרת שטויות על עצמך אני חושבת שזה בסדר 3. קשה לי לחשוב שזימנו את הסכם הנמוך ליום האחרון..זה קצת פוגע ביעילות בשיטה אם ככה לא?.. אני אישית לא יודעת מה היה הסכם של כל השאר, אבל כשמישהו שאל אותי מה הציון הפסיכומטרי שלי והוא התלהב הבנתי שאולי הסכמים טיפה יותר נמוכים..לא יודעת..אני חושבת שיש לך ממש סיכוי טוב ת"א או ב"ש..בסוף תגיעי לשם! בכל מקרה איזה כייף שאנחנו סיימנו עם זה לעכשיו! טוב זזתי למרק"ם.... WISH ME LUCK:) ביי מותק

kontsy

New member
אני דווקא פגשתי כמה עם סכם גבוה :)

אני די בטוחה שהם הזמינו לפי שמות משפחה, כי אנשים שאני מכירה התחלקו ממש לפי האות של השם משפחה ב3 ימים.

itsish

New member
בנוגע למה שכתבת

איך אתה יודע שלעתודאים אין מור? ומתי כן יהיה להם? ואגב אני אכן עתודאי והייתי במילוי שאלונים ואני יכול להעיד שכל האנשים שדיברתי איתם היום ממש לא היו עתודאים...

זה מה שמסרו לי בפקולטה לרפואה

(פנינה ליתר דיוק). דווקא הרבה מועמדים (עתודאים) שהיו אתמול באב"ג אמרו שהיום יש להם את המרק"ם. בכל אופן, השנה לא יהיה לעתודאים מו"ר, בנוגע לשנים הבאות, אינני יודע.

itsish

New member
ממש הפתעת אותי עכשיו

אז עתודאים בת"א ובטכניון יעברו ראיון רגיל?

באת"א בוודאות, מה עולה בראשו של

הטכניון, אין לי מושג (אבל אם להמר, אז אני מניח שבדומה לאת"א לא תזומנו למו"ר). שווה להתקשר אליהם (תבקש את עליזה, במספר של משרד הרישום)

itsish

New member
יש רק דבר אחד שאני לא מבין

קראתי שגם עברת ראיונות שנה שעברה, איך? אתה שנתיים מנסה להתקבל דרך עתודה?

למעלה