../images/Emo28.gif../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif
אני לא כזאתי, אני כלכך לא. אני חייבת לפרוק וזה נראה כאילו אין אפחד באופק, אני חייבת להוציא את זה וכן, שמישהו יגיד שיהיה בסדר. ******************** ישלי ידיד טוב, הכי טוב. לאחרונה התרחקנו, טבעי, אבל... - אני מנסה לקבוע, הוא לא פנוי. - אני מתקשר, הוא אפעם לא חוזר. - אני שולחת
, הוא עונה אחרי שעתיים. -
והכי גרוע? לידיד אחר שלי, שהכרתי דרכו [שתהיו בעניניים הכרנו שנה שעברה בחופש, ככה שאנחנו מכירים מספיק זמן], אז הידיד הזה הזמין את חברה שלי [שהם מכירים דרכי] למסיבת גיוס שלו... היא התקשרה אלי ואמרה לי שזה הלך ככה בערך: היא:"ומה עם חן?" הוא:"לא יודע, נראה לי שהיא באה" "נראה לי"? "נראה לי"? גאד! ליומהולדת שלי הזמנתי אותו, בבית שלי שניהם היו [הוא והידיד ה"טוב"], ישבנו עם ההורים שלי, נרגילה... אוכל... הכל!!! והעיקר הידיד ה"טוב" שלי, עושה לי "ישלו מסיבת גיוס ב**", וואלה? תודה שהודעת לי [הוא אמר לי לפני שהיא פגשה את השני באוטובוס, הרבה לפני], מה אם להזמין אותי? לשאול אם אני באה?! משהו?! אפחת מהחברות שלי לא עונה, אחת ישנה, השניה לא עונה כי... אין לי מושג, שתי חברות לא מחוברות ואני? כלכך צריכה מילה טובה, כלכך. עוד משהו קטן, פעם קודמת שרבתי עם איזה מישהי, שהייתה חברה טובה, ניסיתי להתאבד
.
אני לא מסוגלת יותר, אני לא כלכך חזקה להתמודד עם זה שוב! דייייייייייייי!!!. שבוע טוב, וסליחה עם זה... לא יודעת...