חוויות ממיונים - 12.06.2006

lernery

New member
ריאליה? הסתכלות נכוחה על המציאות?

חוסר נפיחות עצמית? אכן תכונות רעות לרופא

natalysh

New member
כרגיל, אתה נהנה לעוות את דבריי.

כוונתי היא כי מכיוון שבראיונות, מה לעשות, אתה צריך לשווק את עצמך, וודאי לא למכור לוקשים אבל בטח לא למשוך לצד השני ולהכריז - אין לי מה להציע. המראיינים מודעים לעובדה שניסיון חיים של בן 23 איננו ניסיון חיים של בן 18. אני בטוחה שלמיודענו יש איזשהו ניסיון חיים, ולו קטן ביותר, שמספיק, והוא פשוט ממעיט בערכו. אם לא כבשת את העולם עד עכשיו - זה בסדר. רק לא לבוא מראש בגישה של: "אין לי ניסיון חיים", כי אם מראים את זה החוצה, קולטים את זה מהר מאוד. ואם אתה לא מעריך את עצמך מספיק, אז מי כן?

מסטולון

New member
אני מעריך את עצמי.

ואני תמיד מנסה לחשוב על תשובות שמתאימות לשאלה. אבל לפעמים אני פשוט לא מצליח, ואני לא בטוח שאפילו 95 דקות נוספות היו עוזרות לי.

המממ

זה מאד מעורר תהיות, משום שבתכלס הרבה פעמים זו המציאות. אין מה "להשוויץ" בנסיון חיים שאין לך כי זה רק נראה מגוחך...

כן, כשהייתי שם חשבתי על זה

שבסוף לא דיברנו בדיוק איך להיפגש, ולא היה לי מושג איפה זה אולם ה', אז כבר ויתרתי. לא נורא, ב22 אני שוב בירושלים, אולי נעשה קפיצה קטנה לעין כרם.

cogitoman

New member
טבל היית בכלל בפזיולוגיה רפואית../images/Emo70.gif

ואגב עכשיו חשבתי על זה בשנה ב' שוב פעם יהיה לכם מור שימרר לכם את החיים באנטומיה!

אבל אמרת שזה ביוכימיה מטבולית../images/Emo70.gif

טוב, מה זה משנה, העיקר שהיה מעניין. כן, את המור השני אני כבר מכירה פחות או יותר, קניתי את הקטן במכירת חיסול של דיונון בתל אביב.

למעלה