חוזרים לסיקסטיז ב-
אנשים

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifגם לי יש טיול שנתי ברביעי!!!!DDD:../images/Emo70.gif

לאן אתם נוסעים?

גרבע

New member
../images/Emo6.gif למצדה../images/Emo70.gif

אין לי מושג איך אני אקום.. ):

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifהווו חחחח לנו בגליל המערבי!XDD

גמניי...אני צרכיה להיום בבצפר ב6 וחצי ולוקח לי חצי שעה לנסוע לבצפר...זה אומר לקוןם בחמש וחצי!!!><

גרבע

New member
חח איזה חמודיזם ../images/Emo6.gif

איך הם צחקו על לינדזי שהתחשמלה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifיש לי את All the Greatest Hits!!1

!#@#$^&%^*^&*)*&(*(*)()(^*%&%^$ DDDD: ותודה לדיסק סנטר!
זה מה שיש לכולן, נכון?
80₪ עלה התענוג ואני מקווה לראותו מחר אחרי הבצפר בשקט [עלק] וברוגע [לא בדיוק]
לי
~מאושרת~

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifרק אצלי אין את זה!?!?!?

ארררררררר חיפשתי שנה בטאוור!! תתחדשי!

חצמבוש

New member
לא רק אצלך><

זה הורג אותי.בקניון רוטשילד אין כימעט כלום בטוור רקורדס המעפן הזה><

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifהתקשרתי לכל חנות דיסקים באזור שלי

זה היה מייגע
או שאין או שצריך להזמין או שיגיע... זה היה טאוור רקורדס, האוזן השלישית ועוד.. מיאש! בסוף אמא מצאה D:

תתחדשי! DD;

לאלה שלא מוצאות- בטח לא ניסיתן ב"צליל", הם מביאים בערך כל יום חמישי נראלי.. (או שזה רק בהוד השרון ^^ )

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif יאא תחדשי,אני הזמנתי ביום רביעי

ואמרו לי שזה יקח להם שבוע/שבועיים עד שזה יגיע =\. מאיפה קנית><? וגם היום הייתץי בעוד סניף של טאואר בראשון ולא היה להם =\.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif קניתי [אמא קנתה שפם|] מדיסק סנטר

בדיזינגוף סנטר בת"א. אם תרצי את המס' שלהם שלחי מסר :]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תנקיו אול לאבס! ../images/Emo23.gif

שווה, שווה קנייה. לפחות פריט אחד מקורי שלהם

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif

אני לא כזאתי, אני כלכך לא. אני חייבת לפרוק וזה נראה כאילו אין אפחד באופק, אני חייבת להוציא את זה וכן, שמישהו יגיד שיהיה בסדר. ******************** ישלי ידיד טוב, הכי טוב. לאחרונה התרחקנו, טבעי, אבל... - אני מנסה לקבוע, הוא לא פנוי. - אני מתקשר, הוא אפעם לא חוזר. - אני שולחת
, הוא עונה אחרי שעתיים. - והכי גרוע? לידיד אחר שלי, שהכרתי דרכו [שתהיו בעניניים הכרנו שנה שעברה בחופש, ככה שאנחנו מכירים מספיק זמן], אז הידיד הזה הזמין את חברה שלי [שהם מכירים דרכי] למסיבת גיוס שלו... היא התקשרה אלי ואמרה לי שזה הלך ככה בערך: היא:"ומה עם חן?" הוא:"לא יודע, נראה לי שהיא באה" "נראה לי"? "נראה לי"? גאד! ליומהולדת שלי הזמנתי אותו, בבית שלי שניהם היו [הוא והידיד ה"טוב"], ישבנו עם ההורים שלי, נרגילה... אוכל... הכל!!! והעיקר הידיד ה"טוב" שלי, עושה לי "ישלו מסיבת גיוס ב**", וואלה? תודה שהודעת לי [הוא אמר לי לפני שהיא פגשה את השני באוטובוס, הרבה לפני], מה אם להזמין אותי? לשאול אם אני באה?! משהו?! אפחת מהחברות שלי לא עונה, אחת ישנה, השניה לא עונה כי... אין לי מושג, שתי חברות לא מחוברות ואני? כלכך צריכה מילה טובה, כלכך. עוד משהו קטן, פעם קודמת שרבתי עם איזה מישהי, שהייתה חברה טובה, ניסיתי להתאבד
. אני לא מסוגלת יותר, אני לא כלכך חזקה להתמודד עם זה שוב! דייייייייייייי!!!. שבוע טוב, וסליחה עם זה... לא יודעת...

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifלהתאבד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

היי היי היי , תירגעי
אנחנו פה אם תא צריכה מילה טובה, באמת . את תמצאי ידידים אחרים, לא חסרים- מבטיחה לך [: אני יודעת שזה קשה ופוגע אבל תנסי להתעלם ולהתמווד עם זה. את תמיד תמיד יכולה לפרוק פה בפורום, לדבר איתנו כשהחברות לא עונות (במסן או בטלפון
) או משהו כזה. רק ל-א להתאבד, מי הם שיגרמו לך לאבד את החיים שלך ? זה קשה אלב את צריכה להתעלם ולמצוא אנשים חדשים בשבילך
אז פשוט תירגעי, אוקיי?

למעלה