חוזרים לסיקסטיז ב-
אנשים

ענבז

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo4.gif בנות תמיכה- משהו קרה ../images/Emo10.gif

אני סמפרת מההתחלה מי שבא לה שתקרא רק את הסוף: אתמול היה פורימון בצופים ביקשתי מאמא שתקפיץ לי אוכל וזה. והיא התערכה והתעכבה ולא הבנתי למה ובסוף בכלל דודה שלי היבאה לי אותו באיזה 4 במקום ב1.. אח"כ באיזה שש אמא שלי הקפיצה אותי הבייתה, והיא עוצרת את האוטו באמצע וחונה ומסבירה יל שלאבא הייתה תאונת אופניים (אבא שלי רוכב הרים בתחרויות וכאלה) והוא היה כל הזמן בבית חולים וזה.. והיא אמרה לי לא להבהל מאיך שהוא נראה שוזה יעבור רוב הסיכויים, ושלאחותי מאוד קשה עם זה וכאלה.. נכנסתי הבייתה ואבא שלי היה נראה כל כך נורא, עשו לו תפרים בחצי פרצוף , פפשוט כל כך כך הרבה וכל הפרצוף עם דם קרוש, ויש לו שברים בפנים וזה פשוט נורא :S ** אבא שלי הוא ה-חתיך של החבר'ה * חח אבל הוא לוקח את זה מה זה בקלות וצוחק, אבל אני רואה שהוא ממש מבואס, כי הוא טיפוס שנורא אוהב לעשות ספורט ותחרויות וכאלה ועכשיו הוא בקושי כיול לזוז.. אבל זה רק זמני, הדבר היחיד שטוב זה שזה לא הולך להישאר ככה , תודה לאל :) קיצור פרקתי, ואני לא יועת מה לעשות - אין לי איך לעזור לו... וממש כואב לו :S

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאמג, אל תדאגי זה יעבור, כמו שאמא שלך

אמרה
ואם את רוצה לעודד אותו את יכולה להיכן לו משהו יצרתי- זה ממש כאפתי אבל הורים מעריכים את זה וזה משמח אותם XDD אז סתם אם בא לך

ענבז

New member
../images/Emo108.gif תודה :)

לא קשור - הוא החבר הכי טוב שלי כזה :) באמת - זה קשר מה זה מצחיק.. ואני אל יודעת מה להכין לו XD הכי באסה - יש לי יום הולדת ביום שבת ואמא שלי הזמינה כמו בחרה אירועים כזו שלעשה לו חפש את המטמון בכל הארץ עם מלא דברים וג'יפים ומסאז'ים וכאלה ועכשיו הכול התבטל :(

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo24.gif כנסי ../images/Emo8.gif

קודם כל שיחלים מהר
אוקיי,אז נכון,את לא יכולה לזרז את תהליך ההחלמה שלו אבל את יכולה לעודד אותו.. לומר לו שהוא עדיין האבא הכי יפה...ולזרוק לו כל הזמן משפטי עידוד כאלה. את יכולה לעזור לו בכל מיני דברים שהוא צריך...לפנק אותו ודברים כאלה.. תחשבי על זה ככה,שכמו שכתבת שזה רק זמני...זה ממש נס
תהיי שם בשבילו כי הוא צריך עכשיו עידוד.. וזה טוב שהוא לוקח את זה בצחוק ובקלות
מקווה שעזרתי
:)

יעליקק

New member
|../images/Emo15.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אל תדאגי! לפחות הכל בסדר איתו
קודם כל מזל שזה זמני- את יכולה לפנק אותו באיזה ארוחת בוקר שאת הכנת או לראות איתו איזה סרט, שהיהי לכם זמן ביחד והוא יבין שהכל בסדר אין לו מה להיות מבואס כי כל המשפחה שלו איתו

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אל תדאי, הכל יהיה בסדר!

את בעצמך אמרת
תמסרי לו החלמה מהירה ממני

גרבע

New member
../images/Emo207.gifעזרה~עזרה~עזרה למישהי יש אמפי 4?

אז ככה- אני חייבת למלא את האמפי בשירים,יש לי יום רביעי טיול שנתי
הבעיה שהשירים שיש לי לא מתאימים לאמפי.. מישהי יכולה להעלות לי שירים של מק'\סימפל פלאן שמתאימים לאמפי?
תודה מראש

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאממ כנסי ...

אני לא ממש מבינה למה את מתכוונת שאת אומרת שירים לאמפי 4 אלב יש לי שירים של סימפל ושל מק' [אלפחורסD:
] אז תבקשי שמות של שירים ואני אעלה לך[:

גרבע

New member
נאממ ->

כאילו,שירים רגילים לא מתאימים אליו..הוא לא מנגן אותם ... רק שירים שהורידו ישירות מהאמיול הוא מקבל,,אבל אין לי אמיול \= של מקלי אם יש לך -> ואק ין דה סאן..טו כלוז פור כומפור..נוט אלון,,,ואם בא לך אז עוד..של סימל לאן מה שיש :) אבל אני צריכה רק שירים שהורדתם מהאמיול .. תודהתודה D:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני מעלה לך של סימפל

אבל רק, הוא תומך באמפי 3 נכון? mp3.

גרבע

New member
אממ לא נראה לי..

רק אם הורדת את זה מהאמיול..למשל הורדתי מלאמלא קבצים מאתר אחד שהסיומת שלהם היא נקודה אמפי 3 והוא לא השמיע את זה.. אבל אני ינסה :)

Little McMickey

New member
למעלה